Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigi
őstag
válasz szabonagyur #11329 üzenetére
Értem, és köszönöm a segítséget.
Hamarosan rakom vissza a 8.1-et a gyerek gépére és akkor írok, hogy mi a helyzet.üdv.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
válasz szabonagyur #11322 üzenetére
Köszi.
A Win8.1 nek melyik verziójával szokta adni a Lenovo a gépeket?
Mert nem emlékszem, hogy melyik volt a gépen.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Pár hónapja teljesen legyalultam a lányom gépéről (Y50) a Win8-at, hogy Win7-et tegyek rá, viszont előtte nem néztem meg a termékkulcsot.
A kérdésem az lenne, hogy ki tudom e deríteni valahogy, hogy mi volt a termékkulcs?Előre is köszi.
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
-
Tigi
őstag
Sziasztok
A lányomnak van egy Y50-e és ehhez szeretnék neki venni egy normális dokkolót normális áron, ha van ilyen.
Kerestem, de nem találtam igazán semmi normális darabot.
Ha valaki tudna ajánlani egyet azt megköszönném.üdv.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Garanciavesztéssel jár ha legyalulom az egész vinyóról a Win 8.1-et mindenestül és win 7-et rakok rá?
-
Tigi
őstag
Köszi a válaszokat.
Akkor megnézem az említett progikat.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
válasz marilllyo #9750 üzenetére
És ezt nem próbáltátok megreklamálni?
Az üzletben a srác azt mondta, hogy le tudom menteni a rejtett particiót egy 32GB-os pendrive-ra, hogyha vinyót kéne cserélni akkor megmaradjon az eredeti win.
Igazság szerint a Win 7-et akarom rárakni mert ez a 8.1 sok progival nem kompatibilis.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
A OneKey Recovery System-el letudom menteni a rejtett particiót vagy csak a C meghajtót?
Olvasgatom a használatiját és abban az van, hogy ha módosítom a rendszer particiót akkor nem tudom visszaállítani a gyári állapotra a gépet.
Ez elég gáz, mert a lányom előző gépe (Sony Vaio) bármilyen módosítás után vissza tudta állítani a a gépet gyári állapotra.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Tigi
őstag
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Ma vettem a lányomnak egy Y50-70-et.
Az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudom lementeni az Install particióját (Win 8.1 telepítő) egy pendrive-ra?
Hogy szükség esetén vinyó csere után is megmaradjon az eredeti win.Előre is köszi.
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- Új Precision 5690 16" FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 ADA 64GB 512GB ujjolv gar
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Elitebook 820 G2 5.gen core i5-ös notebook leárazás!!!AkciÓÓ
- Keresek egy internetezésre, film nézésre alkalmas gyors - eredeti magyar billentyűzetes laptopot
- Asus Expertbook B3402FB
- Lenovo T470 Thinkpad 4G LTE 14 FHD IPS i5-7300U vPro 16GB RAM 128GB SSD Intel HD620 W11 Pro Garancia
- Laptop alaktrészek
- Dell Latitude E5470 i7-6600U/256GB SSD/8GB RAM/Win10/Radeon R7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest