Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hawkins2
csendes tag
Én pl. a True detectives 2. évad 1. részét szerettem volna megnézni, de az Exoshark-on a 70. link-ig jutottam el úgy, hogy nem indult el egyik se. Emiatt próbálom a bithumen-t.
-
hawkins2
csendes tag
Sziasztok!
A bithumentv-t szeretném feltenni egy android 8-as készülékre, melyen 18.1-es kodi van. Kiírja, hogy telepítve a kizstorrent, majd azt, hogy kizstorrent hiba.
Mi lehet a gond? Köszi a választ! -
hawkins2
csendes tag
Sziasztok!
Frissen telepített Kodi-n a MovieShark elindult, majd a második indításnál már nem jön fel a captcha, egyik link sem indul el.
Mi lehet a probléma?
Köszönöm a választ előre is! -
hawkins2
csendes tag
Sziasztok!
Nagy köszönet a munkátokért!
Más: PC-n a Kodi 16.2-es verziója volt, felfrissítettem 17.3-ra, ezóta nincs kép a lejátszáskor, csak hang, mi lehet a probléma?
Köszi előre is!
-
hawkins2
csendes tag
Sziasztok!
Egy barátomnak feltettem a kodi 17.1-es verzióját windows 10-es notebook-ra valamint a movieshark 2.2 repo-ból többek között a movieshark kiegészítőt, ami működött is szépen. Nem tudom, hogy mit csinálhatott vele, de pár nap múlva visszahozta, hogy a movieshark kiegészítő nem megy.
A Kodi kiírta, hogy Movie shark hiba,további információk a hibanaplóban.
Gondoltam, hogy letörlöm a kodit, újratelepítem és megjavul, de hiába töröltem és telepítettem újra, a movieshark kiegészítő nem működik.
Az appdata\roaming-ból is letöröltem a kodihoz tartozó dolgokat, úgy telepítettem újra, de ugyanaz.
Megmondaná valaki, hogy miért, ill, mit kell csinálni vele?Köszi előre is!
-
hawkins2
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy MXQ tv box android 4.4-el. Kaptam egy iptv csomagot, melyet a vlc normálisan le is játszik akadozás nélkül. A KODI-ba belerakva a csatornák akadoznak, 1 percen belül 5-6-szor is kiírja, hogy előtöltés, majd elindul, magyarul akadozik.
Mi lehet a probléma?
Köszi előre is! -
hawkins2
csendes tag
A movieshark plugin-ben nektek működnek az indavideo-s linkek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
- Belépő kategória (GARIS , KIVÁLÓ ÁR ! ) Ryzen 5 2600X / 16 gb drr4 / 5600 xt 6gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest