- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- PHP programozás
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atyca
senior tag
Talán ez?
2021-10-30 18:55:15.800 T:19208 INFO <general>: CPythonInvoker(23, C:\Users\luste\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.opensubtitles\service.py): script successfully run
2021-10-30 18:55:15.814 T:19208 INFO <general>: Python interpreter stopped
2021-10-30 18:55:18.069 T:9092 INFO <general>: initializing python engine.
2021-10-30 18:55:18.313 T:9092 ERROR <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'KeyError'>
Error Contents: 'episode'
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\luste\AppData\Roaming\Kodi\addons\service.subtitles.supersubtitles\service.py", line 517, in <module>
if item['episode'].lower().find("s") > -1:
KeyError: 'episode'
-->End of Python script error report<--
2021-10-30 18:55:18.328 T:9092 INFO <general>: Python interpreter stopped
2021-10-30 18:55:18.331 T:7488 ERROR <general>: XFILE::CDirectory::GetDirectory - Error getting plugin://service.subtitles.supersubtitles/?action=search&languages=Hungarian&preferredlanguage=Hungarian
2021-10-30 18:55:34.973 T:18036 WARNING <general>: CGUIWindowManager - CGUIWindowManager::HandleAction - ignoring action 107, because topmost modal dialog closing animation is running -
brazos
senior tag
Emlékeim szerint nálam a 18-as kodikon még rendben működött, a 19-eseknél már meg alig használtam, de ez a hibaüzi már előjött a 19.1-es verziónál is nálam párszor. Hiába van a kodi-s addon oldalakon úgy hirdetve , hogy all rendszer, ez szerintem nem mátrixos cucc. Annak ellenére, hogy hiba nélkül felmegy rá, de pl. Kodi-19.3-nál jött elő az a hiba, hogy az eddig jól működő Thumbnail Cache Cleaner addon nem működik, nem tisztít! Felmegy a 19.3-ra, nincs hibaüzi a telepítésekor, de nem működik nem tisztít. Valszeg ebben is python hiba lesz.
-
brazos
senior tag
Egyébként Linux alá most tettem fel én is a Kodi-19.3-as verziót, és a kérdéses service.subtitles.supersubtitles-0.0.26.zip addon ugyanezt a hibaüzit produkálja! A Linux alaprendszerben meg már eleve python-3.9.7 van telepítve, a kodi is simán működik vele, ez az egy addon dilizik, nagyon valószínű, hogy ez nem kodi-19.3 kompatibilis már.(noha feltelepül rá, ami eléggé érdekes)
-
brazos
senior tag
Ugyanerre a hibára panaszodtál itt is:
https://itcafe.hu/tema/kodi_xbmc_kiegeszito_magyar_nyelvu_online_filmekhe/hsz_34260-34260.html
betűre ugyanaz volt ott is a hibaüzi.
Mivel most már Kodi-19.3-van nálad, ez nagyon valószínű, hogy python hiba lesz, vagy a 2020-as service.subtitles.supersubtitles-0.0.26.zip addon nem kodi-19.3 kompatibilis. -
gyűrű
addikt
válasz
the radish #36806 üzenetére
A Kodi\userdata\Database mappa tartalmát törölted?
Vagy legalább onnan a MyVideos....db fájlokat? -
the radish
senior tag
Sziasztok!
Android, Kodi 19.3
Régebben törölt állományok miért szerepelnek a logban?
Volt már médiatár tisztítás, alkalmazás cache törlés és mégis ott virít.
Régebben a "script.database.cleaner-V0.6.1" kiegészítés remekül működött, de ezzel már nem kompatibilis.2021-10-29 21:32:01.320 T:6569 INFO <general>: VideoInfoScanner: Starting scan ..
2021-10-29 21:32:03.493 T:6924 INFO <general>: initializing python engine.
2021-10-29 21:32:03.564 T:6569 WARNING <general>: Process directory 'smb://192.168.1.1/Nas (at sda1)/Torrent/Sorozatok/Money Heist/' does not exist - skipping scan.
2021-10-29 21:32:03.583 T:6569 INFO <general>: VideoInfoScanner: Finished scan. Scanning for video info took 00:02
2021-10-29 21:32:03.751 T:6926 INFO <general>: initializing python engine.
2021-10-29 21:32:03.767 T:6569 INFO <general>: CleanDatabase: Starting videodatabase cleanup ..
2021-10-29 21:32:05.085 T:6569 ERROR <general>: SMBDirectory->GetDirectory: Unable to open directory : 'smb://USERNAME:PASSWORD@192.168.1.1/Nas%20(at%20sda1)/Torrent/Completed/American.Traitor.The.Trial.of.Axis.Sally.2021.1080p.BluRay.DD%2b5.1.x264.HuN-No1'
unix_err:'2' error : 'No such file or directory' -
aldebaran
addikt
Sose szoktam a tv adásokat nézni, de most gondoltam, megnézem a Ninja-t. 1-2 másodpercenként akad a kép. Elkezdődött a reklám, az egyszer sem akadt meg
-
atyca
senior tag
A supersubtiles működik srácok?
Nálam hibát dob mindkét eszközömön (lsd. aláírás) -
ztsoft
őstag
válasz
vargalex #36777 üzenetére
Nálam tegnap este ismét nem ment az RTLMost, a videók nem indultak ~3 órán keresztül (éjfél előtt pár perccel megjavult). A logból csak annyit sikerült megtudni, hogy a szerver 498-as hiba kódot küldött (HTTP Error 498: unknown status). Az oldalon nem néztem ekkor.
Már a pastebin is válogat, törölték az általam feltöltött logot.
-
tomigonzo
aktív tag
Bocs kicsit offtopik, Netflix addon-t hasznalja valaki 19-n? bejelntkezeik, listaz, de a film mar nem indul el.
koszi -
vargalex
Topikgazda
válasz
brazos #36785 üzenetére
Az MS repo-t biztos, hogy frissítetted kézzel 2.7.2-re? Mondjuk ha nem, akkor is érdekes, hogy nálad 5.1.34-en maradt, mert ahogy írod is, még a 2.7.1-es MS repo-ban is az 5.1,37 a legfrissebb elérhető verzió...
Én direkt kipróbáltam linuxon és CE alatt is. Mindent frissített azonnal, majd a repo kézi frissítése után egy frissítések keresésére a resolveurl-t is 5.1.49-re. -
brazos
senior tag
válasz
vargalex #36784 üzenetére
Ennek ellenére nálam nem tette fel automatikusan! Azokat az addonokat, amiket fentebb leírtál, ma a Kodi simán indításakor azonnal lefrissítette, de ezt az egyet nem.
Az 5.1.34-es volt fenn a kép készítésekor, halványan láthatod is a kép felső felén, és ezt a MS repo nem frissítette nekem, -pedig az is régen fenn van, és abban már/még az 5.1.37 verzió van(a weben legalább is)- ezért kénytelen voltam a Resolve url saját repójából frissíteni. A vicc az, hogy a Resolve url repó is már jó régen a gépen van, és az sem frissítette fel eddig a meglévő 5.1.34-es verziót, csak most a kézi frissítésre. Pedig a kodi úgy van belőve, hogy frissítsen mindent, és mivel 19.1-es kodi-ról van szó, ez a resolveurl nem addon(zip)ből lett telepítve, hanem a repója lett előbb feltéve, akárcsak az MS repó is. Mindenesetre érdekes a dolog, azért is írtam meg. Majd odafigyelek rá ezután, még jó, hogy ez más repókból is elérhető. Nekem eddig sem volt nagy gondom a kereséssel, csak a nagyon régi filmek linkjei nem jöttek be, azok meg a forrásban sem voltak már elérhetőek. -
mexel
veterán
Köszönjük!
-
vargalex
Topikgazda
Sziasztok!
Elkészült a Mozicsillag Matrix kompatibilis verziója. Egyúttal átálltam resolveurl használatára urlresolver helyett, ami repo-ja include-olva van a MovieShark repo-ba (folyamatosan frissülni fog). Így utóbbi frissítése is szükséges 2.7.2-es verzióra (nálam ezt nem tette meg automatikusan, viszont a Telepítés tárolóból->Kiegészítő tárolóhely->MovieShark repository alatt kézzel megtehető.
Az átállás oka egyszerűen az, hogy a resolveurl karban van tartva, igazából az urlresolver onnan emeli át a commit-okat, jelenleg 3 hónapos lemaradásban. Az eredménye az, hogy a resolveurl több forrás feloldását el tudja végezni.Az átállás a következő addonokat érinti:
- dmdamedia
- filmvilag2
- movieshark
- mozicsillag
- netmozi
- onlinefilmek.me
- onlinefilmekingyen
Azaz ezen kiegészítőkből is friss verzió érhető el. Bármi gond, észrevétel van, keressetek nyugodtan!
-
vargalex
Topikgazda
válasz
blakey #36775 üzenetére
Elméletem nekem is van. Elsőre azt gondoltam, hogy a jwt token-ben található lejárati idő ellenére hamarabb lejártnak tekinti a szerver oldal. De tegnap ennek a törlése nem segített, új jwt tokent kért az addon, de továbbra sem működött.
A második gondolatom az volt, hogy az addon ugyebár a logint 24 óráig érvényesnek tekinti, addig nem jelentkezik be újra. De tegnap annak törlése sem segített.
Úgyhogy szívesen várok bármilyen ötletet. -
bivalyos
aktív tag
Sziasztok, kellene egy kis segítség kicsit libreelec is, szóval adott egy Rpi4 argon m2 házban ssd el, de a ház hdmi kimeneten csak az egyiken ad képet, és így pont nincs cec funkció sajnos, van esetleg megoldás? Vagy a kuckó lehet hibás?
Aki így használja keressen meg pmben legyen szíves. -
blakey
titán
RTLMost alatt a videók nem akarnak elindulni: [link]
Webes felületen működik.
-
atyca
senior tag
A YouTube quota tullépés hibaüzenettel mit lehet kezdeni?
Valamit elszúrtam az API készítésnél? -
ORCA58
addikt
A plugin.video.youtube-unofficial-6.8.18.alpha2+matrix.1 Youtube addont használtam. Tegnap jelezte van frissítés, amit fel is tettem. (X96MAX)
A bejelentkezésem eltűnt. Az új bejelentkezést 2x kellet megcsinálni.
Ami nagyobb baj, hogy ez nem feliratozza a videókat, és a box újraindítása után a már el sem indult.
Visszatettem az unofficial-t, újra be kellet jelentkezeni, de az tökéletes.
Más is járt így, vagy ez az én problémám? -
blakey
titán
Az ilyen gondokat talán a fejlesztőknek kéne írni, semmi ilyesmit nem tapasztalok, tehát nem is tudnék semmit se kezdeni azzal, hogy nálad rossz. Kellene log, stb. Az, hogy miért történnek dolgok, talán a Kodi fejlesztőit is meg kéne kérdezni, mert kb. sz@rnak a Matrixra és már inkább a Nexussal foglalkoznak. 1-2 dolog már Nexusból kerül a Matrixba. Ha eredményt szeretnél elérni akkor a panaszaid leginkább a CE fórumán vagy ha Kodi specifikus akkor a Kodi fórumán talán nagyobb segítségre találnak.
-
mexel
veterán
A,ikor a matrixot kipróbáltam, az elsők közötti nightly-t tettem fel. Akkor örültem mert a boot idő gyors lett ) pl vontar128 vagy x96max boxokon), kb fél perc. Ráadásul eltűnt a hang későbbi indulása, amint indult a videó, vagy pause után azonnal volt hang is. Most a legutolsó nightly-kkal és akát fix-el sajnos ezek a jó kis dolgok ismét visszaálltak, már nem azonnal indul a hang és a boot idő is egyre hosszabb.
Ezeket miért kell vajon? -
liberate64
friss újonc
RPI3-ra nem igazan lehet 19.x-re menni. Nincs stable release. Azert kerdem hogy a regebbi 18.9 verzioval rpi-n megy e valakinek a plugin.
-
liberate64
friss újonc
Sziasztok! nekem OSMC-m fut RPI3-on. 18.9, legujabb Widevine, most frissitettem.
RTL Most 2.2.29 plugin nekem semmi videot nem indit. Mukodik valakinek rpi-n? -
weinmaker
őstag
válasz
blakey #36738 üzenetére
Nálam is megy, de van, hogy szórakozik, ami valszeg az RTL hibája. Ezt egy kodiból kilépés, majd vissza meg szokta oldani.
Arra van valami, hogy rtl és tv2 menjen kodi alatt? Hiába van ugye voda Tv és Tv Go előfizum is, azok nem mennek. M4 megy, és mellé jó lenne az rtl és tv2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- VoLTE/VoWiFi
- Gyúrósok ide!
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest