- Idővel bárkinek lehet saját Waymo robottaxija
- Synology NAS
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mikrotik routerek
- Sweet.tv - internetes TV
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox
-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aladarazurbe
csendes tag
Dunai öbölpeca volt reggel, önsúlyos úszóval.
Népes keszegcsapat, sok kapás, klassz muri volt. Egy [ilyen] meglepetéshallal is összeakadtam , a többit nem fotóztam.
Már jobban megy a csúzlizás: rövidebbre szabtam a leggyengébb drennan gumit, így jó a távolság.
Egy gumival kiklipszeltem a horgászhely+7 tekerésnyi távot és egész összeszedettre sikeredett a mutatvány.
Sajnos új apropó is kerekedett a csúzlihoz.
Már be volt állva a hal szépen elém, amikor kormorán kezdett vadászni az etetésemen
Tapsolgattam, kurjantottam a jószágnak, de nem igazán érdekelte ottlétem. Megfordult a fejemben, hogy kipróbálom a csúzlit egykét kaviccsal is, de mire összevadásztam a parton a muníciót
odébbállt a konkurencia, ahogy a halaim.Lőttem még pár gombóc etetőanyagot és csalit frissítettem szomorúságomban.
Két szép kiló körüli ezüstkárász vigasztalt, óvatos kapással még távozás előtt a hirtelen meleggé váló időben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- 2db Wolfcraft Mini egykezes szorító szép állapotban eladó
- Dübel doboz Redbox Duopower csavarral hibátlan állapotban eladó
- 15 flakon MTN festék, alapozó, lakk + Ajándék 4db MTN szórófejjel
- Jura J95 ONE TOUCH TFT CARBON,limitált kiadás mint az új,saját használatból,1/4-ed ÁRON
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest