-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomyka74
senior tag
wifi adapter és a magic motion távirányító le van sz...a! a tv-t nem azért veszed mert ilyeneket adnak vele vagy mert bele van építve!
hidd el megéri a plussz 60 ezret 660, a tv jobb és kész ennyi!!!
nem értem miért kérdezgetsz másokat,hogy melyik tv-t vedd meg, ha meg van a pénz rá akkor el kell menni boltba és amelyik a legjobban tetszik a képe azt megveszed és kész, midegy mit adnak vele meg mit nem!!
én is 660s-t vettem a magic mitiont nem is használom ott van a fiókban, nekem sokkal gyorsabb a saját távirányítója a tv-nek sztem,( igaz a haveroknak jól lehet gizdáskodni vele, de én ezt lesz...m ) a wifi-t sem mert összekötöttem a pc-t HDMI kábellel a tv-vel és ez a legbiztosabb leggyorsabb adatátvitel és kész!!
ne mások véleményére adj mert azt meg is bánhatod és ha otthon nem tetzsik a tv akkor vered a fejed a falba,hogy" miért hallgattam másra "!
ennek ellenére azt mondom igen menj a boltba és vedd meg a 660s-t megéri a + lóvét és a képminősége miatt!!!!!!![ Szerkesztve ]
-
Patics
tag
Itt megnézheted mivel tud többet a 660-as mint a 620-as:
http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/fn:termekek-osszehasonlitasa:lg-42lm660s-p85318820,lg-42lm620s-p84203060/Madaraim: Sbach 342; Double Hourse 9081; Skyartec Wasp V3; Align Trex 500; WLtoys V686G; Floureon H101; ZMR-250 FPV Racer ------- Földi ellátó: M1 Abrams
-
rasky
senior tag
Ha a garanciafüzet piros és magyar szövegű vagy rajta van, hogy lg Magyarország akkor egyértelműen gyári garis. Én is tőlük fogom majd pár héten belül, és addig ki se fizetem, míg meg nem győződök róla, mivel korábbi emailes megkeresésemkor garantálták a magyar garit.
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
Igen, megjavítják. Max megpróbálnak lerázni, de ne hagyd magad. Az EU-s garilevélen is van magyar nyelv, és ott van rajta a kötelezett LG márkaszervíz is, ahova vinni kell.
Itt igazából nincs apelláta.
Ebben az esetben, akkor miért fontos, amit mindenki hangoztat, hogy magyar garancia legyen meg viszonteladótól legyen véve?
Most ezt tényleg magyarázni kell? Igazából csak egy ember mondogatja, aki saját bevallása szerint is az LG-nek dolgozik..... A többi meg csak mondja utána
[ Szerkesztve ]
-
huncutka1029
addikt
a routerről nme tudok nyilatkozni, miért csatol le,
a hang csúszás oka lehet hogy minden ficsőr be van kapcsolva (képjavítók)
kapcsold ki a true motion-t, és a dinamikus zajcsökkentést,
a clear white-ot állítsd alacsonyabbra,
és meg fog szűnni a csúszása női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
blakey
titán
Fix ip címen van vagy dinamikus? A hálózaton milyen eszközök vannak? Javaslom mindegyiket fix ip-re állítani. A hang csúszását nem a trumotion okozza, azt bekapcsolhatod ha tetszik.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
A környéken sűrű a wifi hálózat? A csatornát állítsd automatikusra a routeren. Szerintem ip ütközés van.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Rossz minőségű az adás, lejátszóról teszteld.
-
blakey
titán
Ha minden esetben berezonál, akkor az nem normális. A hangmód mire van állítva? A helyedbe vennék egy kis aktív pc-hangszórót és azzal tv-znék.
-
blakey
titán
Próbáld meg úgy, hogy kihúzod az antennakábelt, hátha az okozza a jelenséget, ha nem az, akkor a konnektorból a többi készüléket. Egy próbát megér, hátha interferencia, földhurok az okozója. Nálam földhurok volt (igaz nem volt ilyen jellegű a hiba, némi torzízás nálam is volt), ezért egy leválasztót tettem az antenna végére. Nálam áthallás is volt egyes bemenetek között, stb. amióta használom semmi gondom.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
Ugye volt egy problémám egy LM660S tévével a vásárlást követő egy hét után.
Mégpedig, hogy magasabb/mélyebb hangoktól a tévébe valami berezonál nagyon hangosan, így felhívtam az LG-t.AKIT ÉRDEKEL AZ LG ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK ÉS MÁRKASZERVIZEINEK HOZZÁÁLLÁSA A VÁSÁRLÓKHOZ, AZ OLVASSON TOVÁBB.
Az ügyfélszolgálatos srác tájékoztatása alapján 24 órán belül kijön a lakhely szerint illetékes szerviz partner, de elképzelhető, hogy hétfőre csúszik, mert péntek volt a telefonálásom napján.
Nos ez így is lett, ma (hétfő) reggel hívott egy idősebb fazon és ki is jött délelőtt.
Ekkor jött a meglepetés, mert saját elmondása szerint, ő még sose találkozott ilyen újabb fajta LG tévékkel... na ekkor már aggódtam.
Mindenesetre egy darab akkus csavarozógép volt nála és semmi más, holott elvileg szinte mindent, ami nem komoly hiba azt helyben javítják, főleg, hogy előre ki voltam kétszer kérdezve mi a hiba, szóval tudta mi kellhet a tévéhez.
Oké meghallgatta, hogy tényleg berezonál valami, majd elkezdte fogdosni a környező tárgyakat (lejátszó stb.), hogy biztos az rezeg, bár külön mondtam neki, hogy több helyen is kipróbáltam és a tévébe rezeg, ha jól meghallgatja.
Hát oké, akkor mondta vegyük le a tévét és szétcsavarozza, de vegyem elő a tévé védőjét ami a csomagolásba van, mert csak úgy szabad mozgatni elvégre nincs kerete a tévének... kérdeztem tőle hogy minek az a rugalmas műanyag kis semmi rá, de csak erősködött, hogy vegyem elő. Ez meg is történt, majd ő is meglepődött, hogy hát oké ezzel tényleg nem ér semmit, akkor vegyük le a tévét így.
Felraktuk az asztalra, majd ekkor elkezdte, hogy hihetetlen, hogy le kell csavarozni a talpat is, hogy ő levehesse a hátsó burkolatot, de aztán végül is le lett véve.
Minden csavar mellett mutatóujjal nyúlkált, hogy meggyőzzön és lássam hogy ez ugyan nem rezeghet, bár külön felhívtam a figyelmét, hogy tized millimétereket ujjal nyomkodva észre nem vesz.
Aztán ekkor vettem csak észre, hogy a 220-ból ki se húzta a tévét és így nyúlkált benne... annyira meglepődtem inkább már nem is szóltam neki semmit, mert tudtam ebből semmi érdemi javítás nem lesz.
Igazam is lett, mert csak kitekert pár csavart meg visszarakta őket és ennyi.
Majd mondta, hogy ha lesz ideje, mert most sok a munkája végig (ezen már főleg ideges lettem), akkor visszajön és hoz valamit, amit alá fog rakni hátha az segít... (bár meg se állapította pontosan, hogy hol rezeg és mi) Jó mondom és mégis mikor? Hát ő nem tudja, sok a munka. Kérdeztem, 3nap vagy 1hét? Hát ő nem tudja, szól majd.
Kérdeztem, hogy mi van, ha az ilyen mégse segít? (Meg mi ez, hogy ő majd tákol alá valamit? Vicc...)
Akkor majd beviszi a szervizbe és majd kitalál valamit... ja és az mégis mennyi idő lesz? az is egy hét? Mire ő azt mondta, hogy sok a munka lehet egy hét is vagy több. Egy sima rezonancia miatt, szégyen.Szóval jelenleg várom a semmit, így ebbe nem is nyugodtam bele és felhívtam megint az LG ügyfélszolgálatot.
Persze itt jött a következő sokk, mert valami fiatal hülyegyerekhez kapcsoltak.
Bejelentettem a problémám és a szerelő hozzá nem értését, valamint megkérdeztem, hogy hogyan lehet mégis, hogy olyannal állnak szerződésbe, aki azt se tudja mit kell csinálni.
A gyerek azt se tudta mit beszél, kereste a szavakat és össze vissza hebegett-habogott, pl. hogy az az osztály, ami majd ezt a bejelentést elbírálja az egy olyan szerszám, ami erre van kitalálva... idiótaság nem is értem. Na a többi hozzászólása se volt érdemibb a dologhoz és kérdőre vont, hogy netán még az sem tetszett, hogy hogyan volt felöltözve a szervizes fazon? Mondtam neki, hogy engem nem érdekel, hogyan öltözik, de amit kijön megjavítani arról tudja már, hogy micsoda és ne magyarázzon ilyeneket, hogy sok a munkája meg még sose látott ilyen tévét... ha kijön akkor javítsa meg vagy mondja azt hogy 3 nap, nem pedig nem tudja meg sok a munka, majd jön.
Mivel az ügyfélszolgálatos gyerek, aki állítom 18nál több nem volt, sok dologban hazudott és pofátlan is volt, ezért úgy gondoltam kérek egy vezetőt, csoportvezetőt akármit, aki el tud járni érdemben, de ekkor még nem gondoltam, hogy van lejjebb.
Azt mondta, hogy nem tud adni vezetőt, meg hát őő..őa..őa az ügyfélszolgálatnak ő így a vezetője.
Így hát megkérdetem tőle, hogy ugye ez az állítása igaz? És mivel rögzítik a beszélgetést ezért ő meg se próbál engem félrevezetni ugye?
Aztán továbbra is hülyének nézett, így utoljára megkérdeztem, hogy mennyi idő amíg az az osztály, ami szerinte "megfelelő szerszám" mégis mennyi idő alatt hoz valami eredményt. Azt mondta két nap, szóval elköszöntem és gyorsan letettem mert már nagyon elegem volt és értelmét nem láttam, hogy kiosszam az idióta kisgyereket.Összegzés:
LG ügyfélszolgálat >> Fiatal srácok, csajok bemondják a sablon szövegeket a betelefonálóknak, de akinek konkrét problémája van annak habognak össze-vissza és kitudja mi lesz.
LG hivatalos márkaszerviz >> isten háta mögötti kis sufni szervizek és az alkalmazottak bőven elég idősek ahhoz, hogy csak a crt tévékhez értsenek... vagy épp semmihez.Jelenleg is várom a csodát. Kiadtam negyed millió forintot a tévére és mivel a 4. napon jött elő a rezgés, ezért most megy a tortúra.
-
syler123
veterán
Én ilyen ügyekben nem szoktam kedves lenni, és elég hamar intézkednek a problémás készülék ügyében
Bár ilyenek után meggondolom, hogy veszek-e lg-t a későbbiekben. Van nekem is lg tv-m, 32lh7000, amikor megvettem, úgy 3 éve 150k volt. Most már látszik egy függőleges kb 3cm-es elhalványulás a kijelzőn. Szerintetek 3 évet bír egy lcd tv? Csak azért kérdezem, mert nem sok. Ráadásul csak 1 év garancia volt rá, ezek szerint nem véletlen.
Nagy szerencséje az lg-nek, hogy a Samsung nem használja a passzív 3d-t. Talán ez a legjobb a mostani Lg-kben.
[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
BloodRay kollégával vedd fel a kontaktot szvsz.Ő az LGnél dolgozik
Én amúgy a helyedben írásban is jelezném a problémát meg a telefonbeszélgetést (Dátum, idő) hallgassák végig. Kirúgatnám azt a kis hazug seggfejet. Mert az egy dolog hogy nem tud segíteni, de a főnökét köteles adni ha kéred[ Szerkesztve ]
-
Roland76
tag
Nekem 42LW5590-em van és házi mozi nélkül, csak a tv hangszóróját használva szintén rezeg, főleg mélyebb hangoknál. A rezgés helye nagyon pontosan behatárolható ennél a típusnál ui, a két hangszóró mögötti átellenes területen - tehát a hátoldalon - nincs csavar, csak tőle jobbra és balra kb 10 cm-re. Kézzel érezhető is a pár tized-milliméteres mozgás és rezgés esetén lefogva a jelenség megszűnik. Én nem szenvedtem ez miatt szervizzel, házilag oldottam meg, kis, apró műanyag "távtartót" csúsztattam be alá és voilá, a rezgés megszűnt.
-
xcsaba1975
tag
Na most jól felba.......m az agyam,már az Lg-is? Ilyen hozzáállást eddig csak a Samsung-nál tapasztaltam! Az építőiparban dolgozom,ha ilyen tv-t szeretnék hat hónapig kéne spórolnom hogy megvegyem! Kijön a túlképzett szerelő és siránkozik hogy sok a munkája; kit érdekel? Majd hoz alá valamit és nem rezeg! (kicsit sok a probléma a mostani Lg-vel azért sok a munkája) Eddig Lg-t akartam de most már nem tudom mit kéne vennem,Technika,Orion?
-
ferob
őstag
Az előző sztori folytatása:
Akárhogy is, de nem bírtam megmaradni azzal a tudattal, hogy senki se oldja meg (vagy mostanában nem?!) ezt a problémám a berezonálással.Szóval nagy nehezen szereztem egy LG központi iroda számot, ahol egy nő vette fel a telefont. Vázoltam neki a helyzetet és megkérdeztem, hogy mégis mi a teendő, ha kifogásolom a márkaszervizes fazon hozzáállását... azt mondta hívjam az ügyfélszolgálatot, mondtam neki, hogy köszi már megvolt és ez meg ez történt.
Azt mondta, hogy hát ebben az esetben nem tud segíteni. Kértem, hogy adjon akármilyen elérhetőséget, telefonszámot, e-mail címet vagy bármit, ami legalább egy kicsit távolabb elér mint a 18-19 éves ügyfélszolgálatosoknak való felesleges magyarázás, mert mint kiderült az az egy e-mail cím, ami elérhető az oldalukon, na azt is ezek a suhancok olvassák.De meglepő vagy épp nem meglepő... az LG központi iroda nem tud olyan elérhetőséget, ahol bármilyen panasszal vagy kérdéssel lehet élni.
Annyit sikerült elérnem, hogy még egy aránylag közeli márkaszervizet ajánlott telefonszámmal. Gondoltam oké felhívom ezeket, majd ezek megmutatják, hogyan kell hozzáállni rendesen... de túl jóhiszemű voltam, ugyanis ennek a márkaszerviznek, nem hogy megszűnt az a telefonszáma, amit az iroda megadott, de még az a szám se létezik, amit a tudakozótól kaptam utólagos telefonálgatások árán. Sőt igazából erről a sufni szervizről sincs sok hír... kifejezetten biztató, nem?Így hát nem volt mit tenni, rááldoztam az egész napomat és centiről-centire végigfogdostam saját magam a tévét miközben olyan hangokat játszottam le, amitől jól berezonált.
Persze idővel rá is jöttem azt hiszem a problémára, bár semmi se 100%.
Szóval jelenleg úgy hiszem, hogy mivel alul a műanyag, amin az LG logó ékeskedik, valamint a hátsó, hangszóró tartó műanyag doboz peremei a tévé teljes alsó részén összeérnek és semmi szigetelés vagy tömítés nincs köztük, ezért bőven képesek egymással ilyen módon reakcióba lépni (netán ebben a hangszóró mozogni, de ugye oda nem látok bele).
Most mit mondjak... kicsit szégyennek érzem az LG részéről, hogy egy negyedmilliós új modellnél ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy összeeresztenek két műanyag elemet közvetlenül, ráadásul pont a hangszóróknál, ahol ez igen nagy probléma tud lenni, mint ahogy ez látszik is.Amennyiben majd az előzőekben említett szervizes fazon méltóztatik felhívni, kijönni újra és megnézni, akkor lehet még a végén képes leszek rábírni, hogy valami szigetelés félét tegyen a két műanyag rész peremére... legalábbis remélem.
-
aszamóca
aktív tag
Ha van benned civil kurázsi, akkor a végére járhatsz.
Keresd fel személyesen az LG Electronics Magyar Kft.
Budapest, Könyves Kálmán körút 3/a alatt, és beszélj egy vezetővel, vagy írásban élj panasszal.
Ha ez nem vezet eredményre, akkor a fogyasztóvédelmi főfelügyelőséget (BUDAPEST JÓZSEF KRT. 6. (1) 459 48 00) kell megkeresni.[ Szerkesztve ]
Nem, nem hangfalnak hívják, gyűjtőnéven hangsugárzónak. A hangfal egy valamekkora tetszőleges geometriájú lapba épített hangszóró.
-
BloodRay
veterán
Továbbítottam a tapasztalataid, nem hiszem, hogy megdícsérnék az illetékeseket.
Neked meg remélem megoldódik a problémád.
Egyébként láttam már milliós tv(nem LG) kerete alá beszorult(gyárilag), félig kilógó matricát is..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
-
lazarus2206
csendes tag
Üdv!
Ez most ugye egy vicc? Egy TV-ből, ami néha rezonál ekkora hisztit csinálni?
Örülök, hogy egyeseknek ez a legnagyobb problémájuk. Minden részletet sajnos nem ismerek, csak amit olvastam, de ezek szerint mindenki mással baj van, szivesen elolvasnám a másik felek véleményét is a témában, hogy tiszta legyen a kép.További szép napot, és ne idegeskedj!
-
lazarus2206
csendes tag
Meghallgattam, köszi a linket a lustáknak Senki nem vonta kétségbe, hogy nem rezonál, és én biztos nem mondtam, hogy ez normális. Ezért van a szerviz, és a garancia, hogy javítsák, ha gond van... És úgylátom, az írásodból, már a szervizben van, dolgoznak a megoldásán Igazából az írásaid hangneme, ami fura, lenéző, mintha mindenki más hülye lenne.
-
lazarus2206
csendes tag
Erről az írásmódról beszéltem, gúnyos, lenézős "direkt hibásat vettem" , jókat derülök rajtad, így gerincsérvvel az ágyat nyomva, köszi + Kitalálsz dolgokat... Márkazservizes fia, és a szerviz kifogásolja mit írsz...? Ezt nemigazán értem, hiszen nemtudom honnan írsz. De ha így jobb, hogy ezt hiszed, legyen.
Ha nem tűnt volna fel, pont ezt írtam előbb, ha hibás, garanciális, javítsák, és most pont ez történik...
Pár hete Nekem is javítottak egy Sony TV-met, kijöttek, elvitték, 4 nap múlva visszahozták. Tudomásul vettem, bár nincs más szórakozásom nagyon a laptopon kívül, azt meg sokszor fárasztó tartani, mivel ülni, mozogni alig tudok. Ezért írtam az elején, hogy irigylem a problémádat. Sok sikert! -
lazarus2206
csendes tag
ezz tetszik. Hány éves volt a muki, aki kint volt Nálad, hogy 55 évesen a fiának nézel? Meglepődnél, mi mindenre képes még egy idősebb ember a fórumozáson kívül, és Te ismét csak leszóltad Őket, tehát mások fölé helyezed magad, ami már a múltkori beírásodban sem tetszett.
-
blakey
titán
Egy kérdés, milyen hangerőn jelentkezik?
-
blakey
titán
Az nem magas, nekem is kb ott szól. Akkor tényleg valami bibi van az illesztéssel, de lehet, hogy a hanszórók a rosszak és berezonáltatják a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Havi limitet kap a GeForce Now
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest