- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
javítani lehet szerintem ha van konkrét jelölés
lehetne akár így is: "A DLA Piper a GDPR-rendelet 2018-as hatályba lépése óta (konkrétabban a büntetésre adott moratórium vége óta - a szerk.) vizsgálja az adatkezelési incidensek alakulását."
stb... valószínűleg az átlag userre célozzák a cikket, akinek a hatályba lépés és a moratórium "ugyanaz" és nem akarják összezavarni a "Népet"és igen, igazad van hogy bénák voltak és elírták, duplán gáz ha ez egy jogász reklám, stb.
-
bambano
titán
én hajlandó vagyok nagyvonalúan átlépni afölött, hogy a cikkíró ezt írta (egyébként egy érdekes téma lehetne, hogyha egy sajtóközleményben marhaság van, akkor a cikkírónak van-e joga vagy kötelessége kijavítani).
a probléma, hogy ez egy mindenféle cirkalmas címekkel és titulusokkal telepakolt JOGÁSZI társaság reklámja. azért egy jogász tudja már, hogy mikor lépett hatályba egy jogszabály.
ez kb. az a szint, hogy egy középfokú oktatási intézménybe felvételiző diáktól el lehetne várni, hogy a 2+2=? kérdésre ne kettőt adjon meg válaszul, de egy korrepetálásból élő matektanár ha ilyet ír (2+2=2), annak bizony elmentek otthonról. vagy az indexes újságíró (csürhe) ne találja már fel az időutazást, mert még ott nem tartunk...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
k-adi
nagyúr
én ezt értem, meg hogy jogilag stb. de az átlag user számára az a dátum fontos, amikortól jön/jöhet a bünti, az pedig 2018
De igen, valóban jobban odafigyelhetne a cikkíró, ez pontatlanság de a cikkben szereplő tartalomra 0 hatása van, mert ha 2 évvel később lépett volna hatályba, ugyanúgy nem befolyásolja a tavalyi évi bírság összegét, mert a 2 éves türelmi idő szintén rég lejárt volna.
-
Alaaf Pi
senior tag
Ebben benne van a Google, MS, FB & co?
-
joghurt
addikt
A kutyát sem érdekli, mennyi bírságot szabtak ki. Az az érdekes, végül mennyit kellett befizetni (és nem visszakapni).
A tej élet, erő, egészség.
-
Itthon is oszthatnák sűrűbben a bírságokat, múltkor (még alá sem íratták - persze tökmindegy mert tudtommal ilyet nem lehet aláíratni) fölényesen közölték egy nem kis rendezvényre belépéskor a bejáratnál, hogy a rendezvényen kép-, hang- és videófelvétel készül, melyet a jövőben felhasználnak, punktum.
De az egykori karácsonyi fotósunk is világba promótál a képeinkkel (külön nem zavar, de amúgy mint kolléga, megkérdeztem hogy ő miért nem készíttetett adatkezelési tájékoztatót, azt mondta, elriasztja az érdeklődőket ha be kell pipálni kapcsolatfelvételkor ).
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
bambano
titán
válasz Donki Hóte #2 üzenetére
nem hiszem.
az szokott történni, hogy a gdpr hatálybalépését összekeverik a büntetésre adott moratórium végével.
azért van sokakban 18-as dátum, mert 18-tól büntetnek is a gdpr sértésért, miközben az 16-ban lépett hatályba.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
veterán
-
bambano
titán
tartom magam a saját alapszabályomhoz: amikor azt olvasom, hogy a gdpr 2018-ban lépett hatályba, nem olvasom tovább.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- PlayStation 5
- GTA VI
- Poco X6 Pro - ötös alá