- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Synology NAS
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
Aktív témák
-
tobias40
veterán
Ez milyen vétel sztetek?
Samsung SyncMaster P2270HD
Igaz hogy nem csak tv de azért megkérdezem a véleményeteket...
Igazából játékra kellene(CS.S) meg néha tv nézésre de fő az hogy ne legyen lagos a kép.Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz eddie17 #6922 üzenetére
Hi!
Nekem is ilyen tv-m van(LG42LD650) de nem értem mi a bajod a feketével,nálam tökéletes!
Van 1 Samsungom is 100 hz-es annak sem jobb a feketéje söt!!
Én is állítgattam egy darabig de már nem emlékszem miket ha megmondod hogy mit kell
kimenteni a beállításokból szívesen odaadom.
Mkv-k és a digitális kábel adás is nagyon szép ezen a tv-n.
Raktam bele 1 modul fogadót,bele a előfizetői kártyát és így már teljesen digitálisan megy be a jel a tunerbe!
A set-top box-on nem volt hdmi kimenet azért váltottam erre a megoldásra.
Egyébként nekem elég jó volt box-al is de a modullal még szebb a kép!
Egyedül ami nem tetszik a tv-ben hogy nem minden mkv-t eszik meg,és nem tudok feliratot előhozni sehogyan a média lejátszóban! CSAK 1080P-s filmeket töltök)
Van amire azt írja ki hogy érvénytelen formátum,másik esetben meg nem támogatott audió.
Pedig mindíg olyan mkv-t töltök amiben van magyar ac3,mégis kb 5%-ra azeket írja ki hibaként.
A feliratot pedig semelyik gombra nem hozza fel,de még fel sem ajánlja hogy megjelenítse.
Ha erre vkinek lenne megoldása nagyon megköszönném!Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz kissdani #6678 üzenetére
Szia!
A Trumotionnal kapcsolatosan annyit tudok mondani neked, hogy Trumotion 100 Hz nek,
meg a műsorforrás képfrissítésének nem sok köze van egymáshoz (ha jól tudom, de ha nem úgyis lesz aki kijavít.)
Van pl. 24p-s HD film is hogy csak egyet emlitsek, ez másodpercenként 24 képkocka...
A Trumotion egy képjavító algoritmus, pluszba rászámol a 24, 25, 50, 60,képkockára annyit mintha 100 Hz-en menne,
tehát félképeket illeszt közéjük, ezáltal lágyabbnak, részletesebbnek, egyszóval szebbnek látod a kapott képet.Tehát ha kikapcsolod akkor nem 100 Hz-en megy a tv-d!
Ajánlom neked ezt a fórumot:
http://forum.mpeg4-players.info/index.php?showforum=22Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz kissdani #6631 üzenetére
Én külső vinyóról nyomom a filmeket mert így archiválom őket nem lemezre!
Hálózatról még nem találtam meg pedig megosztott mappába tettem a filmet de nem adja fel azokat a mappákat ami a gépen van.
Látja a pc-t de nem ilyen mappákat hoz be hogy zenék,előadók filmek mappák stb..
Nem azokat amik azon a ,meghajtón vannak ahova másoltam a filmeket.
Pedig a user/public könyvárba tettem...
Amikor mkv-t nézek a trumotion ki van kapcsolva és a valósághű mozi pedig be.Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz kissdani #6623 üzenetére
Hi!
A kérdéseidre nem tudom a választ(majd jönnek okosabbak és segítenek remélem)de Nekem is ilyen a tv-m és lenne kérdésem.
Te szoktál mkv-t lejátszani külső usb-ről?
Ha igen akkor a beégetett feliratot előtudod hozni valahogy az mkv-ből?
A műsor újság neked is csak úgy jön elő hogy nem megy mögötte a tv műsor?
Engem ez nagyon zavar mert jobb lenne ha nem venné el a tv adást mikor válogatok a műsorok között.Üdv!
-
tobias40
veterán
6487-re vki?
-
tobias40
veterán
Hi!
Nekem ilyen tv-m van(LG 42LD 650) és az a fő gondom vele hogy a média lejátszójában nem tudom előhozni a feliratot,amikor bármilyen mkv.-ét játszok le vele! sad.gif
Semelyik színes gombra sem a subtitle gombra nem jön elő semmi beállítás! sad.gif
Ha filmnézés közben rányomok a menü vagy Qmenü gombra akkor előjön az a menü ahol tudnám állítani a videó és hang lejátszást.
De itt szürke a subtitle menü nem tudok állítani semmit.sad.gif
Főleg torrentekről letöltött 1080p-s mkv-kat nézek!
Más minden tökéletesen megy csak ez nem!
Még annyi hogy hiába váltok hangsávot,azt sem játsza le,szerintem azért mert az az angol DTS.
Vagy más lehet a gond?
Másnak ilyen gondja van-e akinek ilyen tévéje van?Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
LG LD650-es tv-nél mkv lejátszás közben(usb-n keresztül) hogyan lehet hangsávot váltani,és hogyan lehet feliratot előcsalni?
Nekem a subtitle gombra nem jön elő a felirat..Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
válasz Spedfox #6271 üzenetére
Hi!
Nekem ilyen van 42"-ban.
Nyugodtan megveheted ezt a gépet mert szinte mindent tud amit tudnia kell!
Csak rádugod az utp kábelt és a tv szépen megkeresi a net beállításokat.
Nekem router osztja a netet de mindent a tv állított be!
A képe a net tv-nek teljesen rendben,nézhető és élvezhető.Üdv!
-
tobias40
veterán
erre valaki:
"Egy kérdésem nekem is lenne:
Hol kell beállítani a 24P-t,mert én nem találok ilyet?
Illetve kell-e beállítani vagy ahol kell ott automatikusan kapcsol?
Hol kellene a 24P-t észrevennem hogy megy?
Gondolom a full hd-s filmeknél..." -
tobias40
veterán
LG LD650--t ajánlom neked.
Nekem 42-s van de ez nem számít sztem.
Nagy tudású tv,nekem mindent tud amit kell,csak ajánlani tudom mindenkinek!
Szép a képe,mkv-t viszi usb-ről,jó a menüje van rajta utp-kábel csatlakozó(nem kell venni wi-fit,net tv is jó rajta,stb....
Én digitális kábel tv-t nézek rajta legtöbbet és leesett az állam hogy menyivel jobb a képe mint a 2 éve vásárolt 100hz-s Samsungomnak!!
Nekem tökéletesen bejött!!!
És az ára sem sok sztem,a 42-est vettem 168.000-ért!Egy kérdésem nekem is lenne:
Hol kell beállítani a 24P-t,mert én nem találok ilyet?
Illetve kell-e beállítani vagy ahol kell ott automatikusan kapcsol?
Hol kellene a 24P-t észrevennem hogy megy?
Gondolom a full hd-s filmeknél...Üdv!
-
tobias40
veterán
válasz attis_82 #5795 üzenetére
Hi!
1 hete vettem 42"LD650-t .
Nekem mindenben hozza azt amit elvártam tőle.
Digitális kábel tv-t nézek rajta,tökéletes!!
Analóg is jó de az azért nem ugyan az.
Usb-ről gond nélkül játszik minden full hd-s mkv-s filmet vinyóról!
Net tv is tökéletes,már amennyire az lehet a minősége ekkora képernyőn.
Nekem volt utp kábel levezetve a tv-hez ezért is vettem 650-t mert ebben van ilyen csatlakozó!!Én 168.000 ft-ért vettem,sztem ennyit bőven megért amit tud és a szolgáltatásokban,képminőségeben stb...
Full hd-s filmek gyönyörűek rajta,többek között ezért vettem ezt a tv-t.
Ha kell vmi konkrétum akkor kérdezz!
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
Egy közeli városban levő web áruházból veszem,minden papíros és garancia is rendben .
Szerintem sokkal már nem lesznek olcsóbbak ezek a tv-k,esetleg majd fél év múlva...Ez jó választás lesz a mostani felhozatalból?Jó a panel és az egész készülék a mai elvárások és lehetőségek alapján?
Nyugtassatok már meg hogy az egyik legjobbat veszem meg ebben a kategóriában és ez egy jó döntés.Üdv!
-
tobias40
veterán
LG 42LD650
Erről a tv-ről van valakinek tapasztalata?
Ezt néztem ki magamnak,168000 ft. jó ár érte vagy drága?SOS kellene véleményetek mert holnapra választ kell adnom hogy kell-e
Várható szerintetek hogy az ünnepek miatt lényegesen leáraznák az ilyen kategóriájú készülékeket?Érdemes várni vagy megvegyem ennyiért most?Előre is köszi a segítséget!!
Üdv!
-
tobias40
veterán
Ha jól gondolom akkor a szervíz menüjében engedélyezi távirányító segítségével(fizikálisan nem nyúl a tv-hez) a letiltott média lejátszást az usb-n keresztül.
De hátha jön valaki aki leírja a frankó megoldást!A külső vinyó jobb megoldás mert nem kell drága lemezeket venni,le lehet törölni azt a filmet ami nem tetszik stb...
Ezért szeretném ezt a megoldást körbe járni...Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
Hi!
Új LCD tv-t szeretnék venni de olyat ami minden mkv.mts2 stb. formátumot lejátszik usb-ről!
Hallottam hogy van rá mód hogy ez megoldható legyen olyan tv-knél is ahol ez gyárilag nem támogatott.
Ha tudna valaki leírást vagy magyar nyelvű linket adni róla hogy ez hogyan történik akkor azt nagyon megköszönném!
Jó lenne az okosítható tv-k listája márka és tipus szerint,és hogy hogyan kell megcsinálni úgy hogy a garancia megmaradjon!
10-15 ezerért megcsinálnák de szeretném én megcsinálni ha nem túl bonyolult és akkor a 10-15 ezret még a jobb tv-re tudnám költeni!A felvilágosítás jöhet magánba is ha nem publikus a beavatkozás!
Köszönöm előre is!
Üdv!
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest