Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
Csak a vezetéknélküli töltést hagyták ki. 80-ér' legyen már benne.
[ Szerkesztve ]
-
Az elsők között sikerült rá lecsapni, több mint 2 hónap használat után is azt tudom rá mondani, hogy kiemelten megéri.
Nem tudok napi használat közben olyat mondani, amire nekem ne lenne elég.
F1-ről váltva talán egy kis tempóvesztést érezni, de minden tekintetben elégedett vagyok.
Friss a szoftver, 2-3 napig elmegy 1 töltéssel, intenzív használat mellett is.
Kamerával úgy vagyok, hogy amire használom elég, talán itt lehetne picivel erősebb.Viszont a polikarbonát hátlap akkor vonzerő volt ,hogy nekem ez így kellett.
Nekem bevált. Ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
RoBos
senior tag
Akinek tetszik ez a telefon de hiányolja az 5G-t, mert időtállóbbnak gondolja így 2020 Q4-be már 5G-s telót venni inkább, annak meg ott van a Mi 10T Lite 5G!
-
hroberto
veterán
Pont azok vannak benne amik nekem hiányoznak a Mi10 - ből: jack, értesítési LED, polikarbonát hátlap.
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
tothmaxy182
őstag
Ma 11. hó 11-én majdnem sikerült egy 50 darabos limites kuponnal 120 dollárért behúznom Aliexpress-szen. 9:00-kor rányomtam a kuponra, be is adta a 120 dolláros árat, de én hülye nem adtam meg előre a fizetési adataimat. Mire azt gyorsan bepötyögtem, már el is fogyott az 50 darab...
Minden szavam magánvélemény!
-
Snapdragon 735G-t nem nagyon tudom hovátenni, hallott erről bárki bármit.?
-
atike
nagyúr
Nagyon jó ajánlat!
Részemről csak a kameráért kár, meg a nagy "Poco" feliratért.... Tudom, tok, de van aki nem használ...
-
Kreisau
újonc
Kérdés. A magyarországi szolgáltatók felengedik -e a Volte hálózatra?
-
mrThomi
addikt
Ali-n most spain warehouse-ból a 64-es 186€ + gift ami átszámolva kb foggalmam sincs mennyi mert nem forintozok, de ennyiért mindenképp érdemes beszerezni egyet, akár második telefonnak is. Nekem a 128-ast sikerült 150€ alig használtat, de ennyiért azt mondom hogy nálam is az év telója.
Más: hol lehet beallítani a fejlesztőibe hogy 120hz-en menjen végig ?
-
Lovasz04HUN
friss újonc
Én is erről a telefonról írok most és elszeretném mondani hogy nagyón jó, mindenkinek ajánlom
-
Doki42
őstag
Jó a vas ennyiért A teszt tetszett. Köszi
Iphone 13- samsung galaxy tab s6 lite - Vétkezni emberi dolog, de isteni érzés
-
forgonati
őstag
Annyi a gond a tükör "polikarbonáttal" hogy rettenet mód karcolódik. Pár hét tokban hordás után már látszanak karcok rajta, bejut a por a tok és a hátlap közé. Mindezt úgy, hogy heti 1x ki van véve belőle és kitakarítva. Bele sem merek gondolni hogy valaki tok nélkül rakja zsebre, annak a háta pár nap után hányás. Ha már műanyag, miért nem matt mint az 1. Poco? Az nem ilyen háklis. Ez így elég gagyi. Amúgy ettől eltekintve jó cucc.
[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
válasz forgonati #14 üzenetére
A Poco F1-esem most vettem elő, mert el akarom adni, tokban volt, sima matt polikarbonát.
De megjegyzem, nem anyagában színezett, hanem az festett, ismerősnek teljesen le van kopva.Ugyanúgy bement a por. Végig tokban hordtam, vigyáztam rá, felül volt rajta gyári matrica, ott olyan mint az új, az alsó fele viszont ilyen lett: [link]
Kell rátenni egy átlátszó fóliát, és utána nem lesz baja
[ Szerkesztve ]
-
ricsmoka
tag
Sziasztok! Nekem a Mi 10t lite van és még vagyok vele elégedve!
-
ricsmoka
tag
Ez is elég jó lehet az írás szerint!
[ Szerkesztve ]
-
forgonati
őstag
Nekem nem volt F1, csak gondoltam a matt az talán kevésbé háklis. De akkor az is gagyi. Hiába, csodák nincsenek, valahol spórolni kell. Ez a Poco is addig szép míg nem nyúlsz hozzá. Ha lesznek rá minőségi fóliák (értsd nem pöndörödik fel a sarka 1 hét után) akkor oké. Bár kétlem hogy pl. Dbrand csinálna rá. Esetleg valahol Alin lehet majd szerezni.
Keelah Se'lai!
-
myckey
veterán
Ilyenem van. MI 10T Lite 5G !
3 napja van meg, még idegen a wimphone után ,de majd megszokom. tetszik, csak nem kicsi.Telekomtól lett, platinás cuccos....nem is mondom mennyibe került..
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
-
taptaq
aktív tag
Én is 2 hónapja használom kb.
Elégedett vagyok ezzel a telefonnal. Akku,bt,wifi,gps,kijelző nálam tökéletesen teszi a dolgát.
Gyári kamera helyett gcam-et használok, részletesebb, színhelyesebb képek készülnek mint a gyári alkalmazással, ami nagyon túlszatúrálja a képeket. (legalábbis engem zavar).
64.000 ft-ért ajándék volt ez a telefon.Samsung A54, CASIO 1500WH
-
jUUh
addikt
Itt HA-n is, de Aliexpressen is kb 60-70-ért is be lehetett szerezni, ami ugyancsak az ajándék kategória. Mi 9T-ról is elgondolkoztam a váltáson, de az IPS + nincs pop-up dolog miatt nem igazán vesz rá a lélek a váltásra. Amoled + 90hz-vel cseréltem volna szerintem. Egyébként tényleg nagyon bomba ajánlat, szvsz. a wireless charging hiányát nem jogos megemlíteni, dehát ízlések és pofonok.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23+
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Milyen benne a Miui tárcsázó? Ebből is kivették a gyári hívásrögzítőtt? Ha kivették külső appal müködik? Fontos lenne. Köszönöm!
-
-
-
Goxi
tag
Jól láttam, hogy még nem volt F2 Pro teszt?
-
Noukoum
veterán
Ennyiért hol van vezetékmentes töltés?
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
MODERÁTOR
-
Victoryus94
őstag
-
jUUh
addikt
-
veterán
Ezek szerint ennyi pénzből is lehet jó telefont csinálni.
duree54
-
Kaktusz92
tag
Redmi note 9 pro-t néztem ki magamnak, de most elgondolkodtam ezen a pocokfonon. Valakinek van tapasztalata mindkét telefonról?
-
redingitell
senior tag
Ma sikerült egyet vennem. Aliról 66K-ért, nem tartom rossz vételnek.
-
hroberto
veterán
válasz Victoryus94 #34 üzenetére
Azért nézd már meg, hogy a konkurencia mit ad ennyi pénzért!
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
instantwater
addikt
Örülök, hogy megemlítésre került a kromatikus aberráció a cikkben.
Nálam ezért esett ki.
Spóroltak egy párcentes alkatrészen. A kameralencsén.Azért van NFC a nevében, mert létezik egy NFC nélküli indiai verzió is.
[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
nem rossz ajánlat, bár a kamera nagyon sovány. igaz ilyen áron nem várhatunk csodákat.
-
-
veterán
Ez ennyiért tényleg ajándék.Más gyártók semmit sem kínálnak 80 ezerért.Ja de.A21-es samsung és hasonlók....
-
pepimama
tag
KÖSZ SZÉPEN a tesztet és azt a bizonyos Xiaomi-cikket, de tényeket csak pontosan...(kiemelés tőlem)
"reméljük, hogy a Xiaomi is képes átgondolni a termékdisztribúciós politikáját és nem fél évvel a hivatalos premier után tudunk majd versenyképes darabokat tesztelni."A gsmarena.com-teszt 2hónapja (ez sem kevés, de nem 6) jött ki.
[ Szerkesztve ]
-
pepimama
tag
KÖSZ SZÉPEN a tesztet és azt a bizonyos Xiaomi-cikket, de tényeket csak pontosan...(kiemelés tőlem)
"reméljük, hogy a Xiaomi is képes átgondolni a termékdisztribúciós politikáját és nem fél évvel a hivatalos premier után tudunk majd versenyképes darabokat tesztelni."
A gsmarena.com-teszt csak 2 hónapja (ez sem kevés, de nem 6) jött ki.
-
Noukoum
veterán
válasz Viktor0610 #32 üzenetére
Nem. A tesztben van benne a kontra résznél. Nem is értem..
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
MODERÁTOR
-
szkaroly
senior tag
Azért egy ilyen lencsehiba eléggé zavaró tud lenni. A tesztelt 128 gigás modell egyébként 93 rugó még a turbadónál is, ami azért még csak félúton van a megbízható boltok felé.
Poco F6
-
tacto
aktív tag
Épp berendeltem egy Note 9 Pro-t, amikor szembejött ez (nem vagyok egy nagy telefon - guru), sztornóztam, és a Poco érkezik majd helyette. Remélem, nem bánom meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A rend őrei
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...