- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
degu
senior tag
válasz ludsimon #7587 üzenetére
Hat ehhez nagyon kitanitott,fegyelmezett kutya kell!
Nem tudom,hogy van -e eleg idod,es penzed erre a betanitasra /kutyaiskola is kell hozza!/
Az en kutyam nagyon szofogado,megteszi a neki kellemetlen dolgokat is /pl. gyere ide!-es megkotom,amig a kapun kihajtok a kocsival/ de ha sikerul kiszoknie az utcara,akkor obegathatok neki,amig be nem fejezte a korpisalast,addig nem lehet visszahivni.Vagy ha egy masik kutya elmegy a kerites mellett,akkor orjongeni kezd,es meg a jutalomfalat sem kell neki.Az asasrol /vakondok/ sem tudom lebeszelni,es a fara telepedo galambokat is veszett csaholassal riogatja,akar mit csinalok...stb.
Igaz,hogy keverek kutya,de nagyon okos,es alkalmazkodo./Persze kicsit mas a helyzet egy alapvetoen hazorzo/teruletvedo kutyaval,mint egy hobbikutyaval/verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Winner_hun
titán
válasz ludsimon #7587 üzenetére
A falatkás dolog hallottam nem szabad úgy tanítani, mert a gazdinak kell bármikor teljesíteni nem kajáért.
Pedig azzal lehet a legjobban megtanítani. Amikor jól csinálja (és csakis akkor) lehet neki adni, aztán idővel csak megdícsérni, esetleg kis simogatás mehet hogy ügyes volt, rögzül benne hogy az a jó és utána már jutalomfalat nélkül is csinálni fogja amit kell.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
- AI a játékokban és azon túl
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Autós topik
- További aktív témák...