- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
Transmission app másnak is csak homokórázik ha a fájlokat vagy a torrent egyéb adatát akarom megnézni? Mióta az Rpi-t lecseréltem S912-es box-ra szerintem azóta csinálja ezt.
-
cof
veterán
válasz
vargalex #29197 üzenetére
Oké, de a kategóriák az más mind a kettő oldalon. Mondjuk ha nem akarok keresni hanem csak böngészni, ezt az animációk kategóriával megtehetem, míg a kiegészítőben ez ugye nincs benne, mert a videa.hu kategóriákat listázza.
Szóval ez konkréten gyerekeknek szól, és nem kell átvergődni böngészés közben mindenféle idétlen videón.
-
cof
veterán
Egy ötlet új kiegészítőre: videakid.hu
Ahogy nézem ugyanaz a motor mint a videa.hu-n, talán csak a hivatkozásokat kellene átírni a videang kiegészítőben.
-
róland
veterán
TEDx-hez van valamilyen kiegészítő? (Egész érdekes előadások vannak/lesznek mostanában, jó lenne azokat nagy képernyőn nézni!)
-
-
Röfi1
csendes tag
válasz
Mr Dini #28740 üzenetére
YouTube Add-on privát API
Sikeresen generáltam a 3 szükséges kódot (API Key, Client ID, Client Secret) a YT add-ont mégsem tudom használni Androidos TV-n:
1. azt írja ki, hogy API Key is incorrect. (Kérdés: a Client ID …..a.apps.googleusercontent.com -ra végződik, a szám-betű kombinációs ID-t ezzel a végződéssel együtt kell beírni?)
2. Dupla bejelentkezés: bejelentkezéskor üzenet: ugrás ide 'google.com/device' és írjak be egy kód sorozatot. A Kodiban hogyan ugorjak a google.com/device oldalra? Internet browserrel a google.com/device oldalon beírom a kódot, visszajelzi, hogy a You Tube TV add-on sikeresen hozzáadva, de visszatérve a Kodihoz nem tudok tovább lépni újabb kódsort ad ki.Van valami ötletetek (nem PC, Android TV)
Köszi -
Speedcop14
csendes tag
Sziasztok..találkozott valaki azzal a problémával hogy a hálózatról (SMB) lejátszás megállításakor vagy amikor vége a lejátszásnak a Kodi egyszerűen kilép? Leia 18.6 (próbáltam másik verziókat) WIN10...köszi
-
Zebu
addikt
Valami KODI bug lesz, mert most mászkáltam a médiatárban töröltem ezt-azt. Letöltöttem néhány feliratot és most ott maradt. Nem értem. Lehet autoupdate, vagy autobackup megbolondítja? Jajj kezdhetem tesztelni mi akad össze mivel....
Egyébként van módszer valamilyen logolásra, ahol meg tudnám nézni milyen hibát dob, ha nem megy neki a másolás?
-
blakey
titán
Most nincs előttem az NFS, mert SMB-t használok de biztos, hogy valami jogosultsági probléma van ha a Kodiban minden megfelelően van beállítva, nálam jól működik a letöltés, fikm mellé teszi a feliratot. Próbáld ki USB-ről is, ha ott sem jó akkor a Kodiban van a gomd, ha ott jó akkor a NAS-nál kell keresni a hibát.
-
Zebu
addikt
válasz
blakey #29185 üzenetére
De nem tudom mi lehet a baj. Film mellé akarom tenni, egy synology NAS-on vannak az adatok. NFS megosztást csináltam R/W a megosztott mappákra. KODI-ból tudok törölni file-okat, ami nem kell, azt általában onnan távolítom el. A feliratot mégsem sikerül oda másolni.
Nem értem mi lehet
Milyen egyéb hozzáférés kellhet?
-
Zebu
addikt
Sziasztok,
Ez a felirat letöltésem nem oldódott meg az elmúlt 3 hónapban. Úgy néz ki a dolog, hogy a TEMP mappába beteszi, de nem másolja onnan sehova tovább. Találkozott már valaki ilyennel? Mi lehet a megoldás?
-
cpt rodgi
tag
Ismet sziasztok ,
segedelemre lenne szugsegem. napok hetek ota haverkodok a kodival . mar mar kezdunk jobaratok lenni,
-Az on line filmezest egyszeruen feladtam mert pocsek minöseg es 20 linkbol egy megy( nekem)-amit nagyon szeretnek, h a ip cam menjen rajta ( mondjuk filmnezes közben 2 kicsi kep mondjuk 2 also sarokba
( csöpp kicsi utodok elalvasat es siras okat szeretnem lesni)
leszedtem a surveillance room illetve a camera t de nem tudom ravenni h az ip kameraval közös nevezon legyenek.
amit tudok:
[link] ip kameram ( nagyon jo minöseg, a gyari icsee app al szuper)
de nagyon nem engedi magat
a synology nasom ugy tudta felvenni, hogy ö kereste meg es mint "[ONVIF] " kamera. egyszerüen a felhasznalo nev , pw ip, port kitöltesevel nem megy . csak [link] emigyen megy.nos a kodiba ezt atultetni vagy barmire van e mod lehetöseg?
Valaszokat köszi elöre is.
Probaltam a forumban keresni, de nem talaltam ra lehetoseget . -
flamario
tag
válasz
vargalex #29180 üzenetére
akkor ezt is láttad
Gujal00 requested a review from jsergio123 2 days ago -
vargalex
Topikgazda
válasz
flamario #29178 üzenetére
Ha megnézed, oda is beküldtem 22 napja. Le sem szarja... Egyébként pedig, ha merge-elik a 2 repo-t, akkor pont hogy nem kellene felülírja a jsergio123 nem módosított forrása...
Lehet, hogy inkább a fork-omat kellene átnevezni és azt használni a saját kiegészítőkben. -
flamario
tag
At the current time, URLResolver code is being developed for the most part by one person, jsergio123, through his ResolveURL fork –
-
flamario
tag
válasz
vargalex #29171 üzenetére
Szia!
Talán ezért lett volna jobb jsergio123/script.module.resolveurl be berakatni először.
Mert a TV addonosok ebből dolgoznak -
Röfi1
csendes tag
-
vargalex
Topikgazda
válasz
brazos #29173 üzenetére
Nem tudom, hogy hol nézted, de a videa.py és a helper.py is benne van az 5.0.57-ben. Éppen az a probléma, hogy a linkelt commit-ban (amiben visszaállították a merge-elt pull request-emet) benne vannak ezek a file-ok is, mint érintettek. Egyébként felraktam a repo-ba egy 5.0.58-alpha verziót, amibe visszaraktam a változásokat. Ha xtend frissíti, akkor automatikusan frissülni fog.
Szerk.: látom észrevetted a tévedést...
-
-
brazos
senior tag
válasz
vargalex #29171 üzenetére
Talán annyit lehet tenni, hogy az 5.0.56-os verzióból kiemelni magát a videa.py fájlt, és a helper.py fájlt, áttenni az 5.0.57-be.(mert az újban ezek a .py fájlok már nincsenek benne!) Hátha segít valamit, de ezt egyénileg kell megejteni, és figyelni kel, hogy az újabb urlresolvel kiadásoknál is ezt a javítást újra meg kell majd tenni.
Amúgy az 5.0.57-verzióban meglepetésemre végre már kivették a függőségek közül az Ingigó-t.(eddig ezt kézzel ellett kivenni, és csak utána lehetett az önhatalmúlag feltelepített Indigo-t kitörölni. -
vargalex
Topikgazda
válasz
brazos #29170 üzenetére
Szia!
Kösz a jelzést!
A bunkó tvaddon-osok az általam beküldött és korábban már merge-elt pull request-et a legutóbbi commit-ban egyszerűen visszaállították a régi verzióra.
Nem tudom, hogy mi lenne a jó megoldás...
És ugye ez azt is jelenti, hogy az összes többi addonban is elromlott újra a videa.hu-s linkek feloldása... -
Luissimo
veterán
rendesvagy, hogy gyüjtögettél nekem, DE,
régebben ez működött már ugyanezen beállításokkal.
-böngészőben beenged ugyanazzal, amivel KODIban nem. (illetve bennvagyok az oldalon, csak a linkeket nem listázza ki, de azt kiirja, hogy melyikhez mennyi link elérhető
Hibaüzenet:
"Listalekérés sikertelen. A hozzáféréshez regisztráció szükséges"
Megnéztem a böngészőben a juzernév ,jelszó párost és ugyanaz van neki megadva, kapjabe.micsináljak, regeljek be egy újat?
-
brickm
őstag
Sziasztok!
Legujabb libre elecet tettem ma SD kártyára, feltettem az HBO go appot, majd megprobáltam bejelentkezni, de nem sikerült (több opciot is választottam, alapvetően nem szolgáltatón keresztül kéne belépnem, webes reg, de hibára fut.) mit nzzek meg első körben? -
clizer
tag
Sziasztok!
Ma elindítottam a YouTube-t CE alatt, erre ez fogadott: "LoginException: (401) deleted_client" és "The OAuth client was deleted."
Mi lehet a bibi? Nem lett nyúlva semmihez.
Most próbáltam YT frissítést, majd újra hozzáadni a google.com/device oldalon, de ugyanúgy ezeket dobja ki. -
cof
veterán
válasz
vargalex #29162 üzenetére
Ok. Csak azért töröltem közben mert az inputstreamhelper nem elég mint függőség, nem teszi fel az adaptive-ot, HBOGO is első indításkor szól, hogy az kell hozzá, és telepíti. Szóval abban a formában így nem volt helyes.
Bár szerintem az nem zavarna bele a nem DRM védett anyagokba, ha feltenné magától (amúgy is engedélyezni kell még az MPEG-DASH-t utána). Elég sokan használják itt RTLMost+-al ahogy nézem, az meg mindegyik DRM védett tartalom. Meg már a március 1. után feltöltött anyagok 99%-a is.
-
cof
veterán
.
-
nfsu17
veterán
válasz
Teagol #29150 üzenetére
3 hosszú kulcsot kell megadni a megfelelő helyen, ebből egyik az API.
Nem tudom, hogy azoknak köze van-e az előzményekhez, mert nekem megy az is."API KEY HERE", "CLIENT ID HERE", "CLIENT SECRET HERE"
A leírás alapján megcsináltam amit kellett és szépen megy azóta is.vargalex
A videa addon csak külön telepíthető? A repoból csak akkor majd, ha az is frissülni fog?
Új hozzászólás Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest