- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
abrtom87 #27570 üzenetére
Rendeltem én is egyet, aminek jó a rugózása (elől-hátul), viszont tömör / kamrás a gumi, ami rücskös úton nagyon átadja a rezgéseket.
Tehát nem mindegy, milyen minőségű úton tervezik használni. Kulturált simaságú úton ez is nagyon jó. Sportos rugózása révén jól áthidalhatók bukkanók. De keresztbordás aszfalton nem akarod használni, annyira ráz.
Nemrég láttam egy ilyet, ami pneumatikus és rugózása is van, nem drága: AovoPro ESMAX.
Ami még zavaró például, én letiltanám a trigger (gázkar) motorfék képességét teljesen. Ne fékezgessen nekem, ne rángasson orra, arra ott a fékkar, ami kis mozdításra motorfék, további húzásra mechanikus.
Természetesen, én sem úgy állok már rajta, mint kezdetben, amikor elrántott a kormány, hiszen van egy hozzászokási folyamat, rá lehet jönni dolgokra. De szerintem jobb lenne enélkül a motorfék nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- Renpho Reach masszírozó készülék
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Új Nike Luka Doncic pulóver, 3XL-es
- Gillette King C. Double Edge borotvafejek(penge) 10db-os, Új, gyári dobozában
- Oakley napszemüveg tok és mikroszálas kendő
- Leárazás!! Altercore bőrcipő, Új, unisex, 40-es méretű
- Disney Sorcerer s Arena: Epic Alliances Core set + Turning the Tide Expansion, angol, hibátlan-hiány
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AM 5 lapok
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest