Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tl-x
őstag
Sziasztok. Van egy jópár éves paperwhite 2-m. Mostanában nem nagyon használtam. Repülő módban van, feltöltöm és egy hét múlva újra le van merülve. Aksi meghalt?
[ Szerkesztve ]
-
tl-x
őstag
Az hogy tudom megállapítani, hogy nekem paperwhite 1 vagy 2-m van?
-
tl-x
őstag
válasz lord.lakli #14856 üzenetére
Nekem is levették a chaten, tök jó. Köszönöm
-
tl-x
őstag
válasz lord.lakli #14850 üzenetére
Koszi. Hogy kell legalisan kikapcsoltatni az amazonon keresztul? De ha meg nem regizem akkor marad reklammentes?
-
tl-x
őstag
Sziasztok. Tegnap vásároltam egy Paperwhite II-t. Most olvastam itt az összefoglalóba, hogy miden magyarországon vásárolt kindle reklámos verzio (KSO). Vásárlás közben nézegettem a dobozt de sehol nem láttam rajta, hogy tartalmaz-e special offerst. Bekapcsoltam nem volt rajta semmi, regisztráltam gmailes cimmel majd automatikusan a gépről lefrissült a szoftver. Megjelentek a kpernyővédők és a reklámcsík. Egy készülékhelyreállítással alaphelyzebe kerültem ahol megint nincs semmi. Gondolom ha regisztrálok akkor megint jönnek a reklámok. Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- IPAD PRO 12.9 2022 Cellular M2 6th gen 128Gb + Apple pencil 2 + Magic keyboard
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip StarLight ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest