- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Rendszergazda topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Betelik a pohár: nagy igény lenne a gyorshajtás-ellenes technológiára
- Mobilinternet
- DIGI kábel TV
- eBay
- Videó stream letöltése
- Windows 10
- Mozilla Firefox
-
IT café
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProdyG
senior tag
Ahogy korábban írtam egyszer, van egy Napoleon gázgrillem. Még nagyon kezdő vagyok, próbálkoztunk most hétvégén is különféle húsokkal. A napokban beszéltetek erről a témáról, amin végig is futottam.
Szóval 3-féle húst grilleztünk tegnap:
- csirkemell
- sertés karaj
- sertés tarja
Hát kb ahogy ti is írtátok, a sertés nem olyan egyszerű, mint a csirke. Szeretném a sertés/marha dolgot erőltetni kicsit, mert borzasztóan unom már a csirkét
A tarja viszonylag oké lett, ugye az nem egy túl száraz hús alapból sem, de a karaj borzasztó száraz lett (bepácoltunk amúgy mindent előtte 1 nappal). Legközelebb próbálok vastagabb szeleteket csinálni, 2 ujjnyi, vagy 2-3 centiseket, valahogy így írtátok... igaz így hirtelen nekem ezek elég vastagnak hangzanak. Illetve a citromleves bekenést is kipróbálom majd.Az nem teljesen tiszta még nekem, hogy mire való a grill fedele. Korábban főleg olyan grillezőket láttam, használtam, aminek nem is volt fedele. Most ezzel a gázgrillel elvileg csodákat lehetne művelni, csak meg kell tanulni használni
Sokszor járok úgy hússal, zöldséggel, hogy a külseje megég, belül pedig nyers. Ez a leggyakoribb hiba nálam jelenleg. Fedél lent-fent, nem igazán számít.
Ha leveszem az égőket takarékra, vagy csak simán indirektbe tolom (pl bal oldalt megy az égő, jobb oldalt meg vannak a húsok) és ezek mellett lehajtom a fedőt, akkor igazából ez olyan, mintha a gázgrill egy sima sütőként funkcionálna, nem? Ilyen módon nem érzem azt, hogy én igazából GRILL-eznék...
Ha viszont direktben grillezek, fedéllel vagy anélkül, akkor gyakran összejön ez az égett külső - nyers belső dolog. Mi lehet itt jó megoldás? Direkt plusz indirekt grill vegyesen esetleg? A fedőt használjam mindig?
Köszi a tanácsokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox One
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Visszapillantó matricák a legjobb minőségben! PH tagoknak 30% kedvezménnyel!
- Eladó-Kiadó ingatlan táblák , hogy sikeres legyen az eladás! PH tagoknak 30% kedvezménnyel!
- LeoVince LV10 carbon sportkipufogó
- Üzleti és kirakat matricák a legjobb minőségben! PH tagoknak 30% kedvezmény!
- Erős asztalláb (Steelcase)