Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lemmy71

    Topikgazda

    válasz gu007 #993 üzenetére

    Képen olyan ropogósnak néz ki a külseje, olyan is lett :U Mivel kötözted vékony spárgával, amikor göngyölt csülköt sütöttünk kemencében mi hagyományos spárgát használtunk, jól bírta és könnyű leszedni még ha bele is vág a bőrbe.
    Majd leírhatnád a pontos receptet és a sütési metódust, tetszik amit készítesz és szerintem többen kíváncsiak rá ha nem titkos :D
    Nekem elég bőven a két mérős is, én ezt néztem ki magamnak, majd ha úgy alakul akkor én is beruházok egy nagyobbra.

    soldi3r
    Én is a csirkehúsra gondoltam ízben, már csak abból is hogy a videóban is olyan szép fehér és omlósnak nézett ki mint a csirke. Meg hirtelen eszembe jutott a csillagkapu mozifilm, amiben olyan teknős felé állatott esznek és annak is csirke íze volt :DDD
    Az sejtettem hogy nem elég a 110 - 120 fok, de úgy gondoltam hogy én is amikor kivenném a csomagolásból, akkor az utolsó 15 - 20 percre megemelném a hőfokot olyan 180 fok köré :U

Új hozzászólás Aktív témák