Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Biztos már ezerszer kitárgyaltátok és biztosan nem új a probléma de hiába olvasok vissza nem találtam megoldást! Nem tudok máshova fordulni,segítsetek légyszi!
3D filmeknél felirat. Bármit csinálok nem jeleníti meg! Egy mappában van,ugyanaz a név.Írják itt többen hogy így már megy nekik,nekem viszont nem!Beállításoknál szürke a lehetőség és nem engedi,subtitle gomb nem csinál semmit! A mappában nem is látja a feliratokat. Mi lehet a baj? LW5590 Külső vinyóról nézném a filmeket.[ Szerkesztve ]
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Biztos már ezerszer kitárgyaltátok és biztosan nem új a probléma de hiába olvasok vissza nem találtam megoldást!
3D filmeknél felirat. Bármit csinálok nem jeleníti meg! Egy mappában van,ugyanaz a név.Írják itt többen hogy így már megy nekik,nekem viszont nem!Beállítani nem tudom mert szürke és nem engedi,subtitle gomb nem csinál semmit! Mi lehet a baj? -
rossitibi
tag
Nekem a majmok bolygójánál kapcsolt ki valamikor a film közepén,inkább újraindult a tv,mindíg pontosan ugyanott külső vinyóról! (nem 3D,csak 1080p) Pc-n simán vitte tovább! Semmilyen más filmnél nem tapasztaltam! Azt hittem a film szar,írtam oda ahonnan leszedtem hogy másnál is van-e,de csak kaptam a mínuszokat érte...Úgyhogy nem tudtam hova tenni a dolgot!
-
rossitibi
tag
válasz huncutka1029 #7209 üzenetére
Én láttam Mézgáékét! Sokszor eszembe jut! Meg a hologramm képek is! Na azok is kijövősek! Pedig régi dolog!
-
rossitibi
tag
válasz huncutka1029 #6945 üzenetére
Én bármikor pc-re kapcsolnám,sosem ad jelet,csak ha kihúzom és visszadugom! Jó lenne ha lenne erre megoldás! Ha fent lenne a falon a tv nem is tudom hogy oldanám meg!
-
rossitibi
tag
Én már szedtem le más oldalról,és meglepetésemre sokkal jobban kijönnek mint a nem felnőtt filmek filmek! Érthetetlen számomra ez a sok szar 3d amit gyártanak,mikor lehetne csinálni olyat is mint pl a demók,hiszen ezért vettük a tv-t!
A múltkor pisi után nem vettem észre kb 5 percig hogy nem tettem vissza a szemüveget! Épp a harry pottert néztem 3d-ben! Ez elég lehangoló![ Szerkesztve ]
-
rossitibi
tag
Ts muxer nevű progival csinálom! Szinte csak 3D-vel próbáltam!Töltsd le (google)! Add-ra katt,kikeresed az mkv-t,change level-nél kipipálod a kockát,az 5.1-et átállítod 4.1-re,start muxing! 10-15 perc (gondolom gépfüggő) és kész is! Majdnem 1 gigával több lesz de vinni fogja a tv! Néha tallózás után kiírja hogy hibát észlelt ezért leáll,ez olyankor szokott előfordulni (nálam) ha hibás a film! Pl: találkoztam nem is egy olyannal (3D)ami képváltásoknál nagyon zavaró volt,mintha a 2 kép egymás után kis késéssel váltott volna a következőre! Na ezeket nem bírja!
-
rossitibi
tag
válasz kiskacz #5672 üzenetére
Szia!
Én is csalódtam filmek terén! De nem a tv a hibás hanem a film!
Ami a moziban élmény 3d-ben az a tv-n is az lesz,de én személy szerint 2 db ilyen filmel találkoztam!
Ennek ellenére megvenném ugyanúgy mert bizom benne hogy észreveszik végre milyen szar 3d-s filmeket csinálnak! Volt lw5500-am és lw659s-em,szerintem bőven elég az 5500! Az internetet kizárólag frissítésekre használom mert a pc rá van kötve és fényévekkel egyszerűbb mint t tv-vel szarakodni.Sok felesleges dolog van benn de sajnos nem lehet felszereltséget választani Amelyik mkv-t nem viszi a saját lejátszója ,azt konvertálom (15-perc és nagyon egyszerű) vagy ha erősebb a pc-d akkor gond nélkül lejátsza! Blu-ray-ről nem tudok nyilatkozni,1db van azt viszi a ps3. -
rossitibi
tag
Na ezért nem tudtam beletörődni hogy az enyém olyan volt! Tudom hogy jók!
-
-
rossitibi
tag
Az 5500-as ami előtte volt tökéletes hibátlan képet adott! És még olcsóbb is! Szóval ha annak szép a képe,legyen ennek is az! Hidd el ég és föld volt! Csak tudnék még egy olyant kifogni! Engem zavart és a szervizes is azt mondta hogy sok. Tv adás mint tudjuk nem valami szép ezeken a tv-ken,a dvd-nek szebb a képe csak sajnos a felők zavarnak,full hd-nál meg a felhők mellett még be is kockásodik... Akkor mit lehet rajt nézni? A tv erre való!Mindenki dicséri a képét és igazuk is van,mert tényleg szép,még a feketéje is,de ez nem az volt sajnos. Nem szeretném azt mondani hogy a 659s nem jó mert remélem csak pont kifogtam egy ilyent!
-
rossitibi
tag
Felhívtam őket,azt mondták hogy a saturn-al kell ezt megbeszélnem. Viszont az 5 év gariról majd értesítenek email-ban mert a hölgy nem tudott nyilatkozni. Először azt mondta hogy nem jár,de mondtam neki hogy azért is vettem meg mert csábító volt az 5 év és most nem tehetek róla hogy ki kell cserélni...Erre azt mondta megérdeklődi! A saturnal meg még nem tudom mit tudok egyezkedni.
-
rossitibi
tag
Az 5500 nekem is tökéletes volt! És én alapbeállításon használtam!
Más:
Most hogy kicserélik a 659s-t vagyis levásárolhatom a saturnban,azon idegeskedek hogy mi lesz az 5 év gondoskodásommal,mert azt nem szeretném elveszíteni!
Ráadásul nincs nekik tv-jük,kifogytak teljesen és nem tudják mikor lesz! Ilyenkor mi van? Mert a szervizesek azt mondták hogy 30 napon belül kell levásárolnom! Nem tud valaki felvilágosítani? Nem szeretnék felkészületlenül menni! -
rossitibi
tag
válasz Sanyabá #5490 üzenetére
Pont így van ahogy írod! Sötét jeleneteknél zavaró volt! Plusz tiszta egyszínű háttérnél olyan volt mintha koszos lenne a kijelző,mintha függőleges csíkok lennének rajt.Nem a 3d-s csíkozásra gondolok.És gyorsabb jeleneteknél be is kockásodott,amit épp akkor meg sem tudtam mutatni a szervizeseknek.De azt mondta a srác hogy elég neki az a felhősödés! Viszonyítási alapom van,mert volt előtte egy 5500-asom aminek gyönyörű képe volt! Valaki már belinkelt 1 képet,az enyém is ilyen volt!
[link]
Elvileg jobbnak kéne lennie a 200hz miatt,kevesebb a válaszidő is...stb. Az 5500 nem kockásodott már visszasírom.. -
rossitibi
tag
Hát még nem biztos
Egyenlőre tegnap elvitték és most nincs tv-m! Utánajártam a saturnban sincs és állítólag 30-napon belül le kell majd vásárolnom! Nem tudom mit csinálok ha nem hoznak! 3kilót azért nem mindegy mire költök el! Egyébként a felhősödés miatt vitték el,vagy kijelzőt cserélnek,vagy tv-t.Azt mondta a srác hogy megvan hogy mennyi a megengedett,az enyém túllépte úgyhogy most várok...És félek az 5 év garitól is,remélem megmarad! -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Lehet kicserélik a tv-met (659s)
Mit ajánlotok helyette?Vagy maradjak ennél? Mikor várható újabb modell? Nincs valami infófok? -
rossitibi
tag
válasz TAngyal2 #5101 üzenetére
Na látom sikerült megoldani! A driver geniust csak arra az esetre írtam ha véletlenül nem tudod milyen videokártya van benne! Nekem sem engedte addig a 1920-as felbontást amíg nem tettem fel az új drivert.Most megy simán csak lassú mert elég régi a gép.Viszont szebb a képem ha netezek vagy bármi mást csinálok.
-
rossitibi
tag
Szia! Én azt javaslom nagyon nézd meg azt a 659s-t mert én csalódtam benne! Volt 5500-am aminek fényévekkel szebb képe volt! Lehet én fogtam ki szart,januárban megnézetem mert nem akarok tv nélkül maradni karácsonyra,de felhős,fekete sehol nincs az 5500-hoz képest,mosódik stb... szóval tényleg jól nézd meg mert nem biztos hogy megéri a plusz pénzt!
[ Szerkesztve ]
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni hogy nektek működik a rádió funkció? Nekem azt írja hogy nincsen CI-modul! (LW659s) Előtte 5500 volt és úgy emlékszem ment! Akkor ebben is kéne. -
rossitibi
tag
válasz tigipuf #4553 üzenetére
Ezzel nem értek egyet!
LW 5500-as volt előtte,és gyönyörű képe volt! Semmi felhősödés,még minimális sem! Ha tehetném visszacserélném! És így el is hiszem azoknak akik ezt állítják! Előtte egy videoseven tv-m volt lcd 6-7 éves,a szüleimnek adtam! Annak sem! Akkor 330 ezerért azt hiszem joggal háborodok fel rajt! És nagyon zavaró sötét jeleneteknél! Ha már megkaptam megint 1 szart,remélem megjavítják vagy kicserélik! -
rossitibi
tag
Ja és még elfelejtettem hogy nekem függőleges csíkozás is van,és nem a 3D részére gondolok hogy 1sor a bal szemnek 1 a jobbnak! Hanem ez is olyan mint a felhő.
És még egy: A gyors jeleneteket mintha nem bírná követni és duplán látom a tárgyakat!Persze nem drasztikusan,mint ahogy a többi sem,de zavaró! Ez az 5500-nál szintén nem volt![ Szerkesztve ]
-
rossitibi
tag
Szia!
Nekem LW 47 659s van és ugyanez a gondom! Előtte volt 5500,amit kicseréltek más probléma miatt, de annak nem volt felhős a képe! Sőt sokkal szebb volt,még a feketéje is jobb! Már fel akartam őket hívni,csak nem akarok karácsonyra tv nélkül maradni! Ennyi pénzért ne kelljen már felhőket látni!
Megpróbálom azért azt a beállítást amit itt belinkeltek! De már bánom hogy nem vittem vissza azonnal! Nagyon bassza a csőröm és minden filmnél folyamatosan azt lesem... -
rossitibi
tag
Teljesen igazad van! A 3D-s felhozatal 1 nagy kaki! Én nagyot csalódtam! Nem a tv-ben hanem a tartalomban! De ugyanez van a moziban is! Ami ott jó az a tv-n is jó lesz! Csak azt nem értem ha pár filmet meg tudnak csinálni rendesen akkor a többit mért nem? Szerintem nem nagyok az elvárásaink mint ahogyan azt páran itt írták! Erről szól a 3d! Meg kéne jelölniük a hamis 3D-s filmeket hogy ne dobd ki a pénzedet feleslegesen 1 mozira vagy 1 blu-ray filmre!
-
rossitibi
tag
válasz tigipuf #3284 üzenetére
Én láttam moziban az Alice-t és hát ki voltam akadva mert ennyi erővel 2D-ben is megnézhettem volna! Pénzt ne adj érte mert csalódni fogsz!
Cocos igazad van!
Sok mai 3d olyan mintha tv-vel konvertálnám! Engem pl hidegen hagy hogy van 1 kis mélysége a filmnek! Azért vettem a tv-t hogy itt játszódjon előttem minden! Mint a sammy-ben! Felháborító ha az ember megvesz 3d blu-ray- lemezt sok ezerért aztán kap egy majdnem 2d-s filmet! Avatar Sammy le a kalappal,a többiért nem érdemes szemüveget rakni! Sokszor felemelem hogy hol a 3d és majdnem éles képet látok! Nevetséges! Itt egy link érdemes megnézni: http://realorfake3d.com/
Én szívem szerint még sokat áthúznék a jobb oldalra![ Szerkesztve ]
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Mekkora a maximum külső merevlemez amit támogatnak a tv-k? LW széria!
(659s) -
rossitibi
tag
Szia!
Arra gondolsz mikor kiírja hogy nincs jel? Én tv-t cseréltettem emiatt,de ugyanaz a jelenség!
Elkapcsolok,vagy kikapcsolom a tv-t és utána csak akkor jön vissza a kép ha kihúzom a hdmi kábelt a tv-ből és visszadugom! Elég idegesítő,hogy álladóan ugrálok és húzkodom a kábelt,pláne hogy tényleg felső kategóriáról van szó! Ha a falon lenne nem is tudnék mit csinálni! Most egyenlőre nálam már csak a pc-nél csinálja! ps3 visszajön! Vagy nálad egyáltalán nem lehet képet elővarázsolni? Szerintem hívd a szervizt! Csinálják csak meg! Jó lenne minél többen jelentenék ha van ilyen gondjuk,hátha kitalálnak rá valamit! 5500-am volt most meg 659s-van! -
rossitibi
tag
Nekem is ez a verzió van meg mint jjani72-nek!
-
rossitibi
tag
válasz klevi1967 #2793 üzenetére
Szerintem nem rossz a verziód! Én arra gyanakszom hogy kicsi a tv! pedig az enyém is 47-es! Azért gondolom ezt mert nekem pl az elején fura mikor mászik ki a gödörből és a gödör szélei itt lennének előtted,de ugye ott vannak a tv szélei amit ugyanúgy látunk,és szerintem ezért tűnhet bántónak.A kettő együtt elvileg lehetetlen lenne. Moziban ugye ez nincs mert ott van hely bőven! Ami viszont középen jön ki azzal nincs ilyen gond! Lehet kicsit hülyén fogalmaztam de talán érthető
-
rossitibi
tag
válasz klevi1967 #2796 üzenetére
Nekem is viszi az egyik Rio-t lv5.1 én sem értem hogy miért! Megmondom őszintén a Sammyt nem is néztem hogy milyen kódolású,mert vitte nekem is elsőre! De most hogy mondjátok nekem is írta hogy problémák lehetnek vele,de viszi simán!
Egyébként a muxeren áfuttatott filmeknél annyit észrevettem,hogy nincsenek fejezetek! Tehát nem tudok léptetni csak pörgetni!
-
-
rossitibi
tag
Van 1 jó bevált módszer a lejátszásra! Ugye a tv nem viszi az lv 5.1 kódolású filmeket,a tsmuxer progi-n csak át kell állítani 4.1-re és átfuttatni! És már játszható is!
Remélem hasznos volt! -
rossitibi
tag
válasz Fapuma77624 #2760 üzenetére
Ha igazi 3D élményre vágytok akkor a sammy nagy kalandját nézzétek meg! (Sammy's Adventure 3D nekem a 13 gb-os van meg) Soha életemben nem láttam ennél szebb és jobb 3D-t! Az egész történet itt játszódik előttem! Az összes többi film elbújhat mellette,főleg az újabbak! Nem értem mért nem ez a természetes ha 3d-s filmről van szó! Ha már ennyire befutott a dolog akkor nem arra vagyok kíváncsi hogy kicsit "mélyebben van a film" a tv-ben és néha egy picit kinyúlik valami! Sokszor felemelem a szemüveget és éles képet látok mintha nem is 3d-lenne! Filmet szerintem egyáltalán nem tudnak csinálni! Kivéve az Avatar,de annak is fele számítógép...
Szóval Sammyt érdemes megnézni!!!! Ba..ott jó!! Még a demok-nál is jobb!!! -
rossitibi
tag
Én is ezen voltam kiakadva! Nem lehet nézni rajt pl az rtl-klub-ot se a tv2-t se hasonló csatornákat teljes képernyőben! Egy 6-7 éves videoseven tv-m volt előtte,ez simán 1 gombbal megoldható volt! ezen akár mire állítom csak széthúzza! (16:9,mozinagyítás,teljes szélesség...tökmindegy) Nem is értem minek ennyi mikor mind ugyanazt csinálja!Én is azt hittem ez egy alap dolog! Engem is érdekelne hogy lehet ezt megoldani! Az üzletben csak néztek rám bután mikor megkérdeztem,mintha valami extra dolgot akarnék!
-
rossitibi
tag
Szerintem nem!
Nekem volt 5500-am ki kellett cserélni és nem volt más csak 659s.30 ezerrel volt drágább és nem vettem észre hogy 100hz-el több.Sőt az 5500 nak szebb képe volt én úgy érzem,aztán lehet bebeszélem magamnak..Ez az én saját véleményem! Mindenképp hasonlítsd össze a kettőt mielőtt döntesz! -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Volt 1 kis gond az lw 5500-asommal,kaptam 1 cserét,mivel lem volt más lw659s-lett helyette kis ráfizetéssel!
Olyan furának látom a képét,mintha nem bírná követni az eseményeket,és kicsit mosódik! És a bal alsó sarka feltűnően világos! Lehet hogy csak valamit kéne állítanom rajt? -
rossitibi
tag
Bevittem a tv-t,csere lesz! De mint írtam már nem kereste meg a csatornákat sem! Nagyon rendesek voltak,de szerintük lehet nálam van a gond,mármint a jelproblémával kapcsolatban!Mondtam hogy nem hiszem mert másnak is csinálja,erre azt mondták hogy lehet az új is ilyen lesz! Nem tudom mi a megoldás,mondtam nekik hogy jelezzék az lg-felé hátha valami frissítéssel kiküszöbölhető! Esetleg Ti is próbáljátok meg hátha találnak rá valamit,ha más nem is talán az Lg-nek jelzik több helyről hogy van ez a jelenség! Nem hiszem hogy az a normális,hogy rángatom ki be a kábeleket!
Viszont most nem tudom mi lesz,mert a saturnban már nincs,csak 5590, 570s (vagy 579 már nem is tudom) Állítólag 1 árban vannak,nem tudom melyiket válasszam! Szerintetek? -
rossitibi
tag
Na azért nem írtam mert folyamatban van a dolog!
Egyenlőre annyi történt hogy kijött a szerelő,azt mondta rendel bele 1 új panelt. Másnap megjött,kicserélte,a jelenség ugyanaz,nincs jel a pc-nél amíg ki nem húzom a kábelt,+szar a t-home-os boxom is,+azóta nem keresi meg a tv adásokat,még úgy sem hogy az antennakábelt közvetlenül a tv-re csatlakoztatom!
Most az van hogy hétfőn be kell vinnem a szervízbe,megnézik meg próbálgatják,és ha nem sikerül megoldani akkor cserélik!
Nektek hogy van? Csak a pc szarakodik,vagy bármi amivel összekötitek? Nekem most egyenlőre csak a pc csinálja,de előtte a ps és a laptop is ilyen volt! -
rossitibi
tag
Sziasztok!
LW5500-al van gondom! Pc-vel,Ps-el,néha laptoppal van összekötve HDMI-vel és ha át szeretném váltani egyikről a másikra 90 %-ban azt írja ki hogy nincs jel! Csak úgy jön vissza kép ha kihúzom a kábelt a tv-ből és visszadugom! De ami igazán kiakasztott hogy ma már a t-home-os boxot sem látta ami scart kábellel csatlakozik! Ezt hiába húztam ki és dugtam vissza! Nem lehet az összes gép szar! Nem lehet az összes kábel szar! Csak a tv-vel van valami! Tudtok segíteni?
-
rossitibi
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom! LW5500
Összedugtam a tv-t és a pc-t hdmi kábellel! Ha kikapcsolom a tv-t és bekapcsolva hagyom a gépet,visszakapcsoláskor nem tud csatlakozni,azt írja ki hogy nincs jel! Csak úgy tudom megoldani ha kihúzom a kábelt és visszadugom! Gondoltam vagy a gépemmel van valami,vagy a kábellel,de ma megjött a ps3-hoz is a hdmi,és ugyanezt csinálja! Tapasztalt valaki hasonlót? Szerintem nem olyan jó ha mindig húzogatom ki be azokat a kábeleket!A tv frissítve van,nem tudom mi lehet a gond! -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom! LW5500
Összedugtam a tv-t és a pc-t hdmi kábellel! Ha kikapcsolom a tv-t és bekapcsolva hagyom a gépet,visszakapcsoláskor nem tud csatlakozni,azt írja ki hogy nincs jel! Csak úgy tudom megoldani ha kihúzom a kábelt és visszadugom! Gondoltam vagy a gépemmel van valami,vagy a kábellel,de ma megjött a ps3-hoz is a hdmi,és ugyanezt csinálja! Tapasztalt valaki hasonlót? Szerintem nem olyan jó ha mindig húzogatom ki be azokat a kábeleket!A tv frissítve van,nem tudom mi lehet a gond! -
rossitibi
tag
Sziasztok
Tudna valaki segíteni,hogy tudnék mpo 3D képet megnézni LW 5500-on? kicsiben látni a képet,de mikor rákattintok,felkiáltó jel! Próbálta már valaki? -
rossitibi
tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni,hogy tudnék mpo 3D képet megnézni LW 5500-on? kicsiben látni a képet,de mikor rákattintok,felkiáltó jel! Próbálta már valaki? -
rossitibi
tag
-
rossitibi
tag
válasz BloodRay #1585 üzenetére
Szia BloodRay!
A tanácsodat szeretném kérni!
Ha jól emlékszem te írtad (de lehet hogy tévedek) hogy szeptemberben jönnek az új lg modellek valami nano led-es panellel. Én kinéztem az Lg 47 lw 5500-as modellt,már nagyon türelmetlen vagyok! Legszívesebben már indulnék a boltba érte! A kérdésem az lenne hogy szerinted érdemes megvárni az újakat? Mivel tudhatnak többet? Képminőségben még lehet ezt fokozni,vagy talán takarékosabbak,hosszabb élettartalom,vagy nem is tudom...Esetleg lejjebb mehet a mostaniak ára? Mit takar az a nano led? Köszi előre is!
Üdv: Tibi
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.