- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Zyxel NAS326
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mikrotik routerek
- Asustor NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grillo
őstag
Kicsit naív kérdés, de mégis:
Anno egy itt ajánlott hiteltanácsadó hölgyet kerestem meg a lakáshitelhez, aki nagyon profin és segítőkészen elő is készítette a dolgokat, el is indítottuk a kérelmet, amit majd egy hónap után a bank visszadobott (K&H, közös osztatlannal van bajuk). A hölgy próbált segíteni, most is egy másik intézménynél érdeklődik.
De. Közben én saját ismerősi körrel is próbálkoztam, és találtam is 3 bankot, ahol tuti behitelezik a lakást.A problémám az, hogy ha most ismerősön keresztül, vagy önállóan megoldom, akkor a hölgy nem kap jutalékot, kvázi ingyen dolgozott nekem nem keveset.
Ha rajta keresztül intézem, akkor meg gondolom a bankos ismerős nem kap semmit.Vagy rosszul gondolom? Vagy túlreagálom? Köszönjem meg neki egy bonbonnal, oszt kész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest