- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ocean
tag
Huhh, jó kis ambíció, kalappal hozzá
A metálfény az i20-ra 150k volt, és a szett gumi sem kevesebb, ha jót választasz.Hitelről nincs infóm, szerencsére nekem nem kellett.
Azt tudom, hogy a kötelezőt és a casco-t megkötötték helyettem, de utólag arra jutottam, bár ne tették volna, össze-vissza kavartak mindent, a saját email címem helyére is beírta az alkusz a saját címét, ezért minden email-t FW-zve kaptam meg tőlük, végül személyesen kellett mennem az Allianz-hoz (kétszer), hogy rendbe tegyük.
Sok időt így nem spóroltak nekem... -
rbalint88
addikt
Biztosan sokat dragul a facelift. En kb 3-500ezer koze tippelem. Alkunal a szett gumi kb felejtos, a metalfeny meg mondjuk egy gyari szonyegszett kb realis.
Hitel: lehet a szemelyi kolcsonnel jarsz a legjobban. De szvsz autora nem veszunk fel hitelt, max akkor, ha ugy jobb a konstrukcio es megvan a fedezet. Egyszer akartunk hitelezni autot, de nem tudtunk volna mosolyogni hozza, igy inkabb maradtunk abban a kategoriaban, ami megvolt kpra
-
addikt
A hitel és a biztosítás is abszolút kereskedőtől függ, hogy milyen alkuszai vannak, már ha vannak egyáltalán. Nekem a fóti JP Autónál ajánlottak egy Allianzost, semmilyen kötelezettséggel nem jár az ajánlat lekérése tőle. Felugrott a szemöldököm amikor elküldte, mert én egyik biztosítónál sem tudtam volna ilyen kedvező árat kihozni. GFB + Casco MAX csomag 1 év 146 280 (bonus nélkül, az másik autóra megy).
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest