-
IT café
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
#63718632 #11467 üzenetére
Köszi! Tetszik amúgy ez a mint. A lényeg, hogy ezt a pyflashert el kell indítanom. Van pár flashelő kábelem bizonyos projektekhez, és windózon eléggé sz@rakodnak. Rendeltem még, ami remélhetőleg windózon is menni fog, de közben mondták, hogy linuxot gond nélkül menne, és így belevágtam. Hát a gond nélkül az már bukta
Szóval letöltöm a zip állományt, meg ki is tudom bontani, eddig oké. De semmi nem indul rajta, és leírás sincs. Elvileg valami pytont feltettem mert parancssorba bemásoltam valamit és akkor feltelepült, ez kell hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Lexus, Toyota topik
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- SSD kibeszélő
- Macska topik
- Apple asztali gépek
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest