Új hozzászólás Aktív témák

  • gu007

    aktív tag

    válasz lemmy71 #990 üzenetére

    Tényleg jól sikerült. Innen rendeltem bárányhoz való fűszerkeveréket, sütés előtti este olívaolaj és a fűszerkeverék ment a húsra és éjszakára folpakkal betekertem és hűtőben pihent. Sütés előtt összekötöttem és "röpke" 9 óra múlva kész is volt. Almaecet és almalé keverékével pricceltem kb óránként majd alutálcába öntöttem a keverékből és úgy csomagoltam.
    Fér éppen bele anyag de egy oldalast már forgatni kellene meg lehet nekünk nem is elég egy. Több meg nem tudom, hogy kényelmesen elférne-e ebben a sütőben. Meg már be lett nyújtva az igény füstölt pisztráng készítésére is amit lógatva kellene és a szekrényben lesz hozzá tartó.
    Hőmérő annyira jól működik, hogy már egy 6 mérős van a 2-es helyett (ami eladó)
    hőmérő

Új hozzászólás Aktív témák