- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- DIGI internet
- Megadja magát az EU-nak a Corning, nincs több exkluzív megállapodás
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Programozás topic
- Linux kezdőknek
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patry0t
tag
sziasztok!
Létezik olyan online tőzsde ahol lehet az összes altcoinnal kereskedni? Tehát igazi pénzért vennék különböző altcoinokat, majd ha van profit azt visszaváltanám igazi pénzre és felvenném.
Köszönöm a válaszokat. -
Patry0t
tag
miután eladtátok a coint, akkor hová veszitek ki a dolcsit? valami privát walletba, átváltjátok bitcoinra, egyből bankszámlára, vagy hagyjátok a zsét a váltó oldalon?
-
Patry0t
tag
miután eladtátok a coint, akkor hová veszitek ki a dolcsit? valami privát walletba, átváltjátok bitcoinra, egyből bankszámlára, vagy hagyjátok a zsét a váltó oldalon?
-
Patry0t
tag
OTP-seket kérdezném: Kraken-re, Bittrex-re szeretnék SEPA átutalást csinálni OTP-s számlámról. Netbankban meg lehet ezt csinálni, vagy be kell másszak valamelyik bankfiókba személyesen? Aki csinált már ilyet elmondaná hogyan kell?
-
Patry0t
tag
ti mindegyik oldalon használtok 2FA-t (2-factor-authentication)? Én HitBTC-n, Krakenen és Bittrexen vagyok fent, de mindenhol bekapcsoltam. Valamint ti verifikáljátok magatokat a lehető legmagasabb szintre? Nem tudom ennek van-e valami biztonsági kockázata. Pl feltörik a weboldalat a hackerek és ellopják az identitásod, mivel mindenféle fontos papírod náluk van..
-
Patry0t
tag
válasz Omli85 #27634 üzenetére
Elvileg elutaltam Krakenre az összeget, de a netbankban nem látszik, hogy lenne ilyen Pending utalásom.. A Krakenre se érkezett még semmi. Körülbelül mennyi átfutási ideje van egy ilyen SEPA utalásnak? Az lehet a gond, hogy forintos számláról utalok és devizásról kéne? Utóbbi nincs..
-
Patry0t
tag
elég sok befektetési blogot elolvasva, több helyen is előjött a Ripple, úgyhogy ma bespajzoltam belőle, reméljük felmegy az árfolyam szépen
-
Patry0t
tag
válasz Sidorovich #28249 üzenetére
lehet ezekkel más altcoint is tárolni? Én Ripple-t szeretnék HW walletre tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Mobil flották
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest