- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Hálózati / IP kamera
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OpenMediaVault
- Windows 11
- Facebook és Messenger
- Direct One (műholdas és online TV)
- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
-
IT café
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
Dare2Live #27939 üzenetére
Egy lottóötössel.
Ha jól emlékszem nekem az első Technic készletem ez volt. Gyerekként nagyon nagy hatással volt rám. Nagyon tetszett az egész, de leginkább a felfüggesztések és a sebváltó. Az utána következő fekete Technic autóra és a farakodó kamionra nagyon vágytam, de sajna azt már nem kaptam meg.
Az újrakezdés meg ezzel kezdődött és tart ma is. Sajnos.5-6 eves gyereknek szerintem ne vegyél még PF motoros cuccokat. Ők még jobban szeretik maguk mozgatni mondjuk a daru gémjét.
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Dare2Live #27939 üzenetére
En a 8480 Space Shuttle-lel kezdtem 6 evesen.
Engem is a mechanika fogott meg, amihez mindenkeppen valami nagyobb keszlet dukal. Ha van ra keret, a 42082 Rough Terrain Crane biztosan jo valasztas, mivel van benne eleg komplexitas, bohom nagy es jo a jatszhatosaga.
Olcsobbak kozul a 42080 Forest Machine jo meg, abban van pneumatika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Last Epoch
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i7-10G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest