- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Micka21 #5238 üzenetére
Szerintem 1 pixel hiba miatt nem fogank cserélni kijelzőt (mert ugye javítani nem lehet), de azért hívd fel őket. Egy próbát megér.
Nekem volt olyan, hogy a kijelzőn valami kicsi kosz figyelt. Első körben lefehéredtem, mert a legrosszabbra gondoltam (pixel hiba), de jobban megnézve megnyugodtam és eltávoltítottam a szennyeződést.
Sajnos nálad valszeg pixel hiba van jelen, ha nem jön le.....Ki-be kapcsolást követően is ott van? És ugyan ott?
Nem telepítettél valami kijelző driver-t vagy hasonlót ami esetleg "szemetel" a képernyőn? -
kem
addikt
válasz
Micka21 #5193 üzenetére
Ha nem natív felbontáson használod a gépet károsodhat idővel a kijelző. Épp tegnap olvastam egy külföldi fórumon egy leírást erről. Foltok jelentkezhetnek a kijelzőn. Remélem valaki megerősít ebben, mert ez számomra is új, de úgy gondolom érdemes felhívni rá a figyelmet.
tomi888a:
Én laptopot csak akkor cserélnék ha feltétlenül szükséges. Nehéz olyat találni ami megfelelő szinten passzol az ember igényeihez. Én is tökéletesen meg vagyok elégedve az N500-assal, de ha lenne ugyan ilyen modell s-video vagy composit kimenettel, normális tápcsatlakozóval meg rendes HD lejátszással aksi kímélő üzemmódban is akkor lecserélném, egyébként meg nem. HA szereted és nem bosszant semmiféle dolog, akkor nem érdemes cserélni. A cserét könnyebb megbánni mint azt,h megtartod ha szereted.
-
válasz
Micka21 #4997 üzenetére
Én már újraraktam azokat, de nem segített.
Lenovo fórumán is sokan írnak róla. Egy megoldás van, ami tartósnak tűnik egyelőre, ahogy láttam. Beállítások-> speciálisnálnál a monitornál a pipát kiszeded onnan, h csak a monitor által támogatott beállításokat mutassa. Ezután fel lehet húzni a beállítást 1024x768nál nagyobbra is.
Most ezt próbálom, eddig jó. -
bolcsodal
addikt
válasz
Micka21 #4963 üzenetére
Akkor itt a hiba. Attól, hogy fix IP-cím van a wifi eszközök IP címeit kioszthatja dinamikusan is a router, valamint a WAP azonosítókulcsot sem tudod. Naná, hogy nem kérdez a főnöködtől semmit, mivel neki elmentette a winfos egy Wifi profilként a bejelentkezés adatait. A titkosítókulcsot a routertől fogod megtudni.
Milyen router egyébként?
-
djvoyager
tag
válasz
Micka21 #4861 üzenetére
Ez csak annyit tesz, hogy elsődlegesen hálózatról szeretne bootolni, de nem tud.
Állítsd át a boot sorrendet, hogy elsődleges a HDD vagy a CD legyen, és csak utána a hálózati mód.Pénteken hoztam el egy lenovo g530 as notit
Ma bekapcsoltam és ezt írja ki folyamtosan:Broadcom UNDI PEX-2.1 v11.0.1
Copyright © 2000-2008 Broadcom Corpration
Copyright © 1997-2000 Intel Corporation
All right reserved.
PXE-E61: Media test failure, check cable.
PXE-M0F:Exiting Broadcom PXE ROM. -
válasz
Micka21 #4861 üzenetére
Én ma hoztam el, bekapcsoltam, és full ugyanez a baja. Mindent átállítottam amit lehetett, de semmi.
Asztali gép boot-ol simán a CD-kkel, amiket próbáltam. Elég érdekes, mert bekapcsoláskor bevillan a CD meghajtó, de amikor elvileg bootolni akar, (igaz nem ír ki semmit, h booting from ....), akkor fel sem villan a CD meghajtó.
Szintén fapados, szóval csak DOS, és semmi driver.....Neked hogy javult meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- LED világítás a lakásban
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- Rózsaszín HP Elitebook 830 G5 /i5-7300U/16 GB DDR4/ 256 GB SSD/FHD 13,3"
- Lenovo Thinkpad E470 /i5-7200U/8GB DDR4/256GB SSD/FHD IPS 14,1"
- Dell Latitude E5450 /i3-5010U/8GB DDR3/128GB SSD/FHD IPS 14,1"
- Acer Swift 3 Ultrabook Intel Core i5 8/256
- Új BONTATLAN Lenovo Ideapad Gaming 3 16ARH7 Laptop Ryzen 5 6600H/8Gb/512Gb/RTX 3050 165Hz 3 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest