Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki46
senior tag
válasz
Ezekiell #15122 üzenetére
Én is most tervezek venni. Azért is kerestem fel a fórumot, hogy olvassak spekulációkat a jövőben árváltozásokról.
Jelenleg albérletben lakom az egyik megyeszékhelyen. Nem tudom, hogy érdemes-e további fél-egy évet kivárni a vásárlással. Megérzésem szerintem nem lesz nagyobb (10-15%) árzuhanás a következő 1-2 évben.
Azt számoltam, hogy ha maradok a jelenlegi albérletben akkor 1 év alatt a célzott vételár 6%-kát fizetem ki albérletre. A hitel törlesztő a kitűzött futamidőre kb 60%-a lenne az albérletnek. Tehát ha 1 év múlva 3,6%-kal olcsóbban tudok ingatlant venni akkor vagyok ugyan ott mintha, most vennék lakást a jelenlegi árakon. Remélem értitek a gondolkodásom, tudom kicsit kusza, de sajnos nincs pénzügyi végzettségem, józan paraszti ész alapján próbálok spekulálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- Black & Decker töltőt keresek
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest