Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
nyesteb #37264 üzenetére
Még bőven tanulási fázisban van a kicsi, teljesen normális. A féltékenység is alap, szerintem jobban jársz, ha egyszerre simogatod őket, mert egyelőre ebben a korban még nem fogják igazán a dolgokat (nem véletlen fogadják a sulik is csak olyan 7-8 hónapos kortól a kutyákat, bár nem írtad, mennyi idős a kicsi). Idővel kialakul, bár nálam a nagyobb volt a féltékeny és ezt gyakorlatilag soha nem hagyta abba. Simizésnél mindig közénk furakodott, bármit csináltam vele. Pedig sokadik kutyám és suliztatva vannak (kivéve az új jövevényt, ő még csak 4 hónapos). Nem mindegyik kutyám csinálta, illetve a legtöbb leszokott róla 1 éves korára. Ez egyéni habitus kérdése. Elfogadtam a dolgot aztán inkább vagy mindkettővel játszottam, vagy egyikkel sem, hogy ne érezzék azt, hogy jobban szeretem a másikat.
-
jézusom
addikt
válasz
nyesteb #37264 üzenetére
Ez mindenhol Így van kb.
Nem kell aggódni, nálam is ez a felállás. A kicsi az öregebb keverék, a nagy az 1,5 éves sincs de 4x akkora, és a jog, hogy ki ugathat az az öregnél van. A ház őrzés, járókelők ugatása a nagyobb rangú kutya dolgaAz is lehet, hogy egyszerűen csak a fiatal még nem tanulta meg, kit kell ugatni, de ha bele gondolsz nincs két egyforma kutya akinek ugyan az az inger jön egy járókelőre. Egyszerűen az egyiknek lesz kedve őrizni, a másik meg konkrétan csak az ugató társára van rá gerjedve, inkább menne bunyózni vele, mint a számára érdektelen járókelőket kergetné
Nem kell azt elvárni, hogy mind a 2 óramű pontossággal ugyan akkor ugyan azt fogják ugatni.
Vannak dolgok, amiket lejátszanak egymás közt, had morogjanak. Azért nem látom értelmét a korrigálásnak, mert nem is értjük igazán mit csinálnak, addig csak ronthatunk vele. Szvsz ők ilyen téren okosabbak, kár beleszólni
Persze érdemes figyelni őket, és eljátszani a gondolattal, hogy mi játszódhat le bennük
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Autós topik
- BestBuy topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AliExpress tapasztalatok
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...