Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janosibaja
őstag
válasz Ubul02 #16576 üzenetére
Bocsánat a megkésett válaszért - gyakorlatilag nem voltam netközelben.
Ezt a rendkívül cseles módszert én is ismerem, nem is a jogdíjtól csuklom, hanem azt hittem, hogy mobiban letölthetőek valahogy a fájlok.
Akkor inkább így teszem fel a kérdést: a Calibreben lehet Word dokumentumot úgy konvertálni mobira, hogy az élvezhető legyen a Kindlen? -
Efreet
senior tag
válasz Ubul02 #16576 üzenetére
Az adatvédelmi szabályzatukból:
"Magáncélra bárki készíthet a honlap tartalmáról másolatot, ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja. "Ők azért nem adnak letölthető formátumot, mert azt a szerzők és a DIA között létrejött szerződés nem engedi meg.
Mindig jó módszer nagybetűvel írni azt, amiről a leghalványabb elképzelésünk sincs. (Douglas Adams: Dirk Gently Holisztikus Nyomozóirodája)
-
janosibaja
őstag
válasz Ubul02 #16533 üzenetére
Tök jó, amit írtál, hogy itt megtalálhatók a kortárs írók művei, de hogyan lehet letölteni Kindlere? Én csak olvasni tudom...
[ Szerkesztve ]
-
csakb
őstag
válasz Ubul02 #16450 üzenetére
Pont ilyenem van, tökéletesen működik: [link].
A gép nem tud kiesni belőle, de ha mégis ki kell venni, akkor nem kell gitárpengető hozzá.
A fedele jó kemény, a mágnes tökéletesen működik, a mágneszár pont elég erős.
A műbőr borítás talán nem a legszebb, de nem is vállalhatatlan.Én összességében elégedett vagyok vele, és legalább hamar ideért.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 11" (2020) Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab S8 X700 128GB-Garanciális!
- IPAD PRO 12.9 2022 Cellular M2 6th gen 128Gb + Apple pencil 2 + Magic keyboard
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest