- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
layerke
aktív tag
válasz Benoe77 #57440 üzenetére
Köszönöm, látom, le is töltöttem, de mivel pénteken kicserélik az alaplapot, így addig nem erőltetem.
Esetleg azt lehet valahonnan tudni, hogy valami changelog szerű van-e ezekhez a frissítésekhez vagy csak pakoljuk fel és örüljünk? Jó lenne tudni mit is változtattak rajta...
-
layerke
aktív tag
válasz Benoe77 #57616 üzenetére
Fogalmam sincs, nem értek ennyire hozzá. Sok területen tudok dolgokat, de a tv nem tartozik ezek közé és jó is így nekem, utálom, hogy a legutolsó engem kiszolgálni hivatott kütyü lelki világát is nekem kell tutujgatnom, ezért nem is foglalkozok vele, ha baja van, akkor rápróbálok egy frissítésre, ha az nem oldja meg akkor csinálja meg a szerviz, ezért vannak tartva.
-
cidalain
veterán
válasz Benoe77 #57846 üzenetére
Ez erdekes. Mondjuk film/ fotok lejatszasakor letojom a lassu felismerest, nincs jelentosege ennek az 1-2 percnek. Viszont ha emiatt nem megy a kikapcsolt allapotbol valo felvetel az ugy elegge gaz...
Egy Y usb kabelt lehet megerne kiprobalni. Asszem van is valahol.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
olasz69
senior tag
válasz Benoe77 #61106 üzenetére
Az én véleményem az,hogy ennek a memória hibának,nincs köze a frissítéshez,inkább a ram-hoz!
Ha gondolod segíthetünk downgrade-ben!
Illetve ,valószínűsíthető ,hamarosan meg lehet a végleges sw (talán az 1.5) néven![ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
-
olasz69
senior tag
válasz Benoe77 #61335 üzenetére
Elküldtem neki is!
Írtam a topicgazdának is!orosz fórumról származik a leírás,nem titkos,csak így egyszerűbb volt,mint kiírni mindig....
a régebbi sw-van benne arra tudtál visszaállni,mindenkinek az van.
ha lesznek újabb fájlok ,megyünk előrébb[ Szerkesztve ]
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
-
BodyGekko
tag
válasz Benoe77 #61476 üzenetére
Igen , ahogy a PDF-ben le volt írva
Nokia XM5800 > HTC Hero > HTC Desire > HTC Desire HD > LG Optimus 2x > S Galaxy S2 > HTC Sensation XE > HTC One X > HTC Butterfly x920d > HTC One > HTC One M8 > HTC One M9 > HTC 10 > HTC U11+ > S Galaxy S10+ > OnePlus 8 Pro > OnePlus 10 Pro
-
BodyGekko
tag
-
*H*
aktív tag
válasz Benoe77 #61567 üzenetére
Nekem be volt mindig kapcsolva a Simplink. PS3 van rákötve, néha arról néztem filmet vagy játszottam le zenét. Általában a routerre csatlakoztatott HDD-ről nézem DLNA-n keresztül a filmeket WiFi-n, de még memória gondom nem volt egyik FW verzióval sem. Akkor sem, ha a PS3 be volt kapcsolva és közben ment a DLNA is.
Minden ember jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának. :)
-
olasz69
senior tag
-
Beni2360
félisten
válasz Benoe77 #62537 üzenetére
Ezt már vagy ötször megírtuk neki.
De erre ez volt a válasz:
Ezt tettem az elmúlt 2 napban, eredmény nélkül.
Ha a tévé DNS-szervezének ezt adtam meg, akkor nem tudott csatlakozni a hálóhoz.
És nálam is ez volt a helyzet egy napig míg rá nem jöttem, hogy az eredeti modemhez kell csatlakozni (én LAN kábellel csináltam) és nem az utána levő TP-LINK routerhez, ami rá volt kötve a modemre.
Nálam ez oldotta meg a problémát.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
olasz69
senior tag
válasz Benoe77 #62527 üzenetére
Nem tudom rosszul,csak rosszul írtam!
Anynet-es tv-m is van és simplinkes is!
De köszi a kiigazítást!
Attól még nálam működik rendesen a Simplink azaz Hdmi Cec nálam más a gond az fw-vel!
Kellene valaki akinek van egy raspberry pi-je a fórumon és ezzel az fw-vel megnézné rajtad kívül!
Most olvasom ,hogy ki is írtad!ja és ne nyújtogasd a nyelved!
[ Szerkesztve ]
-
BodyGekko
tag
válasz Benoe77 #62589 üzenetére
Tudjuk mi lehet a változás a 05.00.04-hez képest?
Nokia XM5800 > HTC Hero > HTC Desire > HTC Desire HD > LG Optimus 2x > S Galaxy S2 > HTC Sensation XE > HTC One X > HTC Butterfly x920d > HTC One > HTC One M8 > HTC One M9 > HTC 10 > HTC U11+ > S Galaxy S10+ > OnePlus 8 Pro > OnePlus 10 Pro
-
olasz69
senior tag
válasz Benoe77 #62589 üzenetére
Szia!
Köszi a linket! 2505.05.00.05
Ez nem beta! /nem jelzi a tv-m!
Az LB-szériához a legfrissebb javítás !Remélem a hdmi-Cec hibádra megoldást nyújt!
-
olasz69
senior tag
válasz Benoe77 #62970 üzenetére
Melyiket vonta vissza az Lg?
A webOs 1.4-et?
Gondolom azért nem tudják simán frissíteni?
Köszönöm(#62980) TarlóbetyárMiért ne tennéd fel? Valószínű a gyártás óta javítottak valamit!
( huncutka1029-nak is ez a típus van,lehet reagál rá?)[ Szerkesztve ]
-
olasz69
senior tag
válasz Benoe77 #62984 üzenetére
Nem írtad a legutolsó Nem beta,megoldotta-e a Hdmi-CeC hibádat?
(#62986) Tarlóbetyár Tedd fel a legújabb Fw-t és nézd meg újra!
A kiválasztott ország mi?
Alapértelmezett nyelv mi?
A digitális hang automatában van?
Hangbeállítások......[ Szerkesztve ]
-
-
olasz69
senior tag
válasz Benoe77 #63585 üzenetére
Mindenkinek elküldtem aki-ről tudtam a Te általad említett memória hibáról!
Köszi
Természetesen Itt kell megosztani,hogy mindenki el tudja olvasni!
Vagy, rá tudjon keresni![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- EAFC 25
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Vezetékes FEJhallgatók
- Robotporszívók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hardcore café
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.