- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Fedora Linux
- Windows 10
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Linux kezdőknek
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamy
senior tag
Sziasztok!
Családi ház vásárlás előtt állok, melynek nagy részét hitelből fizetném.
A házat ingatlanos hirdeti, személyesen is megnéztem, látszólag jó állapotú, nem hibátlan, de nekem így megfelelne kb. ezért az árért, viszont nem vagyok jártas ingatlanügyekben. Azon gondolkodok, hogy mennyire érdemes külön statikussal megnézetni a házat? Az ingatlanosban nem bíznék meg feltétel nélkül, neki az az érdeke, hogy eladja, viszont a banki hitel feltétele az értékbecslés, tehát ők mindenképp fognak végeztetni. Innen nézve felesleges külön statikus, de kíváncsi lennék a tapasztaltabbak véleményére is.
Röviden: azt szeretném elkerülni, hogy megveszem x millió Forintért, aztán két hónap múlva kiderül, hogy teszem azt omlásveszélyes, vagy süllyed. Indokolt-e a külön statikus, vagy megbízhatok a bank értékbecslőjében?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- Windows 11
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest