-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokiii1
aktív tag
válasz
hermanyi #67806 üzenetére
Akkor a sűrű dobás nem probléma, sőt ha jól értem kell is(?), és etetni rá folyamatosan minden dobásnál.
Lehet eddig azért nem is voltam annyira sikeres match botozással mert mindig párhuzamosan matcheztem 1 bottal mellette meg egy bottal feedereztem és úgy éreztem a matchre csak pocsékoltam az etetőanyagot.
Na akkor legközelebb ráállok erre csak 1 bottal matcheztem és úgy veszek etető anyagot hogy elég legyen. De akkor gondolom 2-3 kiló kell hozzá meg pár doboz csemege tengeri?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest