-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz gyuszaa #14869 üzenetére
Tudnál írni valami konkrétabb dolgot a zsírozással kapcsolatban? Tehát hogy pontosan mit ajánlasz, mert olvastam nemrégiben, hogy WD-40 megold mindent, simán jó stb. (ami van is itthon), de máshol pedig azt mondják hogy ventihez nem jó...
Elvileg még ez lehet jó, ez úgy néz ki, mint amit a varrógéphez használnak
A másik amit még lementettem ez, elvileg ez is jó, de nem értek hozzá.A WD-40-et pedig régi gyenge ventiknél próbáltam csak, nem csináld csodát vele és egy garis-újra pedig nem akarok minden vackot ráfújni. ( Főleg, hogy zsírozásról beszéltél )
Ezt a cikket olvastam el annó és itt pedig a következőt írja: "Olajnak a legjobb a műszerolaj, de nekem teljesen jól bevált az is ha motorolajat használtam."
Szóval valaki megmondhatná a tutit
Üdv, Dávid
-
ZolaMan
tag
válasz gyuszaa #14869 üzenetére
ebayen olcsóbb a giga venti:
http://www.ebay.co.uk/itm/75mm-GIGABYTE-ATI-NVIDIA-Video-Card-Fan-Replacement-40mm-4Pin-T128010SU-0-35A-/181191757233?pt=UK_Computing_Video_Card_GPU_Cooling&hash=item2a2fdecdb1
bocs, mobil verzsönben nincs linkbeszúrásFontos, hogy a z "SU" végűt kell venni, mert az a 0.35A verzió, ami gyárilag is van rajta. Van belőle lepkefing 0,15A-es is.
Btw WD40 berohadt csavar lazítására nagyon jó, autószerelők fürdenek benne.
szerk3: Sajnos nekem nagyon úgy tünik, hogy a giga wf3 ventik nem szétszedhetőek
Nekem úgy purcant ki, hogy nem is lett volna értelme zsírozni, ugyanis elkezdett kotyogni a venti, de brutálisan, kb 5 mm-t táncolt le-fel a kerületén mérve.[ Szerkesztve ]
HW/SW/Sim/Mod/OC
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- G.SKILL 32GB KIT DDR5 7800MHz CL36 Trident Z5 RGB Black
- Asus játékra is,FullHD,i7 7500u(4 3,5Ghz),Geforce GT 940MX 2/4GB videokártya, 8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Robotporszívó (SR10M703HWG)
- UItra 9 185H / 32GB DDR5 / Intel Arc GPU / 1TB SSD - Beelink mini PC
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest