-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogtunder
nagyúr
leginkább a túl gyenge ventiprofil miatt, magas terhelésen melegebb, mint a konkurencia, egy Rignél ez kontraproduktív, a hangot úgyis leszarod, viszont legyen minél hűvösebb. amiket néztem 1200W-osból és jónak tűnnek aránylag olcsón, az a TT Toughpower Gold 1200W, ennél buksz kb. 1-1,5%-ot hatékonyságban, mondjuk 10Wh, az havi 3Kwh, nem a világvége és ahogy olvastam, stabil darab, 70K alatt van. van a Superflower 83K körül, EVGA Supernova szintén ennyiért, tesztek alapján a Superflower kicsit jobb cucc, full japán kondikkal, 90-ért BQ, ami nagyon jó, felette meg a Seasonic, de azt már nincs kedvem megvenni, annyiért van 1500-as TT ToughPower.
végül szerintem 1200-as TT lesz nálam is.
[ Szerkesztve ]
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- HP Reverb G2 PCVR headset
- DELL Precision 5750 17" 4K UHD i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/Quadro T2000 gyári prémium garancia 02.25-ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 86DB telefon egyben eladó! Samsung Huawei Redmi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L420 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest