- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Diamond500 #56610 üzenetére
Egy hibát mintha mindenképp javított volna ez a verzió: A Home képernyőtől jobbra, ha a sima távval akartam az alkalmazásokon jobbra menni, akkor egy idő után mindig visszaugrott a bal oldali első alkalmazásra. Tegnap, rövid próbám során nem csinált ilyet.
Mások írják még, hogy korábban a bekapcsolt Simplink komoly lassulásokat okozott, ez a verzió szerintük ezt is rendbe tette. -
-
őstag
válasz Diamond500 #57437 üzenetére
Valami van amúgy ezzel a fájllal mert nem tudom kicsomagolni a zip-ből.
Úgyhogy ez mégsem lesz jó... -
őstag
Nekem LB szérián gondom van ezzel az 1.4-es firmware-rel. Igen, gyorsabb is, meg talán könnyebben használható, viszont HDMI (raspberry pi) vagy komponens (Wii) bemenet esetén egy idő (több, mint 1-2 óra) után a szokásos memóriahibát dobja, a képet elveszi, és nem is nagyon akarja visszaadni. Ki kell kapcsolni a tv-t, majd újra vissza, hogy hamar rendbe jöjjön. Olyan, mintha a HDMI vagy komponens "alkalmazás" lenne az, amit ilyenkor kilő, hogy memóriát szabadítson fel.
A frissítés után volt full reset, majd hosszabb (egész éjszakás) áramtalanítás is. A youtube-on kívül az összes alapértelmezett appot eltávolítottam, csak a gyáriak maradtak bent...
-
őstag
válasz olasz69 #61144 üzenetére
Hát nem javította. Este is, pont filmnézés közben egyszercsak puff: "az alkalmatás újraindul, hogy memóriát szabadítson fel"...
Eddig is volt ilyen néha, de csak pl. youtube alkalmazásnál, nem az egyik alap tevékenységet jelentő hdmi-s lejátszásnál.
De jó jel, hogy azért foglalkoznak a firmware-rel, adják ki a javításokat. Ha nagyon nem lesz jó, megpróbálom a downgrade-et. -
őstag
válasz nikos21 #61158 üzenetére
Tegnap csináltam még egy gyári visszaállítást, de nem lett jobb. Bár változott egy kicsit a hiba:
Most, miután megjelenik a memória hiba üzenet, elég hamar visszajön a kép, de nem sokkal utána újra elmegy.
Tartós(abb) megoldás még mindig az, ha kikapcsolom a tévét, majd újra be.Másnál, aki új firmware-t használ nem jön ez elő? Azért HDMI-ről használni elég általános dolog, nem hiszem, hogy csak tv-t néztek rajta.
Lehet, hogy megint a Simplink-nél (CEC) kavartak valamit, és az a rossz? Ezt majd még kipróbálom este.
-
őstag
válasz fulton #61331 üzenetére
Annyira nem egyszerű, de meg lehet csinálni. Kell hozzá egy windowsos gép ugyanazon a hálózaton, ahol a tv is van, és lehetőleg kábeles kapcsolat.
Remélem, hogy aki nekem is elküldte, a többiekkel is megosztja a lépéseket, hogyan kell. Egyébként más oldalakon is meg lehet találni a menetét, meg a szükséges fájlokat.
Nagy vonalakban annyi, hogy a gépen elindítasz egy dns meg egy http szervert, a tv-t meg erre a dns-re irányítod, így azt hiszi, hogy a központi szerverrel kommunikál, pedig nem.
Nekem csak annyi volt, hogy közvetlenül nem tudtam arra a szoftra downgradelni, amelyikre szerettem volna (4.45.25), hanem csak arra, amelyiket automatikusan kínált fel (3.23.24). De ezt utána már könnyen frissítettem hagyományos módon a legújabb, és szerencsére jól működő 4.45.25-re.
-
őstag
Kinti fórumokon azt írják, hogy az LG visszavonta a frissítést, amíg kijavítja a hibákat.
-
őstag
Új firm a 2014-es HD (LB630-LB870) tv-khez:
2508 - 05.00.20
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- EAFC 25
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robotporszívók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardcore café
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.