-
IT café
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
Alátétnek Nevist használok (vállalom
), mert 950 Ft 300m, főzsinórnak még mindig az egyik legjobb ár/érték arányú zsinór HD pellet line. Tavaly vettem egy tekercs bájdömepóverfájterfédermájsztertímféder zsinórból a powerfighter-t faternak 0.22-es méretben. Tapintásra vagy az azonos méretú pellet line volt 0,16-os, vagy a PF legalább 28-as. Feltekertük az öregnek, majd mondtam neki szánom-bánom de én ezt a szart inkább elégetem. Azóta Gorillát használ. Én a távdobó cuccokon (tavaly egyszer volt bevetésen) a 0,22-es pellet line-t használom, minden más feederen 0,22 Guru Pulse line. Vékonyabban nem használok, mert kevés dobást bír, ellenben a dobástávolságot nem befolyásolja (80m 3.3-as bottal így is), vastagabb meg felesleges. Botot szarrá terhelve sem a fzs a leggyengébb elem.
Cégekhez: évek óta megemlítem mennyi osztalékot vesz ki WT, Döme. Inkább az a mérvadó, nem a bevétel, annak 80%-a költség. Talán ezért butaság parkolással foglalkozó meg bányász-társaságokat összehasonlításba belevonni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a OnePlus 13T
- Tőzsde és gazdaság
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest