- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- ASUS routerek
- Video konvertálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Kegyetlen őszinteséget kér az Intel új vezérigazgatója
- Mikrotik routerek
- Google Chrome
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
Hosszú ideje kerülgetem a témát, inkább csak olvasgattam utána, de csak nem hagy nyugodni ez a bányászat.
Ha jól értelmezem, ASIC miner célhardverekkel BTC-t (SHA based miner) és LTC-t (SCRYPT based miner) lehet bányászni.
Valahogy a sok GPU-s szörnyek világában nem látok akkora potenciált, mint egy célhardverben, bár lehet én vagyok a szűk látókörűEgy S9 Antminer kintről kb. 1450 USD + ÁFA, tehát kb. fél millió HUF.
Az erősen optimista kalkulátor alapján nem lenne rossz beruházás.
Persze ehhez még kell venni hozzá tápot és be kell konfigolni. Az áramot még lehet, hogy ingyen is meg tudom oldani, de ha a lakossági 37 HUF/kWh-al számolok se szörnyű a dolog, kb. 1400W fogyasztással számolva.Valamit nagyon elmatekoztam és hiú ábrándokba kergetem magam?
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Rút Kiskacsa Újra Támad! PHANTEKS Enthoo Evolv ITX Edzett üveg RGB Fehér KECÓ INGYÉ MPL!
- Szivárvány Lámpás KECÓ! Kolink Observatory HF Mesh White ARGB Ingyé MPL
- Seasonic Focus GX 850W - dobozos - hibátlan - eladó!
- Hibátlan - INTEL Core i5-8500T 6mag 6szál max. 3.5GHz LGA1151v2 CPU processzor + gyári hűtő
- Hibátlan - RETRO - ASUS P5B - Intel Core 2 Duo E8400 (2mag) - 3GB DDR2 800MHz dual channel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- TP-Link TD-W9980B dualband Router / modem szinte új, pormentes, dobozban
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest