-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
válasz #94529552 #85102 üzenetére
Én a kérdéseimet általában az egész topik közönségéhez intézem, akkor is ha konkrétan valaki hozzászólására válaszolok és örülök, ha valaki megtisztel a reagálásával. A topik olvasása közben azonban nem lehet szelektálni, ha valaki érdekeset ír, akkor arra felfigyelünk. Kmaro bár már többször indulatosan és nem túl szép helyesírással szólt hozzá, de ez utóbbi felvetése számomra új volt és úgy tűnik van is benne valami. Én nem tudtam erről a pixel számháborúról, mert eddig Samsungom volt és ott ez fel sem merült. Azért az ebből is látszik, hogy ez az LG-hez köthető probléma. Korábban Te is érdeklődtél ebben a témakörben pl. ebben a topikban:https://prohardver.hu/tema/re_lg_webos_3_0_okosteverendszer_videoteszt/friss.html , de a téma ott sem lett megnyugtatóan lezárva. Ott azt írják, hogy összehasonlító tesztek ugyan nincsenek, de szintetikus tesztekben ez a megoldás alulmarad. Azóta megtudtál olyan új és döntő információt, amely alapján biztos vagy benne, hogy nincs hátránya ennek a megoldásnak, mert ha igen, akkor légy szíves oszd meg velem, hogy megnyugodjak, mert most egy kicsit elbizonytalanodtam, hogy tényleg jól választottam e, illetve most még lenne lehetőségem változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest