- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
Múlt héten megérkezett Sparkle banner, és végül behúztam a kislányt. Acheron továbbra is jobban izgat, de csak azért, hogy ő 100% legyen, nem akartam esélyt se adni Sparkle-nek. Első 5*-osig mentem, és bejött az 50-50. Messze van még attól, hogy kiépített legyen, de a skill pont buff miatt így is érezhetően erős support. Már tudok rendes csapatot készíteni Imbibitor Lunae köré, és bár még több karaktert is ki kell építenem hozzá, de lesz mono quantum csapat is.
Acheron előzetes guide-ot is nézek, és úgy látom ahhoz is lesz megfelelő csapatom. Igaz az új 4* healer kell majd oda. Jövő héten pedig várhatóan megtudjuk kik jönnek 2.2-ben, és kiderül lesz-e sírás.Acheron miatt így is lehet a hitlekártyához kell nyúlni...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Genshin Impact készítőinek új játéka elsőként PC-re, mobilokra és tabletekre jön, a PlayStation kiadások később futnak be.
- Yettel topik
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Projektor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest