- DIGI internet
- Megadja magát az EU-nak a Corning, nincs több exkluzív megállapodás
- Hiába Musk kritikája, az ausztrálok szerint megoldható a közösségi médiás tiltás
- Programozás topic
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Megkereste Elon Muskot a TikTok vezetője
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Shkiz0 #77156 üzenetére
Ezek ilyen anomáliák, nálam 17 és 19 nap között lehal az egyik GPU, restartol a miner és megy tovább. Viszont utána ez egyre gyakrabban megesik és újra kell indítanom a bányát.
Majd megint megy 17-19 napig. De ekkor mindig összekakilja magát. És random GPU szóval nem hardveres hiba. Nem akartam megfejteni, ha így akkor így. Újraindítom 17 naponként. Belefér."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Frozen
addikt
nézd meg,hogy a windows nem indul e újra automatikusan
(tudom írtad ,hogy a gép megy tovább ,de akkor is mehet tovább ha újraindul)
A másik a windows defendernél add hozzá a teljes mappát amiben a bányás progi is van és a miner *.bat file-t is külön.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Wackond
tag
Ez érdekes téma. Nekem is van 2 win gépem, 5950x procikkal, az egyik egy aorus x570 pro lap (tőled jött :) ), nvidia kártyával, most 62 nap uptime után lőttem le. Könyörgött már a frissítésekért, de azon a winfos megértette, hogy nem akarom.
A másik egy msi x570 lappal fut, msi rx480 kártyával, valamint volt még rajta riseren 2db rx6800 is. Na ez kb ugyanezt csinalta, mint nálad, bár volt hogy bizonyos frissiteseket mégis feltelepített és újraindult, meg volt, hogy csak simán leállt mindkét miner; bár logban sose kerestem, mert annyira nem zavart, max pár perc kieséseket csinált. Ugyanebben a cpu bányászat is kevesebb hashrate-et eredményez. Fura.. -
nagyúr
Nos úgy néz ki a Phoniex hülyesége a leállás.
Felraktam a T-Rex-et, ez már majdnem 10 napja megy, és nem állt le.
Szóval marad ez egyelőre.szerk: a 86 retries az egy szolgáltatós előre bejelentett karbantartás volt, és kb 15p-ig nem volt net.
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- DIGI internet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming AX3000 V2 Router
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest