Aktív témák
-
lapa
veterán
köszi, de már túl vagyok rajta, maradt a vékonyka árnyékolt kábel.
a kábelcsatornák is oda kerültek a melegvizes vezetékek mellé. persze szívesen vezettem volna máshol, de örültem, hogy egy csíkot ki tudtunk úgy fúrni az 50 éves sárfalban, hogy nem szakadt le az egész. szal ez marad, fényképek megvannak, jobb ötletem nem volt.
a kérdés még mindig adott: a 0,14 mm2 nagyon gyerek, vagy elég a két hátsó hangfalnak? -
biker
nagyúr
vékony, 2x 0.75-ös fek+piros hangszóróvezeték elég olcsó, vedd meg.
és azért nem jó nyomvonal, mert az elektromos vezetékeknek megvan a maguk nyomvonala
Falsaroktól 15cm, padlótól födémtől 30-40cm
ezekne a sávokon kell vezetni, illetve leállásoknál függőlegesen le vagy fel.
nem csak úgy, ahol van hely.
aztán jön a ''hova fúrhatok'' kezdetű játék -
lapa
veterán
köszi a választ. az első kérdéssel kapcsolatban: a legjobb, ami a bótban volt, az egyeres árnyékolt kábel volt, 0,14 mm2 átmérővel. ha ebből kettőt-kettőt viszek a hátsó hangfalakhoz, akkor az reális, vagy nagyon vékonyka? kb. 10 méter a távolabbi hangfalnál.
a hsz-ed második részével kapcsoltban: miért nem ideális? -
biker
nagyúr
szerintem egy 100-as körüli tutter lesz a kettő. de miért kell kitenni a másikat?
lényeg, hogy indulj ki abból:
- szabványos mérőhely kialakítás (ez esetben 2db)
- 2x plombálás
- 2x igénylőlap kitöltés, egyebek
- 2x vezetékelés újra
én a régi mellé tennék egy dupla szekrényt, bele a két órát+kapcsolóórás vezérlő
aztán majd kiderül, hogy pl a kapcsolóórát neked kell e fizetni -
lapa
veterán
uccsóupsz
-
lapa
veterán
semmi ötlet?
Aktív témák
- ZBook Power 15 G9 15.6" 4K IPS i7-12700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest