- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- SQL kérdések
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- OpenMediaVault
- Starlink
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
válasz Dyingsoul #25649 üzenetére
Én is hónap elején, és csak tier 1-es vagyok eddig.
Már megfordult a fejemben a tier 3-at megcsinálnám háta akkor! Vagy még egy e-mailel próbálkozok.Azt szeretném megkérdezni tőletek hogy a hónap elején bányásztam Zec miner 0.3.3b progival, de akkor még 1 kártyával, de ma már nem megy, elindul de nem mennek rajta a kártyák, mindegyik 0sol/s mutat.
Mi lehet a probléma?[ Szerkesztve ]
-
haxiboy
veterán
válasz Dyingsoul #26045 üzenetére
Amikor alacsony volt a diff több coin jött de árban meg sehol nem volt.
Diffel nőtt az árfolyam is, majd amikor egy rig kevesebbet hoz mint az áram vagy nem térül meg 1 év alatt sem a hardver, na akkor mást kell szedni.Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
ff-thomas
aktív tag
válasz Dyingsoul #26433 üzenetére
Én senkinek nem tettem javaslatot, mindenki azt csinál, amit akar.
Az én személyes véleményem, hogy a coin-ok ára visszamegy, utána pedig átlépi a májusi-júniusi all-time-high értékekeiket. Ez triviális - legalábbis számomra. 6-7 évvel ezelőtt még csak egy vízió volt, most már valóság, hogy a bitcoin és az általa debütáló blockchain technológia működik és borzasztó széleskörben igény van rá, az altcoin-okról nem is beszélve. Még nagyon gyerekcipőben jár az egész iparág, de rohamosan fejlődik. És az emberek talán 1%-a hallott eddig a témában legnépszerűbb "szóról", a bitcoin-ról, de valószínűleg ennek a nagy része nem is tudja, hogy eszik vagy isszák. A következő években fokozatosan, majd járványszerűen terjedni fog a bitcoin használata a hétköznapi életben - én így látom. A bitcoin-ok száma véges, az értéke ezért (is) hosszú távon csak felfelé mehet. És akkor még csak a bitcoin-ról beszélek.
Van egy barátom, aki próbált 2011-ben meggyőzni, hogy vásároljak bitcoin-t. Én csak a bányászatban láttam lehetőséget, de azt is túl kockázatosnak ítéltem az ASIC-ok megjelenésének hírét hallva. Nem mertem befektetni, a bányászatot pedig elvetettem. Évekkel később nem hittem el, hogy a pár dolláros coin 1000$on is volt, és most épp 5-600$. Mondtam is, hogy ez a vonat elment. Kérdeztem ezt a barátomat, hogy érdemes még ezzel foglalkozni? Újra azt tanácsolta, hogy vásároljak. És én újból nemet mondtam. 1 évvel később - mivel az altcoin bányászkodás izgatta a fantáziámat - abba beszálltam, 2016 nyár. Aztán 900-1300$ körülre mászott fel a BTC idén év elején. Na akkor már végképp nem vásároltam. Mi történt? Felment 3000$-ig. Most mindenki jajjveszékel, mert csak 2500$? Vicc. És az Ethereum? 200$? Attyavilág, mi lesz így?! Fél éve még a 10$-t alig ütötte alulról. Pár hónapja még 20$ körül volt. Akkor a 200 az már maga a vég? Most várakozik a piac. Hatalmas marha lennék, ha most eladnám a kibányászott coinjaimat.
1 szó, mint 100, mindenki döntse el maga, hogy mibe fekteti a pénzét, a kockázattűrő képességeinek és lehetőségeinek függvényében. De semmi nem kötelező, nem kötelező bányászni, nem kötelező coin-okba fektetni. Ha nem nyersz semmit, az nem azt jelenti, hogy veszítettél. Egyszerűen csak nem játszottál.
Ami biztos, hogy 3 dolog nem kifizetődő ebben az iparágban a személyes tapasztalataim szerint: a tökölés, a kapkodás és a pánikolás. Én csak arra akartam kilyukadni az előző kommentemmel, hogy ne pánikoljon senki. És esetleg tanuljon meg, aki nem tud, közép és hosszú távon gondolkodni, csak a hasznára válhat.
[ Szerkesztve ]
find a way or make one..
-
Dyingsoul
veterán
válasz Dyingsoul #27051 üzenetére
Megoldottam: a régebbi driverét tettem fel (2 db érhető el a TL-Link oldalán, a frissebb volt feltéve először, gondoltam rápróbálok a 2011-es driverre és lám azzal nincs gond... egyelőre....).
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Dyingsoul
veterán
-
veterán
válasz Dyingsoul #27320 üzenetére
Nekem 2 honap alatt 2db gtx1060 halt meg. Nem biztos hogy a dual miatt, de miota singlebe megy ugyanolyan beallitasokkal, nincs gond. Egy msi gaming x 3gb volt es egy gainward phoenix 6gb.
Az rx580ak 60fokon mennek, 115Wos fogyival, 1200/2100 bios moddal, a 1060ak pedig 1800/9500on, kb 80wos fogyin.
Dualba a fogyasztas is es a hofok is megugrott csunyan, igy hanyagoltam.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
-
-
bobalazs
nagyúr
válasz Dyingsoul #27535 üzenetére
márhogyne értenék hozzá, kerestem is 5 dollárt rajta.
1180ért vettem, 1480ra tippeltem maxra, majdnem be is jött valahol 1450nél esett le, most 1200 körül van.Az hagyján de nem volt semmi bitcoinom, csak tether ( $ ). Azzal is lehetett még nyerni hogy adott aktuális árfolyamon vettem zcash-t, ether-t tetherért, eladtam bitcoinért, azért vettem B cash-t és dollárba visszaforgattam, 3 perc alatt ugrott 1200ról 1400ra, it was crazy man!
[ Szerkesztve ]
-
cuko
aktív tag
válasz Dyingsoul #27554 üzenetére
Te is meg tudod nézni, nem kell regelni, hogy lásd.
0.305 BTC körül áll most.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- PlayStation 5
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest