Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEXTERke
tag
Nane. Komolyan meg mindig itt tart az LG, hogy nem sikerult a play/pause gombok felrakasa a taviranyitora?
Emlekszem anno 2015-16-ban is errol ment a diskurzus itt, hogy nincs rajta. Aztan volt egy valamilyen modositott valtozata ugyanannak a magic remote-nak, amire valahogy sikerult rapreselni. Azt gondoltam, hogy ez akkor igy is maradt, de akkor tevedtem.
-
DEXTERke
tag
válasz LouiS22 #112472 üzenetére
A problema mar ott kezdodik, hogy nem tudom mi az a C2.
Anno 2016-ban megvettem a fent emlitettet, azota pedig egyaltalan nem neztem utana, hogy mibol mi, merre hany meter. Teljesen meg voltam/vagyok vele elegedve, ugyanakkor jo lenne, ha tudnek rajta futtatni olyan appokat (pl. plex), amelyek az en webos verziomra mar nincsenek (vagy sosem voltak).
Anno specifikusan valaszottam ezt, az akkori igenyeknek megfeleloen (kis input lag pc-vel valo osszekotteteskor, beepitett dlna player tudjon lehetoleg sok formatumot, feliratokat, kodekeket, legyen rajta hdmi arc, stb.)Ezert is gondoltam, hogy visszajovok ide, felfrissitem a tudasom az osszefoglalo alapjan, de sajnos ugy tunik ez nem mukodik.
Igy marad az, hogy elkezdek guglizni, aztan kideritem, hogy hol tart ma a tekknologia... :/
(apropo.. ha eladova valik az UF850V-m, erdekel valakit? )
-
DEXTERke
tag
Udv illomodon mindenkinek!
Erdeklodnek, hogy az osszefoglaloval mi ujsag itt?
"Mivel a kérdések többsége a jelenleg még forgalomban lévő 2014-es modellekkel kapcsolatos így elsődlegesen ezeket a modelleket, modellcsaládokat fogom részletezni, a Teljesség igénye nélkül, elsősorban a keresettebb modellekre koncentrálva."Nekem ugy tunik, hogy kb. 2014 ota nem volt benne ertelmes frissites. (nyilvan az adatok egy resze meg relevans lehet, de igy 2024-ben 2014-es webos 2-es modelleket ajanlani, mar talan nem annyira relevans).
Leginkabb azert kerdezem, mert gondoltam elkezdek olvasgatni, hogy manapsag milyen LG tv-ket ajanlanak a tombtarsak, mivel anno 2016-ban is ilyen ajanlas alapjan vettem az UF850V-met is, amivel meg vagyok elegedve, de jo lenne ma mar egy ujabb webos-es modellre cserelni talan.
-
DEXTERke
tag
válasz kalapacsolok #71387 üzenetére
Amellet, hogy szerintem egyebkent igazad van, azt ne felejtsd el, hogy a Samsung, Sony tv-k meg ennyire sem kezelik a kulso feliratokat. Az LG-vel legalabb az .srt-k mennek.
-
DEXTERke
tag
Mivel már sokadszorra olvasom, hogy valamely üzlet arra kérte a kedves vevőt, hogy garanciális ügyintézésnél vigye vissza a készüléket, megemlíteném, ha esetleg nem tudnátok róla, hogy a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet miképpen fogalmaz az ilyen esetekben:
"6. § (1) A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket - a járművek kivételével - az üzemeltetés helyén kell megjavítani.(2) Ha a kijavítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a vállalkozás, vagy - a javítószolgálatnál közvetlenül érvényesített kijavítás iránti igény esetén - a javítószolgálat gondoskodik."
http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=a0300151.kor
illetve:
-
DEXTERke
tag
válasz Black Dragon #71188 üzenetére
A "nemsokára" még hónapokat jelent, nem?
Ha a tavalyi évet vesszük alapul, akkor kb. május-június környékén lesznek megvásárolhatóak az ideiek, eleinte még horror áron, mint ahogyan volt ez a 2015-ös termékekkel. -
DEXTERke
tag
válasz Gabelogen #70912 üzenetére
Ajjaj... tehát a hátsó talpak pont kiérnek a tv széléig? Mert a képek alapján (és akkor ez valószínűleg csalóka) úgy tűnik, mintha a hátsók azért beljebb lennének a tévé szélétől vagy 5 centivel legalább:
http://www.lg.com/hu/images/televiziok/65uf850v/gallery/UF850_medium_01.jpg
(az url-ben 65-ös van, de ezt mutatja a 49-esnél is)[ Szerkesztve ]
-
DEXTERke
tag
Ha valakinek véletlenül van egy 49UF850v-je, megtenné, hogy leméri a talp szélességét elől és hátul is?
Neten keresgélve ezt az infót sehol sem találtam meg.Gondolkozom egy ilyen típus vásárlásán, de félek, hogy a 90 centi széles tv állványról pont lelógna a hátsó talp.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest