Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diabolis
aktív tag
Harangi-MI cikk....
Ne vegyél kutyát! Inkább fogadj örökbe. Tele vannak a menhelyek.
-
Medocsabi
addikt
Egyet értek. Nekem volt előfizum, csak és kizárólag azért, hogy támogassam a lapcsaládot, semmilyen más előny nem érdekelt. Sajnálom, de azt a Blikk, Origo,444 és Pestisrácok színvonalat nem vagyok hajlandó támogatni. Mobilarénán is elkezdődött a fanboy cikkek gyártása, tele szubjektív véleménnyel mint tények. Ezek a clickbait baromságok meg...
-
ledgeri
nagyúr
Hát kell a kattintás, és mi más hozná jobban kattintást mint az USA 320milliós lakosságából 14milliót -de csak őket- érintő, eddig itt sosem hallott, itt sosem említett, de az "A" egyértelműsítő megjelölést megkapó vízszolgáltató...
Mondjuk az ugyaznapi "Roblox a számokkal játszik" hír mellé pont befér relevanciában!(Ha a PH! prémiummal lehetne tiltani az IT Café híreit, megtenném, de sajna az fizetett pénből biztos "jutna arra is", szóval inkább "ezért sem lesz előfizum")
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
veterán
"A vízszolgáltató" helyett lehetett volna pontosabb a megnevezés, mert egyből egy hazaira gondoltam, amiből több is van.
Az emberiség két legnagyobb találmánya az írás és a mikrohullámú sütő.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest