Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alusky

aktív tag

LOGOUT blog (1)

Nincs is jobb, mint a vasárnapi ebéd mellé egy kis fehérgalléros szenvedés illatát érezni. Mondtam már régebben is, ilyenkor látszik kinek a munkája mögött van tényleges tartalom és kié mögött nincs. Azoké hullik szét mindig és retteg állandóan minden másnap valami miatt. Már írták előttem is, ha te nem pötyögöd be a szaros szoftvert vagy nem töltöd ki a papírt aznapra, a kutyát nem fogja érdekelni, nem teremtesz lószart se alapvetően, addig más keze munkája nélkül éhendöglesz vagy nem lesz meg a segged alatt a kényelmi rendszer amit elvársz. Hát ez van, mégis világ ilyenné alakult, mégis a lufimunka az amit többszörösen fizetnek és ezek az emberek a legéletképtelenebbek. Én is tudom ugyanúgy mondani, hogy ha nem tetszik elvették a homeofficet vagy kidobtak egy AI miatt, húzzál továbbtanulni kétkezi munkát. :C
    Na de húzom is a belem tovább dolgozni amiből 50 év múlva is ugyanolyan stabilan megleszek stresszmentesen, ti meg csak okoskodjatok, osszátok az észt ugyanúgy ahogy eddig aztán kalap szart se ér a sok mondóka a végére bármit hisztek. Ja és kérjetek alapjövedelmet, az mindig megy. :C

Ha nem akarja a porszívó használati utasítása, hogy lábbal nyomjam le a vezeték feltekerő gombot, miért tervezik úgy lábbal legyen kényelmes használni?

Új hozzászólás Aktív témák