Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sz.z.csicsi

tag

válasz cszalien #53862 üzenetére

Azért arra figyelj,hogy ő az LA sorozatról beszél.Ha olyat veszel akkor ne vedd figyelembe írásom,de sztem most inkább LB van.Ami lehet hogy 42" alatt tényleg nem maszatos.Tisztába kell lenni vele hogy a felhősödés azt jelentené hogy sötét jeleneteknél köd foltok(felhők) láthatóak a tv-n és ez is csak besötételt szobában vagy természetesen esti tévézésnél úgy,hogy nincs felkapcsolva a villany.
    Én felhősödést nem tapasztalok a tv-n műsor alatt.Ami jellemző az a maszatos(mint ha koszos lenne) a kép,de hangsúlyozom ez az én 55"-os tv-men LB730. De ha 8-as sorozatot veszel az lehet nem is maszatos mivel edge led és nem direkt led.
    Ha kisebb méretet veszel 47" és alatta sztem és sztem nincs miért aggódni.Az már annyira kicsi,hogy nem tünnek fel az ilyen jellegű "gondok"...hacsak te sem vagy olyan" vályott" szemű mint én ,mert én :))
    Volt Samum,de sztem azok a 7 sorozattól számítanak valaminek.
    Az üzletben nehéz kiszúrni vagy eldönteni melyik lenne a jobb....ez időt igényel.
    Megbízhatóságra nem lehet választ adni,mert szerintem ezek a márkák egy kategória.És már a mai világban nem lehet 10 évre tv-t venni,mert sztem nem bírják ki addig.

Új hozzászólás Aktív témák