Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
axioma #15043 üzenetére
4 főnek 3 háló kell, +1 nekem egy iroda (itthonról dolgozom). Szóval 1 szobával nagyobb, mint kellene - aztán ha meg jön egy 3. gyerek "véletlen", akkor máris nem az. Az emeletes házak meg már csak ilyenek, hogy ott van lépcső
Most is ilyenben lakunk (fennt vannak a hálószobák), persze h jobb volna a földszintes, de az itt a telekméretek miatt kb esélytelen - csak a város más részein max, nekünk meg több okból is fontos ez a környék.
De kinek mi nyilván, kösz a feedbacket! (két gen. nem játszik, nem is fog soha)Persze h oda lehet, egyetemista koromban gyalogoltam is épp eleget éjszaka mattrészegen, de abból már kinőttem
(nem a részegségből, még mielőtt valaki...)
(#15044) concret_hp: az csak azért érdekes itt, mert elég sok az elektromos infrastruktúra. Egyébként nem lenne.
A 10edekkora meg 10edennyit amortizálódik, sőt lakjunk mind a híd alatt!De értem persze, mit mondasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- További aktív témák...
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Nagyszerű állapotú, dobozos ASUS Prime Z270-P
- ASUS ROG Strix G16/i9-13980HX/1920x1200/165Hz/32GB/1TB/Geforce RTX 4070 8GB
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Harman Kardon Citation szett (Bar, Sub S, Surround) - akár hátterek nélkül is
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest