- Router gondok
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Facebook és Messenger
- Hálózati / IP kamera
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Netflix
-
IT café
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rKrisi
csendes tag
válasz
BPéter1984 #26298 üzenetére
Az OSMC (Open Source Media Center) saját hardvere. Az OSMC is egy distro hasonlóan a libreELEC-hez, akár RPi-re is telepíthető. Ők gyártottak egy saját hardvert, ami sokkal inkább a médiára van kitalálva, nem úgy mint a Raspberry. Az osmc.tv oldalon szerintem mindent meg lehet találni, specifikáció és hasonlók.
Számomra ami miatt ez lett és nem más androidos illetve hasonló boxok: rendszeres támogatás kifejezetten ehhez az eszközhöz, egy "sima" Linuxos eszköz ez is, ezért igazán bármi másra is használható, bármi telepíthető rá. Lényegében ugyanúgy használható mint egy Raspberry csak van hozzá támogatás, illetve direkt médialejátszásra lett kitalálva. Van hozzá gyári távirányító is, ami RF-en működik nem IR-en, de van az eszközben IR vevő is ezért használható univerzális távirányítóval is (én Logitech Harmony-val használom és tökéletes).Dolby Atmos-t rendszeresen használom, simán viszi a nagyobb bitrátájú hangokat is, 4K-t próbáltam, simán működik ahogy mondják, egyedül a HDR-t nem próbáltam, ugyanis nincs még megjelenítőm hozzá ami tudná ezeket.
Ami fontos, ezen hardveresen dekódoltak a videók, Raspberry-n erre nem minden esetben van lehetőség, ezért nem elég erős még a RPi 4 se erre. Link
-
blakey
titán
válasz
Stevenstyle #26294 üzenetére
CoreELEC alatt szintén Kodi 18.4-el, nincs gond.
-
rKrisi
csendes tag
válasz
BPéter1984 #26292 üzenetére
Én OSMC Vero 4K+ használok. A linkelt listában az is szerepel.
-
files32
tag
válasz
Stevenstyle #26294 üzenetére
Frissített.
-
Stevenstyle
senior tag
Sziasztok!
Philips android tv-n tegnap óta nem működik az rtl most és az m4 app. Előtte szaladt renesen. Esetleg más is járt hasonlóan? Elvileg mindkét app a legfrissebb. Rtl most 2.2.2 hmmm... lehet a frissítés óta nem megy?
18.4-es Kodin.
-
gyűrű
addikt
válasz
BPéter1984 #26292 üzenetére
Android S922x boxok, vagy sbc-k Coreelec-el
-
tannoyfan
tag
válasz
BPéter1984 #26290 üzenetére
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=332180
RPi4 & Intel x86_64 - Linux / LibreELEC NO working Kodi HDR10 support wait till approx. mid/late 2020
Nagyjából mindenre is kitérnek.
-
BPéter1984
tag
Sziasztok a kérdésem a következő , nem tudom lehetséges e , dolby atmos , hdr10+ , 4k uhd , és hasonlók támogatása kodival és milyen hardver kell alá ? RPI4 esetleg vagy valami más ?
NAS szerveren vannak a tárolt filmjeim és egy 4k-s tévén lenne megjelenítve a tartalom , keresem a legjobb megoldást a lejátszásra.
Köszönöm a segítséget. -
tcsaba007
tag
Sziasztok!
Az Emby szervert szeretném feltenni AE alá, de csak a CE repoban találtam meg, máshol csak a kliens van, nem a szerver. A CE repo meg ha jól gondolom csak CE-ből érhető el.
Hol találom még meg az Emby szervert? -
gabby123
tag
válasz
RockFonok #26283 üzenetére
Légyszi máskor ne írd ki a forrás oldalakat.
Az általad kérdezett két filmes addon nem müködik. Talán nem is fog.
A mesés passz.b4lukapitany ezt tőed is kérjük ne írd ki az oldal nevét címét.
Volt már miatta probléma.
Ne hogy ezek is tiltására kerüljenek.
(Virágbolt)
Köszönjük! -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a tv-n a kodi szépen megjelenik minden helyet kitölt, viszont ha lejátszok valamint akkor körbe fekete sáv van. Akár 16:9-es tartalomnál is, ez mitől lehet?
Próbáltam kalibrálni de nem akarta akkor sem teljesen kihúzni a képet.
Köszi a segítséget. -
-
cof
veterán
válasz
kovbandi82 #26284 üzenetére
Igen, először tedd fel a tárolót [repository.castagnait-1.0.0.zip], aztán mehet a tárolóból a telepítés. [link]
-
Sziasztok. Raspberry + Kodira van működőképes Netflix addon?
-
RockFonok
tag
Sziasztok!
A Movie Shark cc és a filmecske működik már?
Movie Shark cc sajnos nem indultak el a filmek amikkor rá kattintottam, Filmecske-n meg semmi film nem volt benne.
Újra raktam a gépet múlt hét hétvégén az óta nem is raktam fel őket.Ezeket raktam fel:
ExoShark ezt állítottam át benne:A másik Movie Shark-ot át írtam Filmezz.co-ra
Mozicsillag meg alapból Mozicsillag.me volt.A másik rajzfilmek.online , ott nem csináltam semmit.
Tudtok még ilyen filmnézős kiegészítőket?
Legújabb Kodit raktam fel a hivatalos oldalról.
Kiegészítőt meg innen a legfrissebbet:https://repo.mvshrk.xyz/plugins/repository.movieshark/ -
b4lukapitany
tag
Sziasztok! Ncore-os HunCoreTV kiegészítőnek működnie kéne elvileg? Én megcsinálom úgy, ahogy az összefoglalóba le van írva és kiírja, hogy hiba blablabla.
-
mikrofon
veterán
válasz
tannoyfan #26280 üzenetére
Most már elég sokat próbálkoztam de nem tudom működésrr bírni a nctv alkalmazást.
Hiba 1:
2019-10-05 20:37:27.179 T:6613 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'> Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'session' Traceback (most recent call last): File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/service.kizstorrent/kizstorrent/kizstorrent.py", line 18, in <module> torrentSession = libtorrent.session() AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'session' -->End of Python script error report<--
Hiba 2
2019-10-05 20:39:22.171 T:7719 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<-- - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS! Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'> Error Contents: 'NoneType' object has no attribute 'session' Traceback (most recent call last): File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/plugin.video.huncoretv/default.py", line 25, in <module> from kizstorrent import play_torrenturl File "/storage/emulated/0/Android/data/org.xbmc.kodi/files/.kodi/addons/service.kizstorrent/kizstorrent/kizstorrent.py", line 18, in <module> torrentSession = libtorrent.session() AttributeError: 'NoneType' object has no attribute 'session' -->End of Python script error report<-- 2019-10-05 20:39:22.347 T:7718 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.huncoretv/ 2019-10-05 20:39:22.360 T:6326 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.huncoretv/) failed -
kzolee216
senior tag
Sziasztok!
Tudtok esetleg egy olyan hbo go kiegeszitot ajanlani ami fut 4.10.1303.0 Widevine alatt?
A hbo go eu sajnos nem indul el alatta, uj verzional pedig magas bitrate-el idonkent frameskipping tapasztalhato.
Azert kerdezem, mert a netflix siman fut a 4.10.1303.0 verzioval, ujnal viszont az is be br szaggat.
Eszkozon: Beelink gt king
Rendszer: CoreelecKoszi.
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
ujra telepitettem a CE t a hangjiba miatt. Most jo. Telepitettem a movieshark repot de nem jelenik meg a kiegeszitok kozott. Hogy tudom elohozni?
udv -
tannoyfan
tag
válasz
Jofi81 #26273 üzenetére
https://github.com/asciidisco/plugin.video.netflix/issues/665
Tegnap raktam fel én is, nekem más miatt nem akart működni, de harmadikra összejött...
-
Jofi81
őstag
Felraktam a Netflix addont RPI 3 OSMC-re , de valamiért nem indul:
Netflix hiba
További információk a hibanaplóban
Mi lehet a probléma?2019-10-04 21:47:32.012 T:1502069472 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.ImportError'>
Error Contents: No module named Cryptodome.Random
Traceback (most recent call last):
File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.netflix/addon.py", line 28, in <module>
import resources.lib.navigation.player as player
File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/navigation/player.py", line 16, in <module>
from resources.lib.services.playback import get_timeline_markers
File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/__init__.py", line 6, in <module>
from .msl.http_server import MSLTCPServer
File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/msl/http_server.py", line 17, in <module>
from .msl_handler import MSLHandler
File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/msl/msl_handler.py", line 22, in <module>
from .request_builder import MSLRequestBuilder
File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/msl/request_builder.py", line 23, in <module>
from .default_crypto import DefaultMSLCrypto as MSLCrypto
File "/home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.netflix/resources/lib/services/msl/default_crypto.py", line 7, in <module>
from Cryptodome.Random import get_random_bytes
ImportError: No module named Cryptodome.Random
-->End of Python script error report<--
2019-10-04 21:47:32.012 T:1502069472 DEBUG: onExecutionDone(5, /home/osmc/.kodi/addons/plugin.video.netflix/addon.py)
2019-10-04 21:47:32.211 T:1502069472 INFO: Python interpreter stopped
2019-10-04 21:47:32.211 T:1502069472 DEBUG: Thread LanguageInvoker 1502069472 terminating
2019-10-04 21:47:32.211 T:1686086368 DEBUG: osmc_settings: OSMC Setting Module __ script.module.osmcsetting.pi __ found and imported
2019-10-04 21:47:32.216 T:1512039136 ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.netflix/
2019-10-04 21:47:32.216 T:1512039136 DEBUG: Thread waiting 1512039136 terminating
2019-10-04 21:47:32.217 T:1915303472 DEBUG: ------ Window Deinit (DialogBusy.xml) ------
2019-10-04 21:47:32.219 T:1915303472 ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.netflix/) failed%MCEPASTEBIN% -
Kenderice
senior tag
Sziasztok.
Két kérdésem lenne.
1. Tudtok olyan okostv-t mondani, amin gond nélkül megy a KODI és benne elérhető a Enigma2 kliens addon?
2. Addonokat külön le lehet tölteni és fel lehet tenni KODI-ra, vagy ez csak repository-n keresztül lehetséges?
Köszönöm. -
gyűrű
addikt
válasz
saratimi111 #26265 üzenetére
online stream addonban vannak
-
saratimi111
lelkes újonc
Sziasztok!
Az RTL Klubot illetve a TV2-t hogy tudom nézni, külföldön? Németországban! Online szeretném. -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
ha a kodi automatikusan nem talál meg mediatartalmat akkor hogy lehet hozzáadni a könyvtárhoz?üdv
-
mikrofon
veterán
Beállítottam a Spotify kiegészítőt. Működik is, de rendszeresen feljön egy ablak, amit ha leokézok akkor megnyit egy fület a böngészőben (localhost: ...) authentication succesfull felirattal. Ezt ki lehet kapcsolni? Elég idegesítő. A probléma az, hogy olyankor is feljön az ablak amikor nem is használom és nem is szándékozom ezt a kiegészítőt használni.
Van rá valami megoldás? -
vargalex
Topikgazda
válasz
ORCA58 #26257 üzenetére
A 2.2.2 verzió akkor lesz elérhető, ha xtend frissíti az addons.xml-t.
A kérdéses részt (75. sortól) így módosítottam:
manifest_url = net.request(stream_url, redirect=False)
manifest = net.request(manifest_url)
sources = m3u8_parser.parse(manifest)
if len(sources) == 0:
manifest_url = stream_url
manifest = net.request(manifest_url)
sources = m3u8_parser.parse(manifest)
Új hozzászólás Aktív témák
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- MSI GeForce RTX 5070 12G VENTUS 2X OC
- Wheel Stand Pro - GT /PRO /EX /FX + Thrustmaster T150
- Chario Hyper 1 Mk2 audiofil hangfalpár
- keresek Rx 6700xt..6800..6800xt mai átvétellel,szombathely--kőszeg--sopron átvétellel
- GARANCIÁS FULL WHITE GAMING PC 16GB DDR5 RAM, RYZEN 5 7600X , RTX 4060 8GB, 1TB NVME SSD, 4TB HDD
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest