-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gorje
senior tag
Igen én is így gondolom és e miatt állítottam eurora mert ha dollárban lett volna akkor lehet "vámolnák" az átszámítás miatt.
Normál posta most olvasom. Félreértettem. Tárgytalan akkor.
aryes: Nálam nem jött elő ez az ördögi kör. Nekem még csak pozitív tapasztalatom van a magyar postával. Pl amerikába küldtem csomagot EMS-el (16e ft feladási díj, 140e Ft-ra biztosítva) és kicsúszott a nem időgarantált, VÁRHATÓ kézbesítési időből (2 nappal). Elkezdtem kerestetni és panaszt tettem. Csomag rendben megérkezett és a feladási díjat is visszakaptam 12 nap után. Az mpl itthoni szolgáltatásai gyorsak (pl 1 munkanap) és ha utánvétes, nem forgatják/ülnek a pénzemen (mint más futárszolgálatok) hanem 2 napon belül megkapom.
(Postásomnak meg respect, elkérte a postaládakulcsom és ami belefér belerakja. Igaz biztos nem ok nélkül, mert adtam már neki aprót, kávét, ebédet és pl ma jött 1 wireless egér mondtam tedd el kariaji)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD RTX 3080 10GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
- Eladó Oneplus watch 2R
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
- AMD RX Széria VIDEÓKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! /Házhoz megyek!/Azonnal/NAGY MENNYISÉGBEN AKÁR!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest