Hirdetés
-
IT café
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #73396 üzenetére
Elég lett volna ezt a javallatot követned, mert ugyan az itteni 5000+ hsz-emből 1000 azzal kapcsolatos, hogy ha csak használni akarod a rendszert, akkor Mint, ha tanulni is akarsz, akkor Debian. Konkrétan leírtam, mit csinálj, de az előbbi alapvetéstől eltérően Te a harmadik utat választottad, egzotikus/special disztrót raktál fel, bár ezek is Debian alapúak, szóval majdnem biztos, hogy a Debianra javasoltak ezeken is működtek volna!
Nem mondom, hogy mindenkinek látóasszonynak kellene lennie, de ha konkrét javallatokat/megoldásokat írnak, azt azért észre kéne venni mindenkinek. 2 napja szóba került az is, hogy van a tárolóban 440-es driver is, ami az előző hsz-ből láthatóan jó a Te VGA-dhoz is.
Gyakorlatilag tényleg itt vannak az információk az orrunk előtt, csak látni kéne őket! Kell vajh ehhez látóasszonyi képesség? Nem! Akkor kéne csak, ha nem lenne az infó az orrunk előtt.
Persze abban neked van igazad, hogy ha makacsul elkerülöd a javasolt működő megoldásokat, akkor még többet tudsz tanulni.
(most látom, akinek a 440-essel kapcsolatos hsz-t írtam, szintén el sem olvasta, amit írtam, lassan bebizonyosodik, hogy minden szart csak magamnak írkálok.....)
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz st3v3np3t3r #73396 üzenetére
Akartam mondani, hogy valami a Debiannál modernebb disztróval előbbre lennél.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest