Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEO001
aktív tag
válasz norbszt #2599 üzenetére
Én még nem találkoztam ilyen opcióval vagy beállítással, hogy két független av jelet egyidőben megjelenítsen. A DVR -t még nem próbáltam ki, de lassan itt lesz az ideje. Sztem nem lehet beállítani, hogy az USB-s HDD melyik csatornáról rögzítsen, csak az éppen a tuneren lejövő av adatfolyamot rögzíti, de lehet tévedek. Talán vannak akik már próbálták ezt is.
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
norbszt
tag
Sziasztok
Két kérdésem lenne elsősorban a LG LW5590 tulajokhoz
A tv képes felvenni a tévé adást hdd-re úgyis ha egy másikat nézek nem azt amit ép fel vesz ha így van akkor két tuneres?
A kép a képben funkció az van benne valamien formában akár valamien bemenetem kezestül (hdmi scart stb.)?
-
espat
tag
válasz Fapuma77624 #2597 üzenetére
[Itt] is nézted a kínálatot?
-
VateRicsi
aktív tag
válasz drstupid #2595 üzenetére
Tudom, pont ezért írtam hogy én megvenném ha lehetne kapni. Így kénytelen voltam letölteni, bár ezt letagadom ha jön a BSA.
Egyedül a piranjás filmre emlékszem a Media Markt kínálatából, de nem hinném hogy az megérne 10 ezret.[ Szerkesztve ]
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
VateRicsi
aktív tag
válasz Fapuma77624 #2593 üzenetére
Én csak letöltöttem eddig. Vettem volna a Media Markt-ban is, de csak nagyon gagyi filmek vannak 10 ezerért. Ha árulnák az Avatar-t vagy a Shrek-et, akkor ezeket megvettem volna, így viszont maradnak az sms díjas warez oldalak. A Crysis 2-t például megvettem egy tízesért, pedig mindenhonnan le lehet tölteni, de a Crytek megérdemel egy kis szponzorálást. Jó lenne ha a tévék mellé filmeket is árulnának, akkor nem mindenki letöltögetne.
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
Fapuma77624
tag
válasz graphicman #2591 üzenetére
Ti honnan szerzitek be a 3D-s filmeket???
-
VateRicsi
aktív tag
válasz graphicman #2591 üzenetére
Jó ötlet, támogatom. Ment PÜ.
-
graphicman
csendes tag
mkv formátumban 3D SBS és TaB filmcsere Budapesten érdekel valakit? (nem üzleti célból, kizárólag csere) Privát írjon, akit érdekel!
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
válasz Fapuma77624 #2583 üzenetére
Nekem is asus van néha a kábel már azt hiszem teljesen be van dugva, de még lehet egy picit tovább benyomni.. de a kábel is lehet rossz, ha tudod probáld meg másik kábellel is! Nekem piros ikon akkor van ha a TV ki van kapcslva... Tehát aktívnak kéne lennie, amennyiben a Videokari esetleg szükséges HDMI drivere fel van rendesen telepítve, bár nem mindegyiknek kell, nem tom a G53SW-ben milyen VGA van...
-
humax
senior tag
válasz Fapuma77624 #2583 üzenetére
a 2D filmeknek kiveszi a hangot?
Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Fapuma77624
tag
Na ilyennel még nem találkoztam.Tudna vki segíteni h h tudnám elérni azt h a Tv-m(LG 42LW5590) össze van kötve a notival(Asus G53SW) és az istenért nem teszi ki a hangot(Win7-en).Nem viszi a HDMI.Na de a hangnak kellene mennie??!!A kép az kint van és tökéletes de hiába teszem ki a 3D filmet,a hang csak a lapiból jön sajnos.Ha bemegyek a tálcán a hangszóró ikonra és kérem a lejátszó eszközöket akkor látom a tv-t de azt írja h nincs csatlakoztatva(pedig van mert a kép ott van) és egy piros kis nyilacska is van a Tv ikonon.Nem tudom mit tudnék állítani vagy h hol is kellene.Nem kezdő felhasználó vagyok de ezt passzolom.Tippem sincs.Most akkor mi lehet a bajom?
-
doriath
tag
42-es 579S-em van csak ajánlani tudom!!!!
-
Kroni1
veterán
válasz VateRicsi #2580 üzenetére
ha nem kell a Satellite tuner akkor az 5500at ajánlom! Ha kell akkor még szóba jöteh az LW579 is, ami a kettő közt van.. Satellite-s és 100Hz-es. Amugy én is azt olvastam, hogy a 100 vs. 200Hz már nem lenyeges a különbség annyira mint a 50 vs. 100Hz-nél..
[ Szerkesztve ]
-
VateRicsi
aktív tag
Szia!
Csak annyit válaszolnék gyorsan, hogy az aktív 3D-s tévéknél kell a 200 Hz, a passzív 3D-sek nem jelenítenek meg külön képet a két szemnek, hanem egyszerre kettőt a kijelzőn, ezért elég a 100 Hz. Ha utánaolvasol a fórumon, több hozzászólásban vannak tippek, hogy lehet meghackelni (ezt jól írtam?) mondjuk az LW5500-at, hogy bekapcsoljon a DVR funkció, amivel filmet lehet felvenni USB-re, ezért az 5500-at ajánlom. Persze ha kell a satelllte tuner, akkor csak a 650 jöhet szóba, de ezt már neked kell tudnod.
-
doriath
tag
válasz tibtibx #2578 üzenetére
Ez attól függ mire keresel rá, FTA és kódolt variációkban, én Astra 1H-ra tekertem a tányért amit a T-s Sat tv-m után nem akartak elvinni. FTA-ra rákeresve van kb 100-120 adás,ebből van 4-5 HD és persze az Astra 3D promo csatornája.
Persze azt a műholdat nézed amenyiket akarod.
Itt érdemes csatornák és műhold kombókra keresni
[ Szerkesztve ]
-
klevi1967
tag
A saját 650s-sembe egyenesen bele ment a parabola koax-kábele, amit elég jól kezel. A talált adókat elég macerás szerkeszteni, de ilyen a digitális műholdas szolgáltatás (pl van 10 darab MDR, 1-et hagytam, stb). Hogy még fokozzam: a tetőtérben és a tévé előtt használtam egy diplexert, így csak egy kábellel kellett lejönnöm.
[ Szerkesztve ]
-
doriath
tag
válasz csak1ember #2568 üzenetére
Alkudtál is rá, vagy csak a kirakott árát nézted?
-
jjani72
tag
Olvasgattam a fórumot és úgy emlékszem páran keresték az LG 3d bolti bemutató
videóját. Találtam egy letöltési lehetőséget : hxxp://www.filesonic.com/folder/12414511
Kicsit macerás letölteni, de aki nem fix ip címes az gyorsabban leszedheti, mint én.
Kicsomagolás után az aspect ratio-t 16:9 - re át kell állítani és kész is. -
humax
senior tag
tibi, temp koszi
-
humax
senior tag
válasz BloodRay #2448 üzenetére
szia
olvastam a foromot, sok okosagot irtal
van par kerdesem,
a 2569 huzaszolasom mit szolsz?a 100 HZ VAGY a 200 HZ fontosAB vagy inakb true mostion? mivel mind 2 tv ben 5500 is a 650 ben van trumotion akkor mindegy a 100 vagy 200 hz?
az irtal hogya 650 ben satilete tuner van, az az jelenti hogy jobb kepet ad? vagy funkcionalisan jobb a satilet tuner?
mire jo a satilite tuner, pl ha van egy parabola antenam , akkor nem kell huza a belteri?egyenesen belteri nelkul bedughatom a coax kabel ami a parabola antena bol jonn a tv ben is megy?
sörgosen kell vennem valamiylket megkoszonom a valaszt.
meg az is halodtam, ( lehet h hulyseg) hogy pl 55 meretben a ledes functio gyengebb mint 47 meret( mivel nagyobb a kep akkor a gyengeb lesz a feny valami ilyasmit)Elnézést kérek a rossz magyar írásomért, külföldi vagyok
-
Templomegere
senior tag
üdv!
pénteken vettem itt Tapolcán egy 5500-ast (42") kemény 202500 ft-ért . Akkor úgy gondolom elég jó áron sikerült megvennem ? Eddig tetszik nagyon , egy "öreg" Le40a656a samsungot váltott le a falon , képe sokkal szebb , na meg ugye 3d , és sok sok apró extra . tetszik , de legjobban most a több mint fele áramfogyasztása jön be.
Ma délután lefrissítette magát , időm még nem volt kiismerni , de nagyon kíváncsi vagyok rá .
[ Szerkesztve ]
-
rossitibi
tag
Szerintem nem!
Nekem volt 5500-am ki kellett cserélni és nem volt más csak 659s.30 ezerrel volt drágább és nem vettem észre hogy 100hz-el több.Sőt az 5500 nak szebb képe volt én úgy érzem,aztán lehet bebeszélem magamnak..Ez az én saját véleményem! Mindenképp hasonlítsd össze a kettőt mielőtt döntesz! -
RockCNC
senior tag
Engem is érdekelne,hogy a 100 és a 200 Hz között látványilag nagy különbség lehet?
-
humax
senior tag
LG 47 LW 650S 308,000 forint
LG 47 LW 570S 280,000 forint
LG 47 LW5500 268,000 forintha jol tudum a 570 meg 5500 valodi 100 HZ
de a 650s valodi 200na most kep minosegel sokat szamit a 100 meg 200, mondjunk sport.
ha jol tudm a 3D nel jobb a 200.mert ha nem akkor 5500 vennem , mert igazabol a 5500 meg a 570 nincs nagy diferencia.
.........................................
eloben neztem a 650 mediaban, jobb kepe volt mint samsung a szineje jobbak voltak mint samsung.
is a 2d to 3d convertalas is szepet mutatot ( egy USB keresztol filmet porobaltunk).
megeri 40 ezer diferencia a 5500 meg a 650 kozot?
koszonom a tanacsokat.
[ Szerkesztve ]
-
Attas
aktív tag
válasz zsazsa857 #2557 üzenetére
Esetleg a Plex mediaservert is érdemes kipróbálni online módban telepítsd a youtube plugint. ott is fut. És amúgy is jó dolog a plex. Kiválló HD tartalmakat lehet nézni.. pl movie trailerek.. klippek. Én szeretem. (Pc-re kell telepíteni és DLNA-n csatlakozni reá)
"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
Attas
aktív tag
Óóó...félreértettél. Semmi gúny nem volt a hozzászólásomban. Természetesen velem is megtörtént már, hogy elnéztem valamit. Csak vicces volt..ennyi. Elnézést ha megbántottam az illetőt.
"Az élet olyan mint az ásás. Néha pár gyökér feltart, de annak jól odacsapsz és mehetsz tovább!"
-
RockCNC
senior tag
Én is szintén vásárlás előtt vagyok.
Az Edigitálnál néztem ki a 42LW5590 220.000 Ft.
Az elődje érdekes módon LW5500 230.000 ft
A bluray ripeket lejátsza a készülék? -
bb78
csendes tag
Sziasztok! Kis segítséget szeretnék kérni. Tv vásárlás aktuális és az LG LED sorozat a legszímpatikusabb számomra. Nem érzem a 3D előnyét, de 106 vagy annál kicsit nagyobb képátmérőnél szinte már csak 3D-d tévét árulnak. Ahol személyesen meg tudtam nézni mindehol rá is beszéltek.
Melyik az a típus amely ár-érték arányban elfogadható (akár 3D is) illetve érdemes -e a nagyobb (106) képátló fölötti tévébe befektetni, hiszen ahogy nézem itt vagy egy óriási ugrás az árban. Az ökölszabályt persze tudom, de 4 méter távolságból lenne nézve. Kiállított tv-en a kb 10 cm különbség számomra nem tűnt olyannak ami megérné az 50 ezer Ft-os többlet kiadást...
Tervezném meg egy márkán belüli házimozi rendszer vásárlását is, ami inkább szatelit mint álló hangszórós.Köszönöm előre a segítséget! Remélem minden infót megadtam, hogy tudjatok segíteni.
Üdv:
BB -
zsazsa857
csendes tag
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni. van egy lg lw5590 típusú led tv-m.a problémám a következő:wifisen kapcsolódok a netre.a youtubon szeretnék videókat nézni de azt írja a videók elíndítása előtt,hogy fríssítsem az adobe flasht a tv-n.elvisz az adobe flash letöltési oldalára de itt ki kellene választani az operációs rendszert.itt nem tudom mit válasszak.a kérdésem a következő lenne.hogyan lehetséges frissíteni a flash playert a tv készüléken.válaszotokat előre is köszönöm.
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2552 üzenetére
Hdmi1 a legokosabb altalaban, pct arra kell sztem dugni mindenkepp!
-
Lézerparaszt
őstag
Van annak jelentősége hogy melyik HDMI bemenetre dugom a tévén a kábelt ?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2549 üzenetére
Igy tudja h pcrol kap jelet es arra optimalizalja a kepet.. igy kell hagyni.
-
PLaci58
addikt
válasz Lézerparaszt #2549 üzenetére
Azt csak a gyártó tudhassa
Olvastam valahol, hogy átváltja a bemenetet és kikapcsol minden felesleges dolgot, de fogalmam sincs, hogy miket.."Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Lézerparaszt
őstag
De, most hogy így mondtad be is állítottam PC-re, meg is jelent a számítógép ikon a listában.
De ez mit is csinál pontosan ?A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
PLaci58
addikt
válasz Lézerparaszt #2547 üzenetére
Nem kell a hdmi-t cimkézni? Talán be lehet állítani a PC-t mint forrást.
Az Opciók menüben nincs olyan, hogy Bemenet cimkéje?[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
Lézerparaszt
őstag
Na megint én vagyok
Szgépről próbálnék játszani a tévén, hdmi kábellel. A tévén viszont így késik az egérmutató, és az egész olyan mintha a tévé átváltana alacsonyabb felbontásra mint a monitor és a képfrissítés is leesne kb 30 Hz-re. Volt már valakinek ilyen hibája ?
A másik, hogy ha be van dugva a hdmi akkor a játékok a monitoron is max 30 hz-en működnek, hiába váltom vissza, semmit nem változik. De amint kihúzom a kábelt egyből működik minden megint. A tévé most frissítette magát délután, szal nem hinném hogy frissíteni kéne. A késés meg azért fura, mert a régebbi LG tévémmel meg simán ment.
A mostani: 42LW5500
Valami ötlet mi lehet ?A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
sz_gabor
tag
Van egy lw579s készülékem. Műholdról ,HDMI-ről nem rögzít adást,UPC digitalt nem rögzíti mert AV-ról nem rögzít , kábelről nem rögzít mert analóg, de akkor mire lehet használni a felvételi funkciót? Ezenkívül a TV nagyon jó.
-
v!ct0y
veterán
LV 3400 as van valakinek ?
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Azt vettem észre mostanában, hogy a BDRIP-es aviknál (nem tudom máshol is van-e), ahogy halad előre a film egyre inkább csúszik el a hang a képtől... 42LE5300-as tv....
Tapasztalt valaki már ilyet? Tud valaki rá megoldást?
Try again, fail again, fail better!
-
Bélaaaa
őstag
Honnan tudja az ember, hogy melyik univerzális távirányító jó a TV-hez?
Ha bemegyek a Tecskóba, van legalább 30 fajta.
Vasvellával nem lehet szí'vát asza'ni!
-
GEO001
aktív tag
válasz Lézerparaszt #2534 üzenetére
Persze hogy nincs. Az a BD film alapból szekvenvciálisan jeleníti meg a 3D-t. A menü az elején felkínálja a választást (2d vs 3D).
"Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
Kroni1
veterán
válasz RockCNC #2535 üzenetére
Nekem pozitív! Logitech Harmony 650-et rendeltem, de kicsit kételkedtem először hogy azon az áron tudnak szerezni, mert messze a legolcsóbb volt, iponnál pl. 7e ft-al került volna többe!!! Időben, korrektül megjött, (az ilyen kisebb cuccokat asszem átvételi pontokon is lehet, TV-t nem hiszem, de egyszerű az átvétel, és így hozzád közel eső helyen is átveheted) Számla benne volt, minden okés velük sztem!
-
Gonosz15
aktív tag
Sziasztok!
LG 37LV3550 - Vélemény róla? Ez tudja a valódi 100Hz -et?
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."
-
RockCNC
senior tag
Az ebolt-ról van valakinek jó vagy rossz véleménye?Ott elég barátságosak az árak.
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2532 üzenetére
És nincs a menüjében valami olyan hogy 3D-be kapcsolás? Fura, mert mintha a filmmel lenne akkor a gond.. Legalábbis nekem úgy tűnik.
-
Lézerparaszt
őstag
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2529 üzenetére
Akkor ez most egy eredetileg 3D-s film, vagy egy 2D-s film amit 3D-ben akarsz nézni? mert ha 3D-s akkor a MediaTheaternek vinnie kéne... Melyik TV-d van amúgy?
[ Szerkesztve ]
-
PLaci58
addikt
Az RCA is lehet kontaktos, de ott érdemes megnézni, hogy jól van-e összedugva, esetleg kipróbálni scarttal. A Digi képminősége nem a legjobb, de csíkosnak nem kéne lennie. A műholdvevők tápegysége nem szokott erős lenni, könnyen meghalnak. Esetleg valami elektromos zavar is lehet.
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2525 üzenetére
a 3-assal próbáld ha lehet, az 5-ös nagyon instabil..
-
Kroni1
veterán
válasz Lézerparaszt #2521 üzenetére
Ez most Blu-Ray iso? Arcsoft TotalMedia Theatre?
-
PLaci58
addikt
Nekem csak 2D-s a TV-m
birooo!
AV-n (Scart, RCA) nincs hangolás, mivel nincs mit hangolni.
Közvetlenül kapja a TV a video és hangjelet, nem tuneren keresztül.
Ha csíkos, akkor kábel vagy csatlakozó hiba lehet. Érdemes megmozgatni a scartot, mert nem mindíg érintkezik rendesen. Ha esetleg "kapcsolós" (in-out) a scart, akkor a kapcsoló szokott szarakodni.[ Szerkesztve ]
-
birooo
tag
Erre tudja esetleg valaki a megoldást?
"Valaki tudja, hogy kell finomhangolást végezni, ha a jel AV-n keresztül érkezik a tv-be? Ilyenkor a csatorna menüpont nem él, így oda nem jutok be. Viszont a kép az meg csíkos rendesen"
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok ! Lehet nem ide illő kérdés, de végülis itt megy a legjobban a 3d téma...
ISO fájlt hogy játszak le úgy hogy 3d legyen ? Daemon + PowerDvD 11 nem játsza le mert hogy sérült, az m2ts-t pedig az mpc csak 1 képpel játsza. Valami ötlet ?A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
-
klevi1967
tag
-
kirkri
addikt
-
humax
senior tag
LG 47LW650S megeri 310,000 forint?
vagy inkab mas?
passiv 3D csak LGnel van?
fontos nalam a 3D, meg passiv szemuveg.igazabol samsung akartam venni, de nagyon roszak a ledeses a sam bol.
remellem LG ledesek jobbak.koszonom
[ Szerkesztve ]
-
Attas
aktív tag
válasz gangura #2507 üzenetére
Az Avarta 3D 22GB-változatát egy torrent oldalról szedtem le és tökéletesen viszi a TV külső winyóról. A film DTS és 5.1 dolbyt is tartalmazott így hang is volt. NAgyon szép minőség volt..
-
PLaci58
addikt
válasz stilo18 #2506 üzenetére
Szerintem hívd a szervizeseket, hogy csináljanak vele valamit. Tegyenek rá új szoftot. A reklámban azt írják, hogy le tudja játszani az MKV-t, akkor játssza is le!
Nekem eddig még kevés fájlt nem játszott le és nem konvertálgatok. Igyekszem 1080-as filmeket nézni, hogy ne kelljen a TV-nek nagyítani.gangura!
A 15 GB-os magyar Avatarral van gondom (extended collecors editions).
A Rio-t csak DVD-ről tudtam lejátszani, mert nem tudtam az ISO-ból kibontani a fájlokat és a lemezről sem tudtam átmásolni a VOB-okat ( "talán megtelt a lemez?" hibát írt).Az LV csak 2D.
[ Szerkesztve ]
-
gangura
csendes tag
válasz klevi1967 #2505 üzenetére
Én az xboxal egyszer már befürödtem a vezeték nélküli dologgal, nem akarta játszani a filmeket, úgyhogy most nem kockáztattam és inkább behúztam a 10 m-es kábelt a tévéig. Tökéletesen játsza a 10-20 gigás mkv-kat is. Nekem a filmek közül egyedül a Riot nem játsza le, Avatar magyar linket meg nem találtam, de angolul tökéletes..
[ Szerkesztve ]
-
stilo18
addikt
válasz PLaci58 #2501 üzenetére
Bepoccent az agyam, nem kiserletezgetek tovabb, rendeltem egy medialejatszot...a tegnapi nap szerintem agysorvadast kaptam a sok konvertalastol, ide masolok oda masoloktol, meg persze a vegeredmenytol, hogy nem ment....
Fateromek 5-os samsungja persze nevetve vitte mindet...#PS5Pro#C9/QN95#S22Ultra#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
klevi1967
tag
válasz VateRicsi #2490 üzenetére
Ugye, hogy csak a youtube alkalmazásnál nem működik a betűbevitel telóról? Amúgy wifi router van elérésként? Nem acces pointra van beállítva? Meg fogom én is próbálni wifistick nélkül. De amúgy jövő héten megpróbálok egy vezetéknélküli billentyűzetet a youtube-hoz egy Euronicsban. Csak kell vigyek 10 méter hálókábelt a tv-ig.
-
Kispósi
aktív tag
Mit kell beállítani hogy a távirányítón keresztül tudjam használni a szövegbevitelt? Nekem mindig csak a számokat írja, menü gombokkal meg nem valami nagy élvezet bepötyögni vmit...
Másik: LW5500 + médialejátszó: Ha van valakinek ilyen összeállítás az mondja már meg nekem hogy ha a médialejátszón keresztül streamel 3d-s filmet hálóból akkor megy-e szaggatás mentesen. Vagy a 20Mbitps feletti film csak közvetlen vinyóról élvezhető?
Köszi! -
PLaci58
addikt
válasz stilo18 #2493 üzenetére
Nekm is olyan TV-m van. Van hozzá új szoftver az LG oldalán, de még nem tettem fel, mert gondolom törölné a csatornalistát, azt meg lusta vagyok újra rendezni, meg beirogatni az analóg csatornák neveit
Az MKV-kat jól lejátsza, de válogatós. Hiába level 4.1 a kodek. Nekem a 1080-as Avatart nem fogadja el (pedig azt meg akarom nézni rajta), de a 1080-as Piratot simán lejátszotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Vodafone mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest