- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Donald Trump a tech szektort is felkavarja, Musk vihetné a TikTokot
- Bitcoin topic
- Ubuntu Linux
- Asustor NAS
- Facebook és Messenger
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
Aktív témák
-
prime_adam
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #8969 üzenetére
Hát a panelcsere elég drasztikus megoldásnak tűnik Gondoltam van valami költségkímélőbb polír vagy előlapi üreg csere féle megoldás.
-
prime_adam
aktív tag
válasz GeneraL_XTX #8954 üzenetére
Hát azt gondoltam sajnos Valami fizetős megoldás se lenne rossz, csak gondoltam hátha van már valakinek tapasztalata az ilyenről. Azért szerdán megy majd a telefon a szervízbe, hátha tudnak valami okosságot mondani.
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Húsvéti ajándékként a madár nekirepült a nem éppen olcsó pár hónapos tv-nknek és a lábával végigkarcolta a kijelzőt + a csőrének a helye is meglátszik. (mindig zárva a szobaajtó, hosszú történet miért tudott bejutni)
Megnéztem és pixelhiba egyelőre nem látszik (remélem nem is lesz), a karc nem tűnik olyan mélynek, mert csak lámpával rávilágítva csillan fel. Persze lehet, hogy attól még mély. Ilyenkor lehet valamit tenni, létezik valami eljárás amivel eltűntethető a dolog? Szervíztől is kicsit félek, mert nem tudom mennyire vigyáznának a tv-re. Esetleg később jelentkezhetnek-e komolyabb problémák az ütés hatására?
-
prime_adam
aktív tag
Köszi a válaszokat!
-
prime_adam
aktív tag
Dupla üzenet, sry :S
-
prime_adam
aktív tag
Remélem a témához tartozik, de árt valamit ha az ember a tv készenléti állapotában lekapcsolja az áramot? Mert mostanában egy kütyübe se tesznek kikapcsoló gombot, csak készenlétit... Inkább le szoktam kapcsolni a főkapcsolót ne strapálja magát feleslegesen a készülék.
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Saturnban ajánlották a Samsung UEC8000-es tv-t és a Bravia 40 HX800-as tv-t. Ti melyiket mondanátok inkább?
-
prime_adam
aktív tag
Helló!
Karácsonyra néztünk Samu tv-ket és a legtöbbet végignéztük az oldalukon. Viszont érdemleges különbséget nem találtunk az ue40c7000-8000 és 9000 között, viszont az árbeli különbségek annál nagyobbak. A c8-9000 mivel tud többet a 7-esnél? Szebb a képe vagy kávét is tud főzni? Esetleg van valami személyes tapasztalatotok a különbségekre?
Sry ha már kérdezték, amennyire visszaolvastam nem találtam választ.
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest