Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HofiZoli
senior tag
válasz lazarus2206 #13023 üzenetére
Szövegértési problémáid vannak... Sebaj, remélem jobban javítasz mint olvasol, "szövegértesz", fórumokon megnyilvánulsz..
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
benvolio
őstag
válasz lazarus2206 #13025 üzenetére
"Ti hogy regisztráltatok a fórumba"
Történetesen én kérdésekkel, tanácsra várva érkeztem ide egy bizonyos termékkel kapcsolatba anno. Kaptam is és jelenleg is kapok véleményt, tanácsot, bármely témába ami érint és rájöttem, hogy én is segíthetek több témával kapcsolatba, így ragadtam itt. Véleményeket, tapasztalatokat olvasunk/cserélünk ami hol negatív, hol pozitív, de egymást segítő szándékkal. A te belépő első 13 hozzászólásod itt olvasható amit mindenki olvashat, hogy miről szól. Eszembe nem jutott volna ide regisztrálni ezért, hogy ezt elmondjam, csak személyes inditatásból esetleg. Ennyi erővel kétségbe vonható bármely állítás, mert aki meg pozitívumot ír például itt az meg akkor "fizetett ügynök" vagy mi. Ő így járt más pedig nem így....
Jobbulást és kellemes fórumozást kívánok a továbbiakba. -
RockCNC
senior tag
válasz lazarus2206 #13025 üzenetére
Milyen Tv-d van Lazarus?
-
benvolio
őstag
válasz lazarus2206 #13013 üzenetére
Pontosan te válaszoltad meg a lényeget: "Nekem is javítottak egy Sony TV-met, kijöttek, elvitték, 4 nap múlva visszahozták"
Ha így működött volna ferob-nál is az LG részéről akkor dicsérő szavakkal írt volna az esetéről és a szervizes/ügyfélszolgálatos munkájáról. Sajnos nem így történt, leírta az esetet és a hozzáállást ami vele történt. Itt negatív és pozitív tapasztalatokat, véleményeket is megosztunk egymással. Ha jól veszem ki te vagy az egyedüli aki letámadta, mert bármi negatívumot mert ide írni. Szóval tuti van valamilyen kapcsolatod a szervizzel vagy az ügyfélszolgálatossal vagy azzal aki ott dolgozik, ebből az ügyből kifolyólag. /tudom én is paranoiás vagyok/
Többször olvashattunk itt problémákat de ilyen vélemény nyilvánítást amit te tettél más bajára még nem: "Egy TV-ből, ami néha rezonál ekkora hisztit csinálni?
Örülök, hogy egyeseknek ez a legnagyobb problémájuk"
Végigolvasva a hsz-eidet semmilyen építő jellegű választ nem adtál. "hangneme, ami fura, lenéző, mintha mindenki más hülye lenne." - szerintem ezt csak te látod így, mert valamiért okod van rá!
De nem akarok ebbe a témába belefolyni, ha van LG TV-d elolvassuk a véleményedet, tapasztalatodat, problémádat és segít bárki aki tud, mert általában itt ez szokott menni. De más nick-en, mert ennek már hitele itt nem lesz.
Béke!Egy kis összeesküvés elmélet:
Bloodray mint LG-s szóvá tette megfelelő helyen ferob problémáját, amit nagyon helyesnek tartok, majd ezután üdvözölhettük körünkben lazarus2206-ot. Ne mondjátok, hogy nincs összefüggés! -
HofiZoli
senior tag
válasz lazarus2206 #13018 üzenetére
Te figyi, nem gyanús hogy mindenki szembemegy az autópályán, csak te mész jó irányba? Vagy lehet hogy mindenki más jó felé megy, csak te haladsz rossz irányba??? Helyedben elgondolkoznék rajta, miután mindenkiben megtaláltad a hibát..
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
syler123
veterán
Veled szerintem nem ért itt egyet senki... Ezt történt vele, nem beképzelte kész, ilyen a szervíz hozzá állása nincs mit hozzátenni, ferobnak van igaza. Meg ennyi pénzért ne zörögjön a hangszóró, szerintem ez elvárható...
Ilyen ügyekben amúgy, ha felhozzák a fogyasztóvédelmet, az nagyban gyorsít az eseményeken.[ Szerkesztve ]
-
Sanyabá
senior tag
Már ne haragudj ,de én is mérges és ideges lennék ferob helyében. Mert nem az a lényeg hogy mennyibe került a tv ,hanem az hogy gond van vele. Ha meg garanciális, akkor főképp idegesítő a szervíz hozzá állása. Azt hiszem mindenki, és gondolom Te is ,méltán elvárja hogy a pénzéért hibátlan terméket kapjon, és ha az a garanciális időn belül elromlik, minél hamarabb megjavítsák.
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
aszamóca
aktív tag
válasz lazarus2206 #13000 üzenetére
Ameddig a leírásban nem hívják fel a figyelmedet, hogy az adott készülék ezt a zörgési jelenséget X-dB-ben produkálhatja, addig ezt kutya kötelessége a szervizelési feladattal megbízottnak megszüntetni. Mindegy mennyire halkan is rezeg, nem ez a lényeg.
Jártam már így 1/4millás csúcskategóriás mosógéppel, ami 96kgos súlya ellenére, centrifugálásnál irdatlan hangok közepette, centis kilengéseket produkált, ami a szerviz mérése szerint tűréshatáron belül volt. Kértem hogy mutassák meg a mérési jegyzőkönyvet, és a specifikációt ami szerint ez áll. Ekkor csak pislogtak, és én voltam a szemétláda, kekeckedő, problémás kuncsaft.
A hivatalos eljárás ilyenkor az, hogy a készüléket másik szervizzel kell javíttatni. Ha esetleg vitatják a hiba fennállását, akkor be kell szállítani a KERMI-be és bevizsgáltatni. Az így kapott + szakértői véleménnyel pedig a bolt ahol vették kicseréli, ill. visszaadja vételárat.[ Szerkesztve ]
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
ferob
őstag
válasz lazarus2206 #13002 üzenetére
Az, hogy ezek után nekem milyen az írásom pont nem érdekes a dolog szempontjából, még csoda, hogy elégedetlen vagyok, nem? Csendben kéne hagynom, hogy így legyen ugye?
Sőt mi több, biztos ezeket mind kitalálom, hogy két álláspontnak kelljen lenni... ugye?
Direkt hibásat vettem, hogy velem mindenki kiszúrhasson vagy ne végezze a munkáját és ennek én hangot adjak, így van?
Inkább ne válaszolj.1. Én vagyok a vásárló, az ügyfél.
2. Ha már erre költöm a nehezen összegyűjtött pénzem és odaadom az LG-nek, aki GARANCIÁT VÁLLAL, amit nem én találok ki. Majd HIBÁS a termék... akkor az a minimum, hogy eljárnak az ügyben.
3. A másik meg, hogy egy szervizes ebből él, ezért márkaszerviz... mindenkinek van egy munkája, amit vagy elvégez vagy ELÉGEDETLEN a vásárló.. főleg negyedmillió kiadása után.4. A másik meg, hogy nehogy még ide beregisztrálva a márkaszervizes fia ossza nekem az észt, sőt inkább ha ezzel így akarnak hozzájárulni az LG termékekhez és a garanciális javítás minőségének a hírnevéhez, akkor inkább örüljenek, hogy vagyok annyira korrekt, hogy nem írtam be egyből a várost és a márkaszerviz nevét.
Szégyen, hogy manapság Magyarországon az a módi, hogy úgy kell beállítani, hogy a vásárló a bunkó, a szervizes meg csak az áldozat... persze végezni a munkáját megfelelően meg nem akarja, mert nem adok a garanciális javításért pénzt neki, mert ugye mi másról lenne szó...
Az meg, hogy a szerviz kifogásolja, hogy én le merem írni, hogy mi történt, az meg már mindennek a teteje, nem ám még, hogy ezért regisztrál, hogy leszóljon ezzel kapcsolatban mindent.
Lehet, hogy rendesen kéne hozzáállni az ügyfélhez és nem történne ez. -
torma1981
veterán
válasz lazarus2206 #13002 üzenetére
Hát én nem vettem észre hogy lenéző lenne. Inkább azt , hogy le sem szarják az embert ha netán valami nem jó. Nehogy már már nekem keljen ugornom ha nem jó valami. Napokig telefonálgatni, hogy végre valaki ránézzen rendesen. Nekik ez a dolguk. Ha én is így csinálnám a melómat rég kirúgtak volna. Én is pipa lennék ha velem történt volna meg.
-
ferob
őstag
válasz lazarus2206 #13000 üzenetére
Ha a kedves szervizes, ha nem... bárki megtehette, hogy meghallgassa és összehasonlítsa, ebben a hozzászólásomban: #12923
De, aki lusta megnézni, annak szívesen adok közvetlen linket: Hangfelvétel
És nekem senki ne mondja, hogy ha negyedmilliót adok egy tévére, akkor az, hogy rezonál és búg tőle az normális, mert attól még lehet nézni a tévét... értem?
[ Szerkesztve ]
-
Lacinavi
tag
válasz lazarus2206 #12997 üzenetére
Az nem jó mert a kárpitzörgés nem akadályoz semmiben. De ha valamit nem értesz mert torz a hang legyen az film vagy hírek az már más tészta.
-
Lacinavi
tag
válasz lazarus2206 #12991 üzenetére
Hát felfujt-e vagy sem én nem értékelem, de van olyan aki hosszú évekig gyüjtöget egy korszerű új tv-re ami esetleg nem is olcsó az had várja el, hogy a vásárolt termék legalább normálisan működjön, ne zörögjön ne ugráljon a kép stb. bosszantó tud lenni. Ez olyan mintah vásárolnál egy autót és az néha kialszik az összes fény, a szervíz meg azt monja majd ha kevesebb lessz a munkája valamikor megcsinálja? Miért akarsz látni nem muszáj éjszaka menni! Köszi!
-
BloodRay
veterán
válasz lazarus2206 #12991 üzenetére
Szerintem itt a hozzáállással és a hozzáértéssel volt a fő probléma.
De jó, hogy külön emiatt a hozzászólás miatt regisztráltál ide."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1 humoros
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Viccrovat
- Magisk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.