- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
King Unique #4659 üzenetére
Köszi a részletes válaszokat!
Most már kicsit több információm van (nem csak a válaszod miatt), és látszik, hogy nagyon elbénáztam a dolgot
Mivel nem hagyott nyugodni a dolog ezért most munka után újra összeraktam a dokkolót és újra egyesével rácsatlakoztattam a lemezeket a gépre és újra vizsgáltam HDS-el őket, mely már sokkal inkább adta a valós adatokat. Ugyanis történt tegnap, hogy amikor nézegettem az adatokat egérgörgetéssel mentem volna lejjebb, de nem abban az ablakban voltam ahol az információk voltak, hanem ott, ahol a csatlakoztatott lemezek vannak, és az utolsó két lemez vizsgálatakor (az említett gold és purple) a gépben alapból benne lévő lemez adatait olvastam le
Most már figyeltem mindenre, és passzolt is minden (főleg a sorozatszámra voltam kíváncsi). Szépen beolvasott a dokkoló mindent, illetve simán tudtam csereberélni a lemezeket, nem volt velük gond.
Úgyhogy elnézést a figyelmetlenségemért, mert egyébként egy nagyon korrekt és kifejtős választ adtál, remélem azért nem rabolta el túlzottan az idődet.
Tanulság számomra: egy hosszú nap estéjén már semmi figyelmet igénylő munkát nem fogok végezni!
Ha már itt vagyok annyi segítséget még kérhetek, hogy igazából a Gold lemezek parkolását akartam volna megfigyelni, hogy esetlegesen kellene-e a parkolási értékeken állítanom:
1. lemez: Start/Stop: 47, Load/Unload: 118 (72 nap 14 óra alatt)
2. lemez: Start/Stop: 44, Load/Unload: 115 (72 nap 13 óra alatt)
3. lemez: Start/Stop: 44, Load/Unload: 115 (72 nap 2 óra alatt) ezek az értékek mennyire számítanak jónak? (ha itt inkább helye lenne a kérdésemnek, megyek is oda)A purple valóban nem parkol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- Több Db újszerű 2280 2242 2230 NVME SSD 0-11 Nap 100/100%
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest